Solinfo Lighting & Home

A Solinfo professzionális világítástechnikával és high-end design berendezési termékek forgalmazásával foglalkozik. A világ vezető design márkáival karöltve olyan kivételesen széles választékot tárnak partnereik és leendő partnereik elé, mely nemzetközi szinten is egyedülálló. A Solinfo különleges standjain olyan nagymúltú márkák világába léphetsz be, mint az olasz Molteni vagy a svájci Vitra, különleges design lámpa szelekciójuk által pedig betekintést nyerhetsz a legfrissebb világítástervezési trendekbe a Flos, a Tom Dixon és a Bomma darabjain keresztül.

Weboldal

solinfo.hu

Elérhetőség

1077 Budapest Wesselényi utca 6.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Vitra

A Vitra egy családi tulajdonban lévő vállalat, mely az alapítása óta eltelt majdnem 80 évben a világ egyik legnagyobb független bútorgyártójává nőtte ki magát. Sokszínű otthoni kollekciójukban olyan neves tervezők munkáival találkozhatsz, mint az Eames házaspár, Jasper Morrison vagy a Barber & Osgerby duó.

Molteni&C

A Molteni bútoraiban megelevenedik az évszázados olasz design örökség. Az 1934-ben alapított márka egy apró olasz műhelyből mára valódi nemzetközi design óriássá nőtte ki magát. Kollekciójukban egyesítik a kifinomult tervezést és a kifogásolhatatlan anyaghasználatot, így hozva létre időtlen darabokat a valódi európai luxus kedvelőinek.