Brinkus Design Rug Art

”Formabontó design és a kiváló minőségbe vetett hit.” Brinkus-Vándor Kata szőnyegtervező számára fontos, hogy a szőnyeg egyedi, nem mindennapi megjelenési formáját különleges, esetleg meghökkentő formában tudja megmutatni. 25 éve a Hand-Tufting technikával készült gyapjú szőnyegei egyfajta kitörést képviselnek a geometria szigorú szabályaiból és a merev, szögletes formákból. Egyediségében nagy szerepet játszanak a korszak technikai vívmányai. 

A fény megjelenése a szőnyegekben több éves fejlesztés után jött létre, melynek innovatív megoldása Használatbavételi Mintaoltalmat kapott 2007-ben. Kísérletező és újító alkatként Kata merészen alkalmazza az anyagtársításokat (mint eloxált alumínium, Swarovski kristály, bőr, tükör, fém, filc), vagy a technológiai eszközöket (mint a LED, plotter vagy lézervágás). 

A szőnyeg, mint alkalmazott textil ma már sokkal többet jelent, mint egy dekoratív padlódísz, vagy egy alárendelt szerepet képviselő lakberendezési tárgy. A különböző innovatív megoldások és technológiák alkalmazásával a Brinkus Design Rug Art egy életérzést sugároz, melynek stílusa összetéveszthetetlen.

Weboldal

www.brinkusdesignrugart.com

 

marble