KATA BRINKUS ATELIER

Brinkus-Vándor Kata közel 20 éves tapasztalattal a háta mögött 2022-ben új alapokra helyezte a márkáját. Ebből a megújulási folyamatból született meg a KATA BRINKUS ATELIER, ami egy sokkal komplexebb szolgáltatás- és termékportfólióval szolgálja ki meglévő és új dizájn érzékeny vevőit. 

A kreatív műhely az egyedi tervezési feladatok mellett kisszériás szőnyegek és kisebb lakberendezési tárgyak gyártásával is foglalkozik. A különleges és testreszabott Handtuft technológiával készített egyedi darabok egytől egyig mind művészi alkotások, melyeket a tervező változatlan minőségben készít, s juttatja el a megrendelőhöz a világ bármely pontjára.

„A szőnyeg ma már sokkal többet jelent, mint egy dekoratív padlódísz, vagy egy alárendelt szerepet képviselő lakberendezési tárgy.” – Brinkus-Vándor Kata

A mai Handtuft technológia, valamint a növényi és újrahasznosított alapanyagok segítségével színvonalas design szőnyegek kerülnek gyártásra, amelyek nemcsak időtállóak, de előállításuk során kisebb ökológiai lábnyomot hagynak maguk után, mint korábbi társaik. Így a megújult Brand egyedi termékeiben párosul az esztétika és a fenntarthatóság.

Weboldal

www.brinkusdesignrugart.com

 

marble