KIÁLLÍTÓI INFORMÁCIÓ

A 2022. Szeptember 23-24-25. között megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 4. alkalommal nyitja meg kapuit a Budapest Arénában. A nemzetközi színtéren is páratlan esemény újraértelmezi a kiállítás fogalmát, hogy végtelen inspirációval, a legfrissebb trendekkel és prémium márkákkal kápráztassa el a látogatókat.

EGYEDÜL AZ EGYÉNISÉG KÉPES ARRA, HOGY ÚJAT, MÁST, AZ EDDIGITŐL ELTÉRŐT ALKOSSON

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

A S/ALON BUDAPEST egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei és a szakma kiemelt képviselői számára. A lakberendezési expóktól megszokott gyártói kavalkádon túlmutatva a S/ALON BUDAPEST egy egybefüggő bemutatóterem formáját ölti magára, egyedi enteriőr koncepciók mentén mutatva be a résztvevő márkák karakteres világait. A dúsan díszített terekben a látogatóknak lehetősége nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket és innovációkat, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodnak.

MIÉRT ÉRDEMES MEGJELENNI?

Az esemény közvetlen kapcsolatot teremt a prémium márkák és az érdeklődő látogatók között, akik akár a helyszínen meg is vásárolhatják vagy lefoglalhatják a rendezvényen látott bútorokat, kiegészítőket. A S/ALON BUDAPEST remek lehetőség, hogy a kiállítók egy újító, magas színvonalú kezdeményezés tagjaiként élményalapú kapcsolódási ponton szólítsák meg közönségüket.

MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

A S/ALON BUDAPEST kiállítói egy komplett enteriőr felépítésével prezentálják terméküket. A kiállítás elképzelt élettereket, víziókat mutat be, melyek vagy egy kompozíciót alkotnak, vagy a valóság egyfajta elrugaszkodott leképezését közvetítik, látványos és színvonalas megoldásokkal inspirálva a közönséget. Minden kiállítói megjelenést tapasztalt szakember készít elő, melyet a kiállítás kreatív csapata felügyel, ezzel garantálva az esemény színvonalát. A megjelenési lehetőségek és a tervezői szolgáltatás részleteiről a kiajánló dokumentumból tájékozódhat.

JELENTKEZÉS

A S/ALON BUDAPEST-en meghívás alapján nyílik lehetőség a kiállítói részvételre. Bővebb információért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Sikeresen elküldte az üzenetet!
Hiba történt (0)

      m2

marble