1/1 HATÁRTALAN KREATIVITÁS PRAKTIKUS KÖNTÖSBEN

HATÁRTALAN KREATIVITÁS PRAKTIKUS KÖNTÖSBEN

A S/ALON BUDAPEST kézzelfogható közelségbe hozza a designmagazinok ragyogó világát. Az ország egyetlen lakástrend kiállításán a bútorok, világítástechnikai megoldások, burkolatok, lakástextilek, kiegészítők, művészeti alkotások és növénykompozíciók tapasztalt belsőépítészek és lakberendezők által megálmodott terekben kerülnek bemutatásra. Az eseményen megtalálható különlegességeket így nem csupán önmagukban csodálhatod meg, és próbálhatod ki, hanem részletesen kidolgozott, harmonikus enteriőrökből meríthetsz ihletet saját otthonod berendezéséhez.

Ismerd meg kiállítóinkat!
1/4 MINDEN, AMI SZÁMÍT - EGY HELYEN2/4 MINDEN, AMI SZÁMÍT - EGY HELYEN3/4 MINDEN, AMI SZÁMÍT - EGY HELYEN4/4 MINDEN, AMI SZÁMÍT - EGY HELYEN

MINDEN, AMI SZÁMÍT - EGY HELYEN

Az eseményen a kortalan klasszikusok mellett a legfrissebb trendekkel, innovációkkal és újdonságokkal várunk minden évben. Legyen szó stílusos nappaliról, gardróbról, konyháról, étkezőről, háló-vagy fürdőszobáról, esetleg design garázsról vagy zeneszobáról, nálunk biztosan találsz inspirációt. Az enteriőrdesign és a lakberendezés kiemelt képviselőit és termékeit egy átfogó, egységes, szakértők által szelektált palettán keresztül ismerheted meg közelebbről, mely az otthon minden szegletére kiterjed.

Pillants bele a rendezvény hangulatába!
1/4 MINDENT A KÉZNEK - TAPINTSD MEG, PRÓBÁLD KI!2/4 MINDENT A KÉZNEK - TAPINTSD MEG, PRÓBÁLD KI!3/4 MINDENT A KÉZNEK - TAPINTSD MEG, PRÓBÁLD KI!4/4 MINDENT A KÉZNEK - TAPINTSD MEG, PRÓBÁLD KI!

MINDENT A KÉZNEK - TAPINTSD MEG, PRÓBÁLD KI!

A helyszínen első kézből tapasztalhatod meg a minőségi tervezés magával ragadó hatását: kipróbálhatod, és meg is vásárolhatod vagy lefoglalhatod a rendezvényen látott bútorokat, kiegészítőket, ugyanúgy, mint egy üzletben vagy bemutatóteremben.

Vedd meg belépőjegyed még ma!
1/1 TALÁLKOZZ A TERVEZŐKKEL!

TALÁLKOZZ A TERVEZŐKKEL!

A S/ALON BUDAPEST egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei, az építkezés és lakásfelújítás előtt állók, valamint a szakma számára. Itt megismerkedhetsz a márkák mögött álló csapattal, tapasztalt tervezőkkel és lakberendezőkkel, akik tanácsokkal segítenek álmaid otthonának megtervezésében.

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz
marble