1/1 A S/alon Budapestről

A S/alon Budapestről

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás a világ vezető designereinek alkotásaival, rengeteg inspirációval és a legfrissebb trendekkel várja az enteriőrdesign szerelmeseit. A 7000 négyzetméteres eseményen az építkezés és felújítás előtt álló vásárlók, a design rajongók és a szakmai közönség több mint száz magával ragadó, berendezett enteriőrben fedezheti fel, és szerezheti be otthona legújabb kedvenc darabjait.
Ismerd meg kiállítóinkat!
1/3 érezd magad otthon!2/3 érezd magad otthon!3/3 érezd magad otthon!

érezd magad otthon!

A dúsan díszített terekben lehetőséged nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket és innovációkat, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodsz.
Pillants bele a rendezvény hangulatába!
1/3 Találkozz a tervezőkkel!2/3 Találkozz a tervezőkkel!3/3 Találkozz a tervezőkkel!

Találkozz a tervezőkkel!

A S/ALON BUDAPEST egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei, az építkezés és lakásfelújítás előtt állók, valamint a szakma számára. Itt találkozhatsz a márkák mögött álló csapattal, tapasztalt tervezőkkel és lakberendezőkkel, akik tanácsokkal segítenek álmaid otthonának megtervezésében.
Csatlakozz Facebook eseményünkhöz
1/3 Tapintsd meg, próbáld ki!2/3 Tapintsd meg, próbáld ki!3/3 Tapintsd meg, próbáld ki!

Tapintsd meg, próbáld ki!

A helyszínen testközelből megtapasztalhatod a minőségi tervezés magával ragadó hatását: kipróbálhatod, sőt, meg is vásárolhatod vagy lefoglalhatod a rendezvényen látott bútorokat, kiegészítőket.
Vedd meg belépőjegyed még ma!
marble