Bang & Olufsen

A Bang & Olufsent – közismert nevén B&O-t – 1925-ben alapította Dániában Peter Bang és Svend Olufsen. A vállalat kezdetben rádiók gyártásával foglalkozott, és hamarosan hírnevet szerzett a kiváló minőségű és innovatív termékeivel. A márka kezdetektől fogva alakította a lakberendezési trendeket a szórakoztató elektronika terén. Élen járt például a lemezjátszó feltalálásában és az érintésérzékeny vezérlők bevezetésben. Úttörője volt az univerzális távirányítók, valamint a csatlakoztatott otthoni hangszórók megalkotásának, legújabb hangszórótechnológiája pedig a hosszú élettartam és bővíthetőség tekintetében is vezeti az elektronikai ipart.

Az elmúlt évtizedekben a Bang & Olufsen kibővítette termékkínálatát okoseszközökkel, például vezeték nélküli hangszórókkal, fejhallgatókkal és okosotthon megoldásokkal. Emellett együttműködtek más luxusmárkákkal és autógyártókkal is: például a csúcskategórás Audikban, Lamborghinikben, Bentley-kben és korábban az Aston Martinokban prémium B&O hangrendszerek garantálták a kifogástalan hangminőséget az utakon.

Az 1990-es évek óta a Bang & Olufsen Magyarországon is elérhető. A márka jelenléte a magyar piacon erős, és folyamatosan törekszik a vásárlói élmény javítására, valamint a legújabb technológiai fejlesztésekre. Egyetlen monobrand üzlete az országban Budapesten, az Alkotás u. 55. szám alatt, a Hillside irodaház aljában található. Online a www.audioliving.hu weboldalon érhető el a teljes paletta.

Weboldal

www.audioliving.hu

ITT Találod

1123. Budapest Alkotás u. 55.

 

marble