Columbus Klíma

A Columbus Klíma Cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása.

1997 óta fejlődnek közösen a partnereikkel: egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, több árszinten, több márkával magas színvonalú műszaki hátérrel és szervizszolgáltatással. Országos viszonteladói hálózattal is rendelkeznek – importőri, képviseleti, nagykereskedelmi és limitált kiskereskedelmi tevékenységet folytatnak. Emellett több, főként Budapesten és környékén fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatunk, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán büszkék.

A kifogástalan ügyfélélmény érdekében magas szintű rugalmasságot vállalnak, innovatív megoldásokat alkalmaznak. Népszerű márkáikhoz élen járó szolgáltatást és szakértői támogatást biztosítanak.
 

Weboldal

www.columbus-klima.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/columbusklima

ITT Találod

2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Galletti

A Galletti története 1906-ban kezdődött. Több mint kétmillió fan-coil eladásával, és több mint 30 éves tapasztalattal a folyadékhűtők gyártásának területén a Galletti ma az egyik legmeghatározóbb vállalat a komfort-légkondicionálók piacán. A Galletti Csoportot ma már 6 vállalat alkotja, akik egyetlen piaci szereplőként kínálják termékeiket és szolgáltatásaikat az épületgépészet minden területén.
 

 

marble