Edelholz

Értékálló, magyar tölgyből és kőrisből készülő fapadlók, amelyek tökéletes minőségi és esztétikai harmóniában állnak az exkluzív lépcső-, és falburkolatokkal, valamint a kollekció kiegészítő bútoraival is.

Több mint negyed évszázada annak, hogy az Európában egyedülálló magyar tölgyfakincs életre hívta az EDELHOLZ tradicionális tölgyfa feldolgozó üzemét. Folyamatos fejlesztéseik és elsőosztályú alapanyag állományuk mára lehetővé tette, hogy ügyfeleik legkülönlegesebb álmait is környezetbarát módon tudják megvalósítani.

Faanyagukat tudatos, magyar erdőgazdálkodásokból szerzik be, ahol minden kivágott fa helyére egy új kerül elültetésre. Károsanyagkibocsátás-mentes termékeikkel kiemelt hangsúlyt fektetnek ügyfeleik egészségének megóvására és a környezettudatos, „zero waste” elvek szerinti gyártásra is.

2023-ban újabb mérföldkőhöz ért az EDELHOLZ. A cég kinőtte Turóc utcai bemutatótermét, nyártól új helyszínen, a Petneházy utca 45. szám alatt várja az érdeklődőket. Az elegáns, exkluzív környezetben a vállalkozás munkatársai óriási mintatáblákkal, széles választékkal, és a már megszokott, személyre szabott, szakértői tanácsadással támogatják az ügyfeleket.

Weboldal

www.edelholz.hu

Elérhetőség

+36 1 707 1293
info@edelholz.hu
https://www.facebook.com/edelholzmassive
https://www.instagram.com/edelholzmassive/
https://www.youtube.com/channel/UC6IfvENDs1pwJqtzfCx49fQ
https://hu.pinterest.com/edelholzmassive/_created/

ITT Találod

Budapest - 1139 Budapest, Petneházy u. 45.
Győr - 9028 Győr, Fehérvári út 75. (Somy Kft. telephelyén)
Zalalövő - 8999 Zalalövő, Egerági út (Ipari park)

 

marble