Europarkett

A több, mint 25 éves múlttal rendelkező, 100%-ban magyar EuroParkett 1993 óta kínál megoldásokat melegburkolati termékek, padlók, szőnyegek és műfüvek területén magánszemélyek és vállalkozások számára. Széles termékválasztékkal várják az EuroParkett áruházban, ahol az értékesítésen túl szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és ingyenes árajánlat készítéssel is segítík vásárlóikat.

Több éves szakmai tapasztalattal és kizárólag megbízható, európai beszállítói kapcsolatok eredményeként az EuroParkettnél vásárolt termékek maximálisan kielégítik ügyfeleik igényeit mind műszaki, mind esztétikai szempontból. Kül- és beltéri melegburkolat választékában biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő megoldást,, legyen szó akár magánlakásról vagy nagy forgalmú helyiségekről. Az EuroParkett célja, hogy az ott vásárolt melegburkolati rendszerek használatakor megrendelői sok-sok év múlva is úgy érezzék, jól döntöttek, amikor őket választották.

Weboldal

europarkett.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Aurum

A Swiss Krono csoport a legjelentősebb laminált padló gyártó az európai piacon, az Aurum kollekció pedig, mint azt neve is mutatja, a parketta burkolatok aranykorát hozza el otthonunkba. Természetes fa mintázatú, szinkron strukturált, krómosan csillogó 3D hatású felülettel, hajópadló hatású laminált padló, 4 oldali fózolással. Extra magas (AC5/IP33) kopásállósággal!

Grabo Domino SPC

A Domino SPC nagy előnye a merev mag, amely ásványi polimer kompozit összetételéből adódóan sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos klikkes padlók. Megjelenésében tökéletes vizuális élményt nyújt és vízállóságának köszönhetően minden helyiségben alkalmazható. Környezetbarát alapanyagokból, a termék hátoldalán található habbal és a klikkes kivitellel pedig gyerekjáték a fektetés.

Walldesign

A természet inspirálta Walldesign falburkolatokban a design falak legmodernebb változatát találja meg, mely otthonának igazi ékszere lehet. A lüktető városokba a City kollekció segítségével hozhatjuk be a fa struktúrák kifinomultságát, míg a Marmo kollekció az előkelő luxust szimbolizáló márvány hatásán keresztül a modern belső tereket időtállósággal, eleganciával, eredetiséggel ruházza fel.