Sezlon Galéria

A Sezlon galéria egy harmadik generációs otthonteremtő vállalkozás legújabb állomása. Ahogy a társadalmi változások utat találtak egy igényes, ízléses réteg kialakulásához, úgy hívta ez életre egy olyan kortárs designbútor galéria megvalósítását, mely mentes a sablonosságtól és a sznobériától, de teret enged az egyediségnek, a kifejezés határtalanságának, és a természetességen, a minőségen keresztül értéket közvetít. A Sezlon – Magyarországon talán a legismertebb, Németországban a legnagyobb – prémium minőségű Himolla ülőgarnitúráit hozza el azoknak, akik szeretnék látni és kipróbálni Európa legkényelmesebb relaxfoteleit és kanapéit. Emellett egy kis ízelítőt mutatnak a Brühl design bútoraiból is, Németország, sőt talán Európa egyik legegyedibb és leginnovatívabb gyártójától.

Weboldal

www.sezlon.hu/

Elérhetőség

1015 Budapest Batthyány utca 61.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Himolla

Az elegáns megoldásokat kínáló német Himolla családi vállalkozásban indult, mára pedig Európa meghatározó szereplője a kárpitosbútor-gyártás területén. Minőségi termékei nem csupán kényelmesek és tartósak, de sokoldalúságuknak köszönhetően bármely otthonba könnyedén beilleszthetők.

Brühl

Letisztult, világos design, fiatalos lendület, megkülönböztethető, egyedi formák, környezettudatosság – ezek a szavak jutnak először eszünkbe a Brühl kapcsán. A családi vállalkozásból indult cég Európa egy igen jelentős gyártójává vált, és már hosszú évek óta gyűjti sorban a design díjakat érdekes és praktikus darabjaiért.