Sezlon Galéria

A Sezlon Galéria egy harmadik generációs otthonteremtő vállalkozás. Ahogy a társadalmi változások életre hívtak egy, a környezetére különösen igényes társadalmi réteget, úgy lett létjogosultsága egy olyan kortárs designbútor galéria megvalósításának, mely mentes a sablonosságtól, a tömeggyártástól és a sznobériától. Ezzel szemben teret enged az egyediségnek, a kifejezés határtalanságának, megmutatja az arányokat, egyensúlyt teremt, és mindezek mellett a természetességen és a minőségen keresztül értéket közvetít.

A Sezlon csapata több mint 25 év építész, belsőépítész és lakberendezői tudással és referenciával rendelkezik a téralkotás szinte összes területén, a garzontól a penthouse lakáson át a nagypolgári otthonon keresztül a családi házakig. Kiemelkedő és egyedi megoldásokat kínál a hotelprogram, a retail design és a vendéglátóhelyek belső kialakításának területén is. A Sezlon tervezést és kivitelezést bonyolít le, gyakorlati tapasztalatok alapján.

Weboldal

www.sezlon.hu/

Elérhetőség

sezlon@sezlon.hu
+36 20 421 5591
https://www.instagram.com/sezlon_gallery/
https://www.facebook.com/sezlongallery

ITT Találod

1015 Budapest, Batthyány utca 61.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Himolla

A himolla szívügye, hogy olyan kanapékat tervezzen, amelyeken élni, aludni, heverészni és töprengeni lehet. Céljuk, hogy a lakásban az ő bútoraik legyenek kedvenc helyeink. A 70 éves himolla neve egyet jelent a maximális kényelemmel, a műszaki kifinomultsággal, a funkcionális kartámasztól a motorizált high-tech szerelésig. A hatalmas elemválaszték és a kiváló kárpitanyagok megkönnyítik a bútorok egyedi igényeknek való megfelelését. Az elegáns designértt, és a bútorok aláírás jellegű vonalvezetéséért a vezető tervező Tamara Härty felelős. 

Brühl

Letisztult, világos design, fiatalos lendület, megkülönböztethető, egyedi formák, környezettudatosság – ezek a szavak jutnak először eszünkbe a brühl kapcsán. A családi vállalkozásból indult cég Európa egy igen jelentős gyártójává vált, és már hosszú évek óta gyűjti sorban a design díjakat érdekes és praktikus darabjaiért. A funkcionalitás a brühl bútorainak egyik fő jellemzője, egy-egy kisebb kanapé akár néhány mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.

 

marble