Lakásparfüm

Egy kifinomult illattal jobban meghatározhatjuk egy helyiség hangulatát, mint azt gondolnánk: az árnyalt, sokrétű illatok emlékeket ébresztenek, asszociációkat keltenek, és a lelkünk olyan mély rezdüléseit indítják be, amiknek nem is vagyunk a tudatában. Legyen az a lakásunk nappalija, ahova egy illat segítségével egy firenzei liget költői atmoszféráját teremtjük meg, egy iroda amúgy jellegtelen tárgyalója, amit tömjén és egzotikus fűszerek gazdag, időtlen eleganciájával ruházunk fel, a fürdőszoba, amit a gyermekkori púderes tisztaság illatával töltünk ki, vagy a hálószobánk, ahol érzéki, mély, füstös, csábító utakra hív kalandozni a Lakásparfüm.

Weboldal

www.lakasparfum.hu

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Côte Noire

Az angol Côte Noire gyönyörű luxus megjelenésű design diffúzorai lélegzetelállító látványt nyújtanak a lakásokban, üzletekben és irodákban. A Côte Noire lakásillatosító termékek az angol királyi udvar és nemesi kastélyok eleganciáját idézik. 

Divinessenze

Története 1995-ben kezdődött egy kis laboratóriumban Olaszország déli részén, ahol az alkímia tudományával megáldott tulajdonos gyümölcsök, olajok és gyanták illóanyagaiból speciális illóolajokat állított elő. A Divinessenze teljes mértékben elkötelezett a természet védelme iránt, letisztult, kifinomult hangulatot sugárzó termékeik előállítása környezetünk védelme mellett történik.

Mathilde M

Időtlen, klasszikus stílusával és egyedi termékeivel gyengédséget és romantikát csempész otthonába. Újragondolja a hagyományos vonalat, a kézművességet innovatív elemekkel ötvözi. Illatai szoros együttműködésben készülnek a mester parfümőrök termékeivel, amiket a parfümök fővárosában, a dél-franciaországi Grasseban készítenek.  A designt a Mathilde Creations tervezői csapata készíti Mâconban, Burgundia régióban, Franciaországban.