Loft Interior

Kálmán István asztalosmester a Felvidékről érkezett Újpestre. Hamarosan családot alapított és 1912-ben kibérelték újpesti lakásuk szuterénjét, ahol egyetlen gyalupaddal és néhány szerszámmal nyitották meg a műhelyt. Ezt követően fokozatosan szerezték be a szerszámokat és kellékeket. 1913-ban az üzem már hivatalos iparengedéllyel működött. Az üzem ezek után több generáción keresztül gyarapodott, fejlődött. 

A Kálmán család 4. generációja is a faiparra tette fel életét. Idővel a nagymúltú iparos család sarja egy fiatal csapat része lett. Társai a technikumból és a Soproni Egyetem padsoraiból álltak össze. Így született meg a Loft Interior. Gyorsan váltak összetartó, felkészült csapattá és számos munkatársuk lett, akik szintén szenvedéllyel végzik szakmájukat. Ma már több száz sikeres projekt, erős gyártói kapacitás és több évtizedes tapasztalat áll mögöttük.

Weboldal

www.loftinterior.hu

Elérhetőség

+36 20 379 2770
info@loftinterior.hu
https://www.facebook.com/loftinterior/
https://www.instagram.com/loftinteriorbudapest/

ITT Találod

1154 Budapest, Szentmihályi út 56.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Pure Furniture

A Pure Furniture-t 2002-ben alapították. A cég autentikus és vintage stílusban tervezi és gyártja bútorait. A kollekció minden darabja a legkiválóbb anyagokból készül: gondosan válogatott szövetek széles választéka, 2 féle tömör tölgyfa, valamint a legfinomabb válogatott bőrök több típusa egyedi kivitelben. Ezek a jellegzetes anyagok, kombinálva a kézműves felületkialakítással (kézi polírozás, viaszolás, kaparás és csiszolás, melyet kézművesek készítenek) minden egyes bútordarabot különlegessé, időtállóvá és egyedi műalkotássá tesz.

KÁLMÁN

Budapesti székhelyű 4. generációs családi vállalkozásként nagy tapasztalattal végzik melegburkolatok forgalmazását és installálását. Emellett a cég profiljához tartozik egyedi asztalos szerkezetek tervezése és gyártása lakossági és közületi piacra egyaránt.

Bencsik Emerencia

Bencsik Emerencia epoxigyanta művész kézzel készített epoxi műalkotásokkal foglalkozik. Kísérletező és kíváncsi emberként szereti magát új kihívások elé állítani, amelyekre az epoxi napi szinten képes. Ez egy nagyon titokzatos anyag, amely sosem szűnik meg meglepetéseket okozni.

DOMOTREND

A családi vállalkozás 2010-ben alakult Budapest belvárosában. Elsősorban exkluzív tapéták, falburkolatok, függöny-, és dekoranyagok, bútorok és egyedi bútorok, karnisok és egyéb kiegészítők – takarók, ágyneműk, szőnyegek – forgalmazásával foglalkozik. Közel 20 nemzetközi márka kizárólagos képviselői Magyarországon, Európa vezető tapéta- és textilgyártói közül. A teljesség igénye nélkül olasz, holland, svéd, német, lengyel és portugál beszállítók termékeit forgalmazzák.

Möbelkunst

A Möbelkunst hazánkban elsőként, már több, mint 20 éve gyűjti az 1930-1980-as évekből származó bútorokat és lakberendezési kiegészítőket a különleges tárgyak és a huszadik századi design rajongóinak. A korábban bányagépszerelő műhelyként működő csarnokból átalakított, 1000 m²-es showroom ad otthont több ezer darabos, naponta változó kollekciónknak, melyek között szinte bármi megtalálható, amire csak egy térben szükség lehet.

 

marble