Bambuszmánia

A Bambuszmánia Design egy exkluzív bútorokat, kiegészítőket, párnákat, lakásparfümöket, szőnyegeket kínáló üzlet és webshop, mely neves európai gyártókkal dolgozik együtt az időtálló minőség, az egyedi és praktikus design, valamint a sokoldalú kortárs trendek jegyében. A Bambuszmánia a kiállításra olyan prémium párkákkal érkezik, mint az Élitis, CMO, Omexco, Riviera Maison és Maison Berger.

Weboldal

bambuszmaniadesign.com/

Elérhetőség

+36 1 269 3028
shop@bambuszmania.hu
https://www.facebook.com/bambuszmania/
https://www.instagram.com/BAMBUSZMANIA/

ITT Találod

1054 Budapest, Aulich utca 4-6.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Élitis

A francia Élitis márka prémium minőségű kínálata az innováció és egyediség szinonimája. Az Élitis kizárólag olyan tapétákat, textileket és szőnyegeket készít, melyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. A párizsi márka izgalmas, természetközeli mintái, időtálló anyaghasználata és trendkövető tervezési koncepciója révén válhat a vásárlók kedvencévé.

Riviera Maison

Természetes, formabontó, funkcionális. A Riviera Maison komplex termékkínálatában luxus minőségű kiegészítők, bútorok kaptak helyet. A Riviera Maison bútorok és a Riviera Maison kiegészítők segítenek, hogy az alapoktól kezdve kialakíthasd természetbarát, stílusos álomotthonodat! 

Maison Berger

A Maison Berger márka múltja több mint 120 évre nyúlik vissza. 1898-ban Maurice Berger gyógyszerész a kórházak egészségtelen levegőjének tisztítása érdekében kifejlesztett egy új ejárást, amelynek az alapja egy katalitikus magas hőfokú égés volt. 1927-ben az egykori papírgyáros Jean-Jaques Failliot megvásárolta Berger találmányát. Tőle származik az ötlet, hogy az alkoholhoz illatanyagokat keverjenek. A katalitikus lámpák gyorsan népszerűvé váltak az olyan ikonikus művészek, designerek körében is, mint Coco Chanel, Picasso, Colette vagy Jean Cocteau.

 

marble