Bambuszmánia

A Bambuszmánia Design egy exkluzív bútorokat, kiegészítőket, párnákat, lakásparfümöket, szőnyegeket kínáló üzlet és webshop, mely neves európai gyártókkal dolgozik együtt az időtálló minőség, az egyedi és praktikus design, valamint a sokoldalú kortárs trendek jegyében. A Bambuszmánia a kiállításra olyan prémium párkákkal érkezik, mint az Élitis, CMO, Omexco, Riviera Maison és Maison Berger.

Weboldal

bambuszmaniadesign.com/

Elérhetőség

+36 1 269 3028
shop@bambuszmania.hu
https://www.facebook.com/bambuszmania/
https://www.instagram.com/BAMBUSZMANIA/

ITT Találod

1054 Budapest, Aulich utca 4-6.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Élitis

A francia Élitis márka prémium minőségű kínálata az innováció és egyediség szinonimája. Az Élitis kizárólag olyan tapétákat, textileket és szőnyegeket készít, melyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. A párizsi márka izgalmas, természetközeli mintái, időtálló anyaghasználata és trendkövető tervezési koncepciója révén válhat a vásárlók kedvencévé.

Riviera Maison

Természetes, formabontó, funkcionális. A Riviera Maison komplex termékkínálatában luxus minőségű kiegészítők, bútorok kaptak helyet. A Riviera Maison bútorok és a Riviera Maison kiegészítők segítenek, hogy az alapoktól kezdve kialakíthasd természetbarát, stílusos álomotthonodat! 

MINDTHEGAP

Erdély kortárs iparosai “Az erdélyi gyökerek tisztelgés őseink előtt és annak, akik ma vagyunk, fantasztikus szülőhelyünk története és öröksége előtt. Szeretem azt mondani, hogy kortárs kézművesek vagyunk, és ezt mindenképpen őseinknek, valamint a kézművesség és a tartós minőség iránti szenvedélyüknek köszönhetjük.” Stefan ORMENISAN, Alapító és kreatív igazgató.

 

marble