Naturalii

A korábban Farrow & Ball Márkaképviseletként működő üzlet átalakult és nevet változtatott: megszületett a Naturalii Interior & Lifestyle Concept Store, amelynek vezérfonala az eco-tudatosság. Az elsőre nagyon különböző termékcsoportok között, melyek a Naturalii Concept Store-ban megtalálhatóak, van egy összekötő híd: a természetes összetétel és a manufakturális gyártás. A Naturalii elkötelezett ezek tisztelete mellett és szeretnék tárgyaikat modern környezetbe helyezve megmutatni, ezzel is segítve az otthonteremtőket abban, hogy lakásuk ne steril, tucattermékekkel dekorált tér legyen, hanem merjenek egyedit, meghökkentőt, különféle stílusú kiegészítőt használni. A Naturalii egy életérzést nyújt, mely megnyugvást, lelassulást sugall.

Weboldal

www.naturaliiconcept.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Farrow & Ball

A Farrow & Ball angol festék- és tapétagyártó manufaktúra, a világ festékgyártói között vezető, trendirányító szerepet betöltő vállalat. Az öko-festékek közül egyedülálló, utánozhatatlan felületi strukturával és színpalettával, valamint festékszíneiben teljes mértékben megegyező, ikonikus tapéta kollekcióval rendelkezik.

Les Sens de Marrakech

Tradicionális kézműves csomagolású és természetes összetételű olajok, krémek, illatosítók, hagyományos elkészítési módszerekkel: ez a Les Sens de Marrakech. Igazi kuriózum, kényeztetés testnek és léleknek, mely nem terheli sem egészségünket, sem környezetünket. Újrafelhasználható üvegek, fémkupakok, növényi összetevők!

Marand

2015-ben, tervezői munka kapcsán találkozott egy magyar és egy marokkói designer. A munkakapcsolat és barátság közös ötleteként létrejött a Marandshop - Artisanat du Maroc. Olyan termékeket válogatnak Marokkóban, amelyek képviselik mindazt a hagyományt, amely a marokkói kézművességben rejlik, de az európai otthonokban sem hat idegenként. Lakberendezési termékeik egy részét ők tervezik és gyártatják Marrakechben. Kutatják a különlegességeket, minden általuk hozott tárgynak története van, szívvel kötődnek hozzájuk. A Marand felöleli a marokkói kézművesség széleskörű tárházát: legyen az lakberendezési vagy divatkellék. Marand - a marokkói kézművesség budapesti nagykövete.