NATURALii Concept Store

A megújult, tágas NATURALii Concept Store a belváros szívében, a Parlament szomszédságában található. A termékpaletta összekötő hídja a kézművesség, a fenntarthatóság és az organikus, környezetbarát összetétel. E filozófia mentén válogatják össze az általuk forgalmazott termékeket, mint például az angol Farrow & Ball manufaktúra ökofestékeit, a BAUWERK Colour mészfestékeket vagy a francia Argile festékeit.

Üzletükben a színeikkel tökéletesen harmonizáló természetes lakástextíliák egyedülálló kollekciót alkotnak. Egyik kiemelt lakástextil márkájuk a spanyolországi James Malone, amely egyedi textileivel tökéletesen illeszkedik a Farrow & Ball festékszíneihez. Másik különlegességük a Liberty London textíliák, amelyeket a minőség, jellegzetes egyedi design és a kézműves részletek kifinomult összhangja tesz utánozhatatlanná. A természetesség jegyében egyedi tapétakollekciót gyűjtöttek össze, melyek anyagukban is különlegesek, kézműves technikával készülnek. Ezt az izgalmas termékpalettát Marokkóban készült lakberendezési tárgyakkal teszik még színesebbé. A lámpákat, szőnyegeket, kisbútorokat és kisebb kiegészítőket mind személyesen válogatják Marokkóban, vagy a helyi kézműves barátaik készítik nekik saját terveik alapján.

Tapasztalataik szerint a lakberendezési kultúránk kiéhezett olyan dolgokra, amelyek hordoznak magukban valami pluszt. Tartozik hozzájuk valami személyes, emberi. Így született meg a Marand, amely mára üzletük egyik vezető márkájává nőtte ki magát. A náluk kapható összes termékhez szenvedéllyel kötődnek, fontos számukra az alkotók tisztelete és nem utolsó sorban a vásárlóik legmagasabb színvonalú kiszolgálása!

Fotó: Palkó György

Weboldal

www.naturaliiconcept.hu/

Elérhetőség

+36 20 333 7979
shop@naturaliiconcept.hu
https://www.instagram.com/naturaliiconceptstore/
https://www.facebook.com/naturaliiconceptstore

ITT Találod

1054 Budapest, Báthory utca 15.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Farrow & Ball

A Farrow & Ball angol festék- és tapétagyártó manufaktúra, a világ festékgyártói között vezető, trendirányító szerepet betöltő vállalat. Az öko-festékek közül egyedülálló, utánozhatatlan felületi strukturával és színpalettával, valamint festékszíneiben teljes mértékben megegyező, ikonikus tapéta kollekcióval rendelkezik.

Marand

A Marand - a NATURALii saját márkája - 2015-ben indult el, mikor egy tervezői munka kapcsán találkozott egy magyar és egy marokkói designer.  A munkakapcsolat és barátság közös ötleteként született meg a Marand - Artisanat du Maroc, ami pár év alatt a NATURALii Concept Store egyik vezető márkájává fejlődött. Olyan termékeket válogatnak Marokkóban, amelyek képviselik mindazt a hagyományt, amely a marokkói kézművességben rejlik. Lakberendezési termékeik egy részét ők tervezik és gyártatják Marrakechben.
 

James Malone

A NATURALii Concept Store egyik kiemelt lakástextil márkája a spanyolországi James Malone, amely egyedi textileivel tökéletesen illeszkedik a Farrow & Ball árnyalataihoz. Minőség, design és színek. Ezek a legfőbb jellemzői a James Malone szöveteknek.

Designs Of The Time

A Designs Of The Time függöny és kárpit anyagok első látásra elvarázsolnak rendkívül letisztult és természetes megjelenésükkel. Szöveteiket a különleges textúrák és a természetes színek harmóniája jellemzi. Alapanyagként len, gyapjú, selyem, és pamutszálakat használnak. A gyártási folyamatok során a hagyományos, környezetbarát eljárásokat részesítik előnyben. A márkát a kézművesség, a hitelesség és a kreatív design iránti mély tisztelet és elhivatottság jellemzi. Lakástextil kollekcióik egy letisztult, diszkrét luxust képviselnek, amelyek melegséget varázsolnak otthonunkba.

NATURALii Mikrocement

A NATURALii Tadelakt mikrocement egy dekoratív mészalapú bevonóanyag vízbázisú gyantával és ásványi pigmentekkel, mely a két évezredes múlttal rendelkező marokkói tadelakt modern változata. Sokoldalúan felhasználható vízszintes és függőleges felületekre, kültéren és beltéren egyaránt.

 

marble