NATURALii

A NATURALii HOME & LIFESTYLE CONCEPT STORE nevéhez hűen egy egész koncepciót képvisel, amely a fenntarthatóság, a környezetbarát anyagok és a kézművesség értékeit tartja legfőbb szempontnak. E filozófia mentén válogatják össze az általuk forgalmazott termékeket, mint például az üzletük zászlóshajójaként képviselt Farrow & Ball angol ökofesték márkát, vagy a BAUWERK Colour mészfestékeket. A színeikhez legjobban harmonizáló természetes lakástextíliáik egyedülálló kollekciót alkotnak. Egyik fő lakástextil márkájuk a spanyolországi James Malone, amely egyedi textilkollekciójával tökéletesen illeszkedik az angol brand festékszíneihez.

A természetesség jegyében olyan tapétákat is válogatnak, melyek anyagukban is különlegesek, kézműves technikával készülnek. A kézművesség újra felfedezése náluk hosszú évek óta tartó szenvedély. Marokkóban találtak rá azokra a termékekre, amelyek számukra a legkedvesebbek és ott ismertek meg olyan, itthon régóta feledésbe merült kézműves iparágakat, amelyek inspirálóan hatnak rájuk és egyedi elképzeléseiket megvalósítva tudnak saját kollekciókat készíttetni. Mindenezek közös gyökere az újrahasznosítás, a természetben előforduló anyagok használata, a környezetbarát előállítás, az etikus gyártás és etikus kereskedelem, valamint az emberközeliség.

Weboldal

www.naturaliiconcept.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Farrow & Ball

A Farrow & Ball angol festék- és tapétagyártó manufaktúra, a világ festékgyártói között vezető, trendirányító szerepet betöltő vállalat. Az öko-festékek közül egyedülálló, utánozhatatlan felületi strukturával és színpalettával, valamint festékszíneiben teljes mértékben megegyező, ikonikus tapéta kollekcióval rendelkezik.

Les Sens de Marrakech

Tradicionális kézműves csomagolású és természetes összetételű olajok, krémek, illatosítók, hagyományos elkészítési módszerekkel: ez a Les Sens de Marrakech. Igazi kuriózum, kényeztetés testnek és léleknek, mely nem terheli sem egészségünket, sem környezetünket. Újrafelhasználható üvegek, fémkupakok, növényi összetevők!

Marand

2015-ben, tervezői munka kapcsán találkozott egy magyar és egy marokkói designer. A munkakapcsolat és barátság közös ötleteként létrejött a Marandshop - Artisanat du Maroc. Olyan termékeket válogatnak Marokkóban, amelyek képviselik mindazt a hagyományt, amely a marokkói kézművességben rejlik, de az európai otthonokban sem hat idegenként. Lakberendezési termékeik egy részét ők tervezik és gyártatják Marrakechben. Kutatják a különlegességeket, minden általuk hozott tárgynak története van, szívvel kötődnek hozzájuk. A Marand felöleli a marokkói kézművesség széleskörű tárházát: legyen az lakberendezési vagy divatkellék. Marand - a marokkói kézművesség budapesti nagykövete.

 

marble