NATURALii Concept Store

A Megújult, tágas NATURALii Concept Store a belváros szívében, a Parlament szomszédságában található. A termékpaletta összekötő hídja a kézművesség, a fenntarthatóság és az organikus, környezetbarát összetétel. E filozófia mentén válogatják össze az általuk forgalmazott termékeket, mint például az angol Farrow & Ball manufaktúra ökofestékeit, a BAUWERK Colour mészfestékeket vagy a francia Argile festékeit.

Üzletükben a színeikkel tökéletesen harmonizáló természetes lakástextíliák egyedülálló kollekciót alkotnak. Egyik kiemelt lakástextil márkájuk a spanyolországi James Malone, amely egyedi textileivel tökéletesen illeszkedik a Farrow & Ball festékszíneihez. Másik különlegességük a Liberty London textíliák, amelyeket a minőség, jellegzetes egyedi design és a kézműves részletek kifinomult összhangja tesz utánozhatatlanná. A természetesség jegyében egyedi tapétakollekciót gyűjtöttek össze, melyek anyagukban is különlegesek, kézműves technikával készülnek. Ezt az izgalmas termékpalettát Marokkóban készült lakberendezési tárgyakkal teszik még színesebbé. A lámpákat, szőnyegeket, kisbútorokat és kisebb kiegészítőket mind személyesen válogatják Marokkóban, vagy a helyi kézműves barátaik készítik nekik saját terveik alapján.

Tapasztalataik szerint a lakberendezési kultúránk kiéhezett olyan dolgokra, amelyek hordoznak magukban valami pluszt. Tartozik hozzájuk valami személyes, emberi. Így született meg a Marand, amely mára üzletük egyik vezető márkájává nőtte ki magát. A náluk kapható összes termékhez szenvedéllyel kötődnek, fontos számukra az alkotók tisztelete és nem utolsó sorban a vásárlóik legmagasabb színvonalú kiszolgálása!

Fotó: Palkó György

Weboldal

www.naturaliiconcept.hu/

Elérhetőség

+36 20 333 7979
shop@naturaliiconcept.hu
https://www.instagram.com/naturaliiconceptstore/
https://www.facebook.com/naturaliiconceptstore

ITT Találod

1054 Budapest, Báthory utca 15.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Farrow & Ball

A Farrow & Ball angol festék- és tapétagyártó manufaktúra, a világ festékgyártói között vezető, trendirányító szerepet betöltő vállalat. Az öko-festékek közül egyedülálló, utánozhatatlan felületi strukturával és színpalettával, valamint festékszíneiben teljes mértékben megegyező, ikonikus tapéta kollekcióval rendelkezik.

Marand

2015-ben, tervezői munka kapcsán találkozott egy magyar és egy marokkói designer. A munkakapcsolat és barátság közös ötleteként létrejött a Marandshop - Artisanat du Maroc. Olyan termékeket válogatnak Marokkóban, amelyek képviselik mindazt a hagyományt, amely a marokkói kézművességben rejlik, de az európai otthonokban sem hat idegenként. Lakberendezési termékeik egy részét ők tervezik és gyártatják Marrakechben. Kutatják a különlegességeket, minden általuk hozott tárgynak története van, szívvel kötődnek hozzájuk. A Marand felöleli a marokkói kézművesség széleskörű tárházát: legyen az lakberendezési vagy divatkellék. Marand - a marokkói kézművesség budapesti nagykövete.

James Malone

A NATURALii Concept Store egyik kiemelt lakástextil márkája a spanyolországi James Malone, amely egyedi textileivel tökéletesen illeszkedik a Farrow & Ball árnyalataihoz. Minőség, design és színek. Ezek a legfőbb jellemzői a James Malone szöveteknek.

 

marble