Trend
  /  2019.09.18.  /  

Staycation

Prémium otthoni kikapcsolódási tippek

Beköszöntött az ősz, a nyaralási szezonnak a szó szoros értelmében vége, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a pihenésről! Manapság gyakran találkozhatsz a holistay vagy staycation fogalmakkal, amelyek egy tervezhetőbb, pihentetőbb alternatívát népszerűsítenek az egzotikus szigeteken töltött üdülésekkel szemben. A S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás az otthon minden helyiségéhez nyújt inspirációt, így garantáltan találhatsz az idei felhozatalban olyan márkákat, termékeket és megoldásokat, melyeket saját ízlésedhez alakítva átemelhetsz otthonodba, még kényelmesebbé és kényeztetőbbé téve azt. Tarts velünk, és készülj fel az igazán stílusos pihenésre!

Elsőrendű kényelem

A kompromisszummentes komfort az alapoknál kezdődik. A klasszikusok és a legfrissebb újdonságok között is találsz számtalan olyan darabot, amelyek nemcsak formájukkal, színeikkel és anyaghasználatukkal tűnnek ki a tömegből, de ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletes kényelemmel ajándékoznak meg. Válassz luxusfotelt, hívogató kanapét, bársonyló szófát, puha karosszéket, vagy állítsd össze a saját igényeidet leginkább kielégítő moduláris ülőbútorodat profi segítséggel!

Hangulat és díszítés

Ha az alapok megvannak, jöhetnek azok a kiegészítők és dísztárgyak, melyek különleges hangulatot árasztanak: egyszerre megnyugtatnak, mégis arra sarkallnak, hogy általuk új nézőpontból vizsgáld a körülötted lévő teret. Progresszív virágkompozíciókkal megidézheted a természet bujaságát, eklektikus kiegészítőkkel pedig játékossá és stimulálóvá teheted a nappalidat, kalanddal töltve meg a négy fal közti nyugalmat. Persze a praktikus kiegészítőkről, aprócikkekről és elegáns tálalókról se feledkezz meg, hiszen ezekkel a fenséges darabokkal bearanyozhatod a legegyszerűbb étkezést, kávézást is!

Wellness és sport

Az ép testben ép lélek elve mentén fontos, hogy ne csupán a lelki-szellemi kikapcsolódásnak teremtsd meg a megfelelő környezetet, de testednek is add meg a lehetőséget, hogy kibontakozzon, ellazuljon vagy éppen fejlődjön. Mesés masszázsmedencék, szaunák, innovatív zuhanykabinok sorának köszönhetően autentikus spa élményben lehet részed akár a hétköznapokon is. A formabontó fürdőszobai megoldások mellett olyan professzionális wellness termékek is elérhetők, melyek kifinomult formatervezésüknek köszönhetően könnyedén beilleszthetők a stílusos otthonokba. A modern fitnesz eszközök és gépek pedig funkcionalitásukon túl kifogástalan megjelenésükkel is elkápráztatnak majd.                     

Szépség és illatok

Mint az élet számtalan területén, a pihenés előkészítésénél is fontos a holisztikus szemlélet. A környezeted optimalizálása nem elegendő ahhoz, hogy valóban a saját bőrödön is megtapasztald a rég várt holistay jótékony hatását. Legyen szó letisztult, északi ihletésű vagy éppen egzotikus, marokkói kézműves termékekről, az izgalmas lifestyle és beauty termékek tehetik fel az i-re a pontot, és csendesíthetik el a hétköznapok zaját. Az élmény megkoronázása pedig legyen egy exkluzív, mámorító lakásillat, mely nem csupán mesés aromájávall, de dekoratív küllemével is kényezteti az érzékeid.

A fenti lépésekkel olyan otthont varázsolhatsz házadból vagy lakásodból, ahol élmény a pihenés. Konkrét megoldásokat szeretnél? Gyere el 2019. szeptember 20-22. között a Budapest Arénába, ahol az elérhető design márkák legjavát térképezheted fel egy helyen, miközben végtelen inspirációval is gazdagodsz. Addig is csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon további designcsemegékért!
 

 

2019.09.18.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
Csillagok és terek
/ Trend

Csillagok és terek

Az asztrológia szerepe a lakberendezésben
mutass meg mindent!