Decor Floor

A több mint 22 éve alapított, 100 %-ban magyar kézben lévő Decor Floor Kft. a régió egyik piacvezető burkolatforgalmazó vállalkozása. A fal- és padlóburkolatok értékesítésén túl a tervezés támogatáson keresztül a technikai-, és projekt támogatásban, anyagbeszállításban, valamint a kivitelezési fázisban is aktívan részt vesz a Decor Floor csapata.

2005-ben elindították a lakossági ágazatukat is pointzero néven, amely 2017-ben bővült a pointone Belsőépítészeti Központtal. A két lakossági üzletük kapcsán fő törekvésük, hogy ügyfeleikkel sikeresen együttműködjenek otthonuk különleges és magas színvonalú belsőépítészeti kialakításában. Legyen szó univerzális burkolatokról, egyedi tapétákról, design kiegészítőkről vagy exkluzív bútorokról, belsőépítészeti központjaik segítségével az egyedi megoldásoknak semmi sem állhat útjába.

Weboldal

decorfloor.hu/

Elérhetőség

1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Cedit

A Cedit kezdetben önálló gyárként üzemelt, majd a Florim csoport 2016-ban felébresztette a már korábban megvásárolt történelmi márkát. Az eredeti és a jelenlegi Cedit koncepciójában az a közös, hogy mindkettő kortárs olasz művészeket kér fel kollekciói megalkotására.

Milliken

A padlószőnyegek által előidézett hangulatnak csak a képzelet szabhat határt. A letisztult, visszafogott stílustól a vibráló, egyedi megjelenésig bármilyen szőnyeget megtalálhatunk a különböző kollekciók között. A sokrétű standard design mellett lehetőség van egyedi minták megvalósítására is.

Inkiostro Bianco

Az Inkiostro Bianco kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái és parkettái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve.

Moroso

A nagy múltra visszatekintő olasz családi kézműves vállalkozás mára egy világszerte ismert és elismert márkává nőtte ki magát. A felsőkategóriás Moroso kanapék és ülőgarnitúrák minden darabja az egyediséget és a minőséget tükrözi kifinomult vonalvezetésével, kiváló textil borításával. A cég fő profilja mellett asztalokat, szőnyegeket, ágyat is gyárt, ahol a márkára jellemző minőség és design ugyanúgy felfedezhető.

Seletti

Vagány, extravagáns, sőt néha polgárpukkasztó. Egy azonban biztos: az olasz lakberendezési kiegészítőket és világítótesteket forgalmazó brand nem ismeri az ˝unalmas˝ kifejezést. Darabjaik között megtalálhatók például a kávéscsészék, amik az Űrig repítenek, ha meglátjuk vagy megtapintjuk őket egy forró ristretto kortyolgatása közben, a Machine kollekció férfiasan karakteres üvegpoharai, vagy a Kintsugi család valóban különleges, már-már művészi darabjai, melyek a japán hagyományokat idézik.

pointzero

A pointzero a Decor Floor Kft. burkolatforgalmazó 2005-ben elindult lakossági ágazata. Legyen szó univerzális burkolatokról, víztakarékos, design csaptelepekről, gyönyörű formavilágú radiátorokról vagy exkluzív bútorokról, a pointzero belsőépítészeti központ segítségével az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak semmi sem állhat útjában.

pointone

A pointone Belsőépítészeti Központ a pointzero új bemutatóterme. Nem egy hagyományos értelemben vett showroom: szakmai helyszín, ahol a belsőépítészet legújabb burkolatait, elemeit mutatják be. Találkozóhely is egyúttal, ahol építészek, belsőépítészek, lakberendezők inspirálódhatnak, tarthatnak megbeszéléseket. Keresd az üzletet a Szabadság tér 14 alatt!