Portré
  /  2023.03.29.  /  

Frissen kevert festékek, titkos recept alapján

Farrow & Ball festékkeverő gép a Naturaliinál

Nem kell többé várnod a tökéletes árnyalatra!

Az éveken át tartó fejlesztési és tesztelési időszak után a Farrow & Ball legmodernebb keverőgépe megérkezett partnerünk, a NATURALii Concept Store Báthory utcai showroomjába. Ennek köszönhetően a Farrow & Ball különleges, gazdagon pigmentált színei és környezetbarát formulái minden kivitelben azonnal elérhetők az üzletben, így nem kell többé megvárni a szállítási idő leteltét. Az sem jelent gondot, ha nem sikerült tökéletesen pontosan kiszámítani a szükséges festék mennyiségét előre, vagy éppen az utolsó pillanatban jut eszedbe a beszerzés.

Élvonalbeli festékek piacvezető márkától

A Farrow & Ball az egyik legismertebb prémium festékmárka. Népszerűségét páratlan minőségű és színmélységű festékeinek és tapétáinak köszönheti. Azon kevés gyártók egyike, amely a hagyományos előállítási módon évtizedek óta nem változtat, és mégis napjaink standardjainak megfelelő, környezetbarát termékeket kínál.

A festékekhez a legkiválóbb minőségű, természetes pigmenteket és gyantákat használják, nem pedig alacsony minőségű, szintetikus anyagokat, ezáltal a festékek színe és az egyenletes felületek minősége is egyedülálló. Valamennyi festékük vízbázisú, alacsony szagkibocsátású, a bennük található illékony szerves vegyületek mértéke pedig minimális.

Mindennek köszönhetően a gyerekbarát minősítést is megkapták.

A NATURALii Concept Store már 13 éve a Farrow & Ball festékek magyarországi márkaképviselete. Az évek során megkapta a Farrow & Ball Premium Stockist kitüntetést, mellyel azokat az üzleteket díjazzák, ahol az értékesítésen túl kiemelkedő szolgáltatásban is részesülhetnek a vásárlók. A különleges keverőgép egy újabb mérföldkő a NATURALii Concept Store és a Farrow & Ball gyümölcsöző együttműködésében, ami korábban nem tapasztalt rugalmasságot és kényelmet biztosít a privát vásárlóknak és a szakmai partnereknek – tervezőknek, lakberendezőknek – egyaránt. 

Változatlan minőség karnyújtásnyira

A rendelések egyedileg készülnek a márka titkos receptje alapján a gyárból érkező természetes pigmentek felhasználásával. Ezáltal a helyben kevert festékek minősége tökéletesen megegyezik a készre kevert Farrow & Ball festékekkel. A festék alapjául szolgáló bázist az angliai Dorsetben található Farrow & Ball manufaktúrában készítik, és pontosan ugyanolyan arányban tartalmazza a legkiválóbb minőségű alapanyagokat, mint a késztermékek. A teljes keverési folyamatot a központi rendszer ellenőrzi, ezzel is biztosítva az árnyalatok megbízható egyezését.

Mintha a gyár polcairól emelnénk le a választott színt

A keverőgép segítségével bármilyen Farrow & Ball szín és felület kombinációi kikeverhetők pillanatok alatt, beleértve az archív színeket és a mini-kollekciók elemeit is.

Például az ikonikus Estate Emulsion bársonyosan matt típusa és a rendkívül ellenálló kültéri festékek is létrehozhatók a keverőgép és a hozzá tartozó program segítségével. Bizonyos speciális termékek, mint a Limewash mészfesték és a Soft Distemper stukkófesték viszont továbbra is a gyárból érkezik majd a NATURALii Concept Store-ba, a 100 ml kiszerelésű festékmintákkal egyetemben. Ezektől eltekintve azonban minden típus kikeverhető helyben.

Gyorsan, precízen

Az, hogy akár azonnal átvehető-e a kész festék, természetesen a megvásárolt festék mennyiségétől függ. Kisebb mennyiség esetén pár perc várakozás után már boldogan távozhatunk a kívánt színnel. Jelentősebb rendelés esetén pár óra vagy egy nap átfutási idővel, nagyléptékű projekteknél pedig továbbra is hozzávetőlegesen 7 munkanap beérkezési idővel érdemes számolni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Farrow & Ball színeket, rendelhetsz ingyenes színkártyát vagy festékmintát a webshopról, vagy meglátogathatod őket személyesen az üzletben, ahol festett mintákon is megnézhető az összes szín. Idén szeptemberben pedig a S/ALON BUDAPESTEN varázsolnak majd el a márka utánozhatatlan árnyalatai. Addig is csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon további inspiráló tartalmakért!

2023.03.29.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!