TERVEZŐI PÁLYÁZAT


MAXIMALISTA ESSZENCIA

 
A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Ezért az idei S/ALON BUDAPEST eseményen lehetőséget kínálunk tervezőnek, hogy életre keltsék saját  koncepcióikat önálló enteriőrjükben a kiállításon megjelenő márkák termékeinek elhelyezésével, a szervezők támogatásával.

A pályázat fő témája a maximalista stílusirányzat, ennek megfelelő komplexen bútorozott terek vagy installáció jellegű víziók kelnek életre a kiállításon. Olyan látványos, művészi, nagy léptékű koncepciók, melyek intenzív színeikkel, karakteres formavilágukkal és látványos elrendezésükkel inspirálnak. A kisenteriőrökben helyet kaphatnak masszív statement bútorok, előremutató vagy éppen vintage karakterjegyek, változatos felületek, anyagok és megoldások.


A 2019-es S/ALON BUDAPEST tervezői pályázat 2019. június 30-án lezárult. Az esemény szakmai csapata remekül kidolgozott, izgalmas pályamunkák közül választotta ki azt a 12 tervezőt, akik végül megvalósíthatják elképzeléseiket a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításon 2019. szeptember 20-22. között a Budapest Arénában.

NYERTESEK

A zsűri által kiválasztott nyertesek terveikben kortárs, formabontó, magas minőségű megoldásokat alkalmaztak és egyediségüknek, eleganciájuknak köszönhetően kiemelkedő, akár meghökkentő élményt nyújtanak majd a design szerelmeseinek az őszi eseményen. Ismerd meg azt a 12 tervezőt, akik önálló enteriőrben mutatják be a maximalista esszencia ezer arcát!

Békefi Lilla

Békefi Lilla 15 év rendezvényszervezési és horeca branding tapasztalat után új utakra vágyott, a sors úgy hozta, hogy éppen csak átvette lakberendezői oklevelét, máris az egyik legnagyobb lakberendezési kiállítás tervezőjeként vehet részt.

The Designory

A THE DESIGNORY csapata Saskőy Vanda (KWADRA) és Tsengwabeka Nicole (INTRA) belsőépítészek együttműködéséből jött létre, amely a közös munkáikat fogja össze. Az elmúlt években már több közös projektet valósítottak meg, melyek között iroda, üzlettér és magánlakás is szerepel. Első közös munkájukkal bejutottak az Év irodája döntősei közé. Terveikre jellemző az egységes design koncepció kialakítása és közös bennük a munkájuk iránti elkötelezettség. Elhivatottak a személyre szabott terek létrehozásában, keresik az innovatív megoldásokat és hangsúlyt fektetnek a projektek megvalósíthatóságára.

www.kwadra.hu
www.intradesign.hu

Zsuzsics Renáta

Renáta szerteágazó érdeklődési körének köszönhetően modern polihisztor – újabban szárnypróbálgató lakberendező. A világban járva-kelve igazi megfigyelő: észreveszi a szépet, a nem megszokottat. Koncepciózus, maximalista, ugyanakkor játékos, a különleges tárgyak és a minőségi olasz dizájn elkötelezett híve. Renáta a Lakberendezők Országos Szövetségének tagja.