Vákum Design

A Vákum Design Lakberendezési Bolt és Galéria 2011 tavaszán nyitott azzal az elképzeléssel, hogy üde színfoltja legyen Budapest lakberendezési palettáján. Valami olyat adjon, ami máshol nem, vagy csak részlegesen van jelen a bútor és design piacon. Erősen áthatja a szellemiségét a Nyugat-Európai design vonulat, valamint a Bauhaus és az 50-es, 60-as 70-es évek stílusirányzatai, de sokat merít a skandináv formákból is. A Vákum Design kínálatában a XX. századi design darabjai mellett hangsúlyos szerepet kapnak a kortárs tervezők és gyártók modernebb irányzatai is.

Céljuk, hogy az életterek kényelmes, szerethető otthonokká váljanak úgy, hogy egyedülálló stílusuk és magával ragadó hangulatuk legyen. Óbudai üzletükben étkezőasztalok székek, kanapék, komódok, lámpák, kiegészítők és kortárs festményekből lehet válogatni.

Weboldal

www.vakumdesign.hu

Elérhetőség

info@vakumdesign.hu
https://www.facebook.com/vakumdesign.hu
https://www.instagram.com/vakumdesignshop/

ITT Találod

1036 Budapest, Lajos utca 126.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

FAMEG

A FAMEG termékek nem csak a tradicionális kézművességet, hanem a megújult, fiatalos tervező csapatnak köszönhetően a formák egyediségét is garantálják. Az 1881-től alkalmazott Thonet hajlítási technológiát így egy modern, design vonulattal egészítették ki. Kizárólag a legmagasabb minőségű faanyagokkal dolgoznak, úgymint a bükk a kőris, a dió, az éger és a tölgy. A rendkívül precíz kialakítás, kivitelezés és esztergálás adja a bútorok egyedülálló alakját.

GAZZDA

A Red Dot design díjas Gazzda gyár termékei között tömörfa gyönyörű komódok, székek étkezőasztalok és ágyak találhatók. Letisztult, enyhén lekerekített vonalak, kecses nyomógombos fiókok és tömörfa, valamint természetes linóleum kombinációjú bútoraik szinte minden modern élettérbe jól mutatnak.

SITS

SITS bútorok tudatos design, a környezetbarát hozzáállás, a kézművesség és a komfort jegyében készülnek. A formák és színek hatalmas választéka megfelel az egyedi igényeknek és a lehető legmagasabb minőséget biztosítja.

My MODERN Home

Változatos színű és formájú fém munka, különböző tömörfával kombinálva. Ez jellemzi a MMH gyár bútorait. Leginkább kisebb dohányzóasztalok, lerakók, polcok, fogasok és tükrök képezik termékeiket, melyek fiatalos és üde színfoltjai lehetnek az otthonoknak.

 

marble