Uniket

Az Uniket már több mint 30 éve van jelen a melegburkolatok piacán. A vállalat fő tevékenysége neves európai gyártók magas minőségű szőnyegeinek és burkolatainak értékesítése, valamint az azokhoz kapcsolódó kivitelezési munkák elvégzése. A kollekciókban szereplő termékeket a harmonikus színvilág és változatos funkcionalitás jellemzik, így ezek egyaránt alkalmasak lakások, hotelek, egészségügyi létesítmények és közületi intézmények burkolására. Az általuk képviselt márkák mindegyikének kiemelt fontosságú a környezetvédelem és a fenntarthatóság, így a legtöbb termékben nagyon magas az újrahasznosított alapanyagok aránya. A kivitelezés tekintetében sem az egyedi megoldások, sem pedig a lépcsőszőnyegek elkészítése nem jelent problémát, hiszen utóbbira saját szabadalmi mintaoltalommal is rendelkeznek.

A cég képviseli a német Anker, Infloor és Vorwerk szőnyeggyárakat, választékát a szigetországbeli, patinás Ulster illetve a csoporthoz tartozó Danfloor teszik teljessé. A szőnyegek mellett egyre kedveltebbé válnak a vinil burkolatok, így palettájukban megtalálhatóak a kiemelkedő designértékkel rendelkező svéd BOLON, illetve holland TFD gyár termékei is.

Weboldal

www.uniket.hu/

Elérhetőség

info@uniket.hu / sales@uniket.hu
https://www.facebook.com/uniketbt/
https://www.instagram.com/uniketcarpet
https://hu.pinterest.com/UniketBt/

ITT Találod

1071 Budapest, Dózsa György út 62.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Infloor

A német Infloor a Colaris digitális nyomtatási technológia alkalmazásával, a világon egyedülálló módon végtelen sok színben biztosít egyedi szőnyegmintákat 4 méter gyártási szélességben. Ezzel a technológiával a tervezői kreativitás nem ismer határokat, mivel akár 500.000 színárnyalatban is lehet gondolkodni.

Vorwerk

A Vorwerk szőnyeggyár 1883-as megalakulása óta mindig azt tartotta szem előtt, hogy termékeit a kiemelkedő minőséggel és egy fenntartható gyártással, illetve díjnyertes designnal ötvözze. Az elmúlt közel 140 év alatt elégedett vásárlók milliói választották otthonaikba és irodáikba a tradicionális német gyártó tekercses – és modul szőnyegeit.

 

marble