Uniket

Az Uniket már közel 30 éve van jelen a melegburkolatok piacán. A vállalat fő tevékenységét kiemelkedő európai gyártók magas minőségű szőnyegeinek, burkolatainak értékesítése valamint az azokhoz kapcsolódó kivitelezési munkák elvégzése képezi. A kollekciókban szereplő termékeiket harmonikus színvilág és változatos funkcionalitás jellemzi, így ezek egyaránt alkalmasak  lakások, hotelek, egészségügyi létesítmények és közületi intézmények burkolására. A vállalat a környezetvédelem és a fenntarthatóság jegyében számos újrahasznosított és újrahasznosítható alapanyagból gyártott terméket forgalmaz. A fentieken túl saját szabadalmi mintaoltalom alapján egyedi lépcsőszőnyegek előállítása is az Uniket portfóliójának részét képezi.

Weboldal

www.uniket.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Bolon

Az idén 70 éves Bolon volt az első gyártó, aki a megmaradó vinil darabok újrahasznosításával egy teljesen új megjelenésű burkolatot hozott létre. Mivel a magas design értékű termékek tervezése során a gyár nemzetközi tervezőkkel dolgozik, ennek köszönhetően minden mintája egyedi hatást eredményez.

Infloor

A német Infloor a Colaris digitális nyomtatási technológia alkalmazásával, a világon egyedülálló módon végtelen sok színben biztosít egyedi szőnyegmintákat 4 méter gyártási szélességben. Ezzel a technológiával a tervezői kreativitás nem ismer határokat, mivel akár 500.000 színárnyalatban is lehet gondolkodni.

Vorwerk

A Vorwerk alapításakor – már 130 évvel ezelőtt is – a minőségi szőnyeggyártás mellett kötelezte el magát. Ezt az elhatározását mind a mai napig megvalósítja, ami kiváló minőségű, a fenntarthatóság szempontjait szem előtt tartó fejlesztésekhez, illetve globálisan elismert designhoz vezetett.