Top Trade

Életünk javát lakásban, munkahelyen és középületekben töltjük. A harmonikus belső terek iránti természetes vágyunk mellett egyre fontosabbak az egészségünket nem veszélyeztető, környezeti szempontból is kiváló padló-és falburkolatok. A Top Trade szőnyegei, design padlói, valamint textil tapétái, függönyei és kárpitjai a fenntartható fejlődés követelményei szerint készülnek. Szépek, elegánsak, jól használhatók. Egyre több újrahasznosított anyagot tartalmaznak, egyre nagyobb részük reciklálható és megfelelnek a legszigorúbb európai sztenderdeknek.

„A hulladék csak akkor válik szemétté, ha eldobjuk."

Weboldal

www.toptrade.hu/

Elérhetőség

+36 70 607 3404
toptrade@toptrade.hu

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Ege Carpets

Tekercses és modul szőnyegeket gyártó dán világcég. Világhírű, sztár dizájnerek és fiatal, skandináv tervezők mintái, színei, gyapjú, műszál, velúr vagy buklé szőnyegei hoznak kényelmet komfortot lakásokba, szállodákba, irodákba. Funkció és használati körülmények szerinti minőségek, minták ezrei és színek megszámlálhatatlan kombinációi választhatók egyedi igények mellett is. A S/ALON közösségi tereiben Tom Dixon és Christian Lacroix által megálmodott Ege szőnyegek teremtenek különleges hangulatot.

Vescom

Luxus textil- és vinyl tapéták, lágy esésű függönyök és velük harmonizáló, elegáns bútor szövetek a holland Vescom gyárai révén teremtenek harmóniát az igényes enteriőrökben. A S/ALON közösségi tereiben az alkalomra gyártott Vescom függönyök rímelnek a Christian Lacroix által tervezett Ege szőnyegekre.

Jacaranda

Selyem, Tencel, merinoi gyapjú: ezek alkotják a Jacaranda kézzel készült szőnyegek fő összetevőit. A selyem eleganciája, a Tencel fényes ragyogása, vagy éppen a gyapjú otthonosságot adó puhasága teszi olyan különlegessé a Jacaranda gondosan elkészített prémium szőnyegeit. Mindez egy olyan, a környezetvédelem iránt elkötelezett angol cég égisze alatt, amely az elmúlt években a fenntartható működés érdekében reformálta meg vállalati alapelveit.

 

marble