Tectona Grandis

A Tectona Grandisnál a design mindig is egy komoly tényező volt, csakhogy nem bent, hanem a falakon kívül, a kertben. Igazán széles kínálatuk minden igényt kielégít. Ha a saját stílusodhoz terveznéd meg a kertberendezést, a TG Mezzo kínálatában nincsenek kötöttségek, te állíthatod össze a kerti garnitúrádat a kívánt színben, sőt, mindezt úgy teheted meg, hogy előtte bemutatótermükben tesztelheted is a kényelmet, megtapinthatod az anyagot, és sok-sok inspiráció mellett dönthetsz a megvásárolni kívánt kültéri bútorról. A Mezzo mindezek mellett a kiváló ár-érték arányról és a minőségről is híres, amit a bútorokban felhasznált prémium anyaghasználat garantál. A szabadtéri élvezet a TG Primo kínálatánál ér véget.

Az elismert nemzetközi gyártók (többek között: Talenti, Manutti, Gloster, Cane-line, Tribú) és designerek nevével fémjelzett kültéri bútorokat a legkifinomultabb ízlésűeknek ajánlják. Ebben a kategóriában árakról nem, vágyakról annál inkább beszélünk. Stílusról, önkifejezesről és kompromisszumok nélküli megoldásokról. Tapasztald meg a tiszta luxus és az időtlen design élményét a kertben!

Weboldal

tectonagrandis.hu/

Elérhetőség

+36 23 500 576
info@tectonagrandis.hu
https://www.facebook.com/TectonaGrandisKertberendezes/
https://www.instagram.com/tectona_grandis_kertberendezes/

ITT Találod

2045 Törökbálint, Tó utca 2.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Talenti

A nemzetközi sikereket felmutató Talenti nem csak mutatós, kényelmes, de nagyon jó minőségű kültéri bútorairól ismert. A több mint 75 éves, olasz családi vállalkozás büszkén folytatja kézműves formatervező örökségét. A kitartás és az új ötletek iránti nyitottság, valamint a szűnni nem akaró szenvedély határozza meg a cég történetét. A funkcionalitás és a praktikum mellett termékeiket az egyedi anyaghasználat és a különleges formavilág határozza meg.

 

marble