Tectona Grandis

Vannak, akik tudják, mit akarnak. akár a befektetéseikről, a döntéseikről, az életükről vagy a vásárlásaikról van szó. Akik diktálnak és nem követnek, a trendekben is. Akik a maximumot adják, és azt is várják el. Akik képesek élvezni az életet, mert sosem kötnek értelmetlen kompromisszumot. Jól választanak. Bíznak magukban. Tudják mi a jó. És mindig meg is találják. Mindenben. Nekik ajánlja a Tectona Grandis Kertberendezés széles körű, design kerti bútor választékát. A Tectona Grandis azzal a céllal jött létre 19 évvel ezelőtt, hogy segítsen otthont teremteni a zöldben. Bemutatótermében több mint 40 kerti bútor világmárka termékei közül segít megtalálni azt, amiben boldogan dőlhet majd hátra otthon, a kertben.

Weboldal

tectonagrandis.hu/

Elérhetőség

1021 Budapest Hűvösvölgyi út 181.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Tribú

Exkluzív és modern kerti bútorok, ez a belga Tribú védjegye. A kilencvenes évek elején családi vállalkozásként indult cég annak a dizájn filozófiának volt úttörője, mely a teraszt és kertet a ház, azaz a belső élettér meghosszabbításának tekinti.

Weboldal

www.tribu.com

Dedon

A Dedon magasra helyezi a lécet a tervezés és innováció terén, hisz olyan ismert sztárdizájnerekkel dolgozik együtt, mint Philippe Starck. A tervezők Dedon szigetén alkották meg a mezítlábas luxus koncepcióját, mely egy lassabb életmódra alapozva inkább az élményekről, mint a pénzért megvásárolt tárgyakról szól.

Weboldal

www.dedon.de

Talenti

A minden részletében eredeti és kifinomult Talenti design termékek minőségét az ipari technológiák és a kézműves megmunkálás tökéletes találkozása garantálja. Az elsődleges céljuk, hogy új szabadtéri életstílust teremtsenek a formák, színek és anyagok kreatív felhasználásával.

 

marble