Queen Home Textil

A Queen Home Textil egy több cégből álló, építészet, belsőépítészet és lakberendezés területen tevékenykedő csoport tagja, melynek tulajdonosai több mint 25 éve terveznek, alkotnak itthon és külföldön egyaránt. A missziójuk alapja, hogy az otthon eltöltött idő a legértékesebb, hiszen ez a színtere a megújulást adó személyes feltöltődésnek és a családi együttlét biztonságot adó melegének. Ezért fontos, hogy ez az idő minden pillanatában a hozzá méltó, igényes, megnyugtató és inspiráló környezetben teljen, melynek minden részletében az egyéniség és funkció egyedi keveréke jelenik meg.

A Queen Home Textil összegyűjtötte a kínálatában azokat a dekor, függöny, karnis, kárpit, tapéta, szőnyeg és burkolat márkákat melyek kínálata kiemelkedő minőséget és trend alkotó dizájnt jelképeznek a világban. A Queen Home Textil teljes kínálata megtekinthető üzletükben a MaxCity-ben, ahol vásárlóik lakberendezési tanácsadás mellett függöny varrás, kárpitozás és helyszíni szerelés szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

Weboldal

queenhometextil.com/

Elérhetőség

+36 30 302 6770
hello@queenhometextil.com
https://www.facebook.com/QueenHomeTextil
https://www.instagram.com/queenhometextil/
https://www.linkedin.com/in/queen-home-textil-452472209/

ITT Találod

2045 Törökbálint, MaxCity Design Centrum

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Alhambra

A spanyol Alhambra gyár által készített textíliák ma már referencia értékkel bírnak az egész világban mind a belsőépítészetben, lakberendezésben tevékenykedő szakma, mind pedig a minőségi és egyedi lakókörnyezetet igénylő vásárlók számára. Betekintve a kollekciókba egy lenyűgöző textil-univerzum tárul fel, textúrák, színek, fények és motívumok végeláthatatlan variációiból.

Tim Wilman

Tim Wilman angol dizájner és lelkes csapata által tervezett kiváló minőségű luxus tapéta kollekciók lenyűgöző választékot kínálnak inspiráló terek létrehozásához. A tervezők határtalan kreativitásáról árulkodik, hogy a kollekciókban egyaránt megtalálhatók a finom, hagyományos kézműves motívumok és a formabontó kortárs irányzatok, sőt ezek meglepően természetes eklektikája is. A Tim Wilman tapéták kiváló minőségű viles, azaz gyapotrostos alapanyaga megkönnyíti a felhelyezést, rugalmasságuk miatt nem szakadnak és hosszú ideig megőrzik színeiket, fényüket.

 

marble