Momento Design

A piacon még viszonylag új koncepcióval és széles szortimenttel jött létre a Momento Design bemutatóterme 2019-ben. Egy olyan lakberendezési központ felépítése volt a cél, ahol minden érdeklődőnek a saját igénye szerinti információval segíthetjük az otthonépítését – legyen szó akár stílus vagy terméktippekről, de akár egyedi műszaki megoldásokról. Mindezeket pedig a lakás összes területére vetítve: burkolatok, berendezések, bútorok, textilek és kiegészítők terén is biztosítjuk.

A cégfilozófiában fontos a nagy presztízsű, jól ismert márkákkal kialakított kiváló üzleti kapcsolat mellett olyan gyártóknak is bemutatkozási lehetőséget biztosítani, akik a piacon még új szereplőként keresik vevőkörüket; mindazokat, akik igényes, különleges, rugalmasan variálható megoldásokra vágynak. 

A tulajdonosok számára kiemelt jelentőségű, hogy minden iparág nagynevű kiállításait folyamatosan látogassák Frankfurttól Milánóig, de akár Európán túl is annak érdekében, hogy a legfrissebb újdonságokat rendelhessék a bemutatóterembe. 

Weboldal

www.momentodesign.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Bette

A letisztult design és a filigrán anyaghasználat kombinációja a BetteCraft mosdójának elegáns megjelenítést kölcsönöz. Minden termék kézzel készül, titánacélból, egy összetett folyamatban, először megalkotva a formát, majd kívül és belül is zománcozva azt. A vékony oldalfalak, amelyek a nyitott felső rész felé kissé kúpszerűre, tulipán alakban formázottak, nagyvonalú formát és kifinomult, organikus hatást biztosítanak.

Hüppe

A német HÜPPE GmbH 1966-ban kifejlesztette az első igazi zuhanykabint, és ezáltal új piaci szegmenst is teremtett. Piacvezető szerepét a magas minőségű alkotóelemek és divatot teremtő formaiság kombinációjának köszönheti. Széles termékválasztáka minden igényre megoldást kínál az innovatív technika és egy több mint 120 éves vállalat know-how-jának köszönhetően. Zuhanyspecialistaként nem csak történelmet írt, hanem a jövőt is formálja!

Kludi

A KLUDI-t családi vállalkozásként alapították 1926-ban a németországi Mendenben. Azóta nemzetközi vállalattá fejlődött, mely fürdőszobai és konyhai csaptelepeket, zuhanytermékeket, fürdőszobai kiegészítőket és teljes körű fürdőszoba koncepciókat fejleszt és gyárt. A KLUDI világa a víz használatáról szól emocionális és funkcionális értelemben. Csaptelepeik többek, mint egyszerű vízvételi helyek; az életminőség részét képezik formájukkal, funkciójukkal, értékükkel, és azzal, hogy élménnyé teszik a vízzel való kapcsolatunkat.