Maya Home

A MAYA HOME évtizedek óta tevékenykedik lakások, rezidenciák és közületi kliensek megbízásából a teljes körű függönyözés és lakberendezési szolgáltatások terén. 2017-ben nyitotta meg kapuit a cég első enteriőr stúdió bemutatóterme, ahol számos nemzetközileg elismert, a klasszikus lakberendezés terén kimagasló minőséget nyújtó, és a manufakturális gyártást a modern igényekhez mérten alakító márka képviseletében kizárólagosságot nyert el. Forgalmazott termékei a GRANGE francia klasszikus bútorok, Edition Bougainville luxus szőnyegek, valamint a Dr. Vranjes firenzei lakásillatok.

Weboldal

www.mayahome.hu

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Dr. Vranjes Firenze

A Dr. Vranjes Firenze lakásillatai többféle formában szolgálják a luxust otthonunkban is. Illatai különleges gondossággal és mesteri érzékkel készülnek, Dr. Vranjes firenzei hagyományokra támaszkodó nagy tudású személyes mesterművei. A híres Firenzei Dóm kupoláját megidéző üvegben, bambuszpálcikás és dekoratív parfüm lámpa kivitelben, többféle méretben elérhetőek.

Edition Bougainville

Az Edition Bougainville nemcsak a tradicionális szövés technikákban jártas, hanem dinamikus kollekciójuk modern enteriőrökhöz is kapcsolható, sokoldalúan egyedivé tehető, és a megrendelői igényekhez maximálisan igazodik a gyártás során. A selyem-gyapjú szálakat a gyártás előtt a kívánt színre festik és az egyeztetett tervrajzok alapján Nepálban készítik el az egyedi szőnyeget, csomózási, tűzési vagy igény szerint egyéb speciális technikával (Aubusson, New Aubusson).

Grange

A klasszikus francia történelmi korokra jellemző stílusban megalkotott Grange bútorok különlegessége, hogy felületeikben, kivitelükben maximálisan egyedivé varázsolhatóak. A polgári luxusra jellemzően, valódi tömör tölgy és cseresznyefából, illetve valódi nemes fafurnérból készülnek, fém és üveg kombinálásával. Részleteiben tetten érhető a manufakturális precizitás, a hagyományos kézi gyártás gondossága, emberi közelsége. A változatos klasszikus bútorformák megszámlálhatatlan mértékű változatot és modern, kortárs megjelenést képesek ölteni.