H.O.M.E.

A Delugan Meissl Associated Architects (DMAA) a H.O.M.E.-nak egy olyan kortárs és fenntartható családi házat tervezett, amely új mércéket állít fel. A H.O.M.E. 2021-es háza teljesen feloldja a határokat kint és bent között – a DMAA beköltözteti a természetet a házba. 

A H.O.M.E. történetében második alkalommal hívott meg építészeket, hogy tervezzék meg a H.O.M.E. házát. Másodszor szentelik az egész lapszámukat egy rend­hagyó concept-otthonnak. Oldalról oldalra építik fel fűtéssel és szellőzéssel, a legkisebb szögletig bemutatják az architektúrát, és helyiségről helyiségre berendezik a tereket, méghozzá a H.O.M.E. szerkesztősége válogatásával és a nagy design­márkák monobrand-javaslataival. Másodszor esik meg az is, hogy ez a tanulmányterv nemcsak nyomtatott formában, de 3D-s modellként és VR-élményként is elérhető. 360°-os kommunikáció, azaz olvasható, látható, érezhető, átélhető és megcsodálható, legközelebb Budapesten a H.O.M.E. magazin megjelenésén szep­tember 24–26. között a S/ALON BUDAPEST lakástrend-kiállításon a Budapest Sportarénában, ahol a Molteni&C enteriőrrészletei is megjelennek a Solinfo Group együttműködésének köszönhetően.

A S/ALON BUDAPEST látogatói legelőször láthatnak tehát egy olyan házat, amelyet a DMAA építészei terveztek a H.O.M.E. 2021-es házaként. Először történik, hogy nem a házat helyezik be a természetbe, hanem a természetet a házba. Outdoor és indoor feloldódnak egymásban. A négy építész, akit Német­országban főleg a Porsche-múzeum tervezőiként ismernek, csodát álmodott. A H.O.M.E. 2021-es háza geosemleges és majdnem CO2-semleges is. Belsejében soha nincs 20 foknál kevesebb, és soha sincs 26 foknál több. A különleges otthon új modell­jének alapja a DMAA évek óta tartó vizsgálódásai az ázsiai melegházak építé­szetéről. A DMAA híres az organikus formáiról – a H.O.M.E. 2021-es házával a természet, épület és ember tökéletes egységét teremtették meg.

Weboldal

www.home-mag.hu/

Elérhetőség

+36 1 450 2120
home.budapest@aheadmedia.com
https://www.facebook.com/homemagazinhungary/
https://www.instagram.com/homedesignmagazin/?hl=hu

 

marble