GermanDesign

A GermanDesign német prémium bútorok forgalmazójaként céljának tekinti, hogy német minőséget elérhetővé tegye a magyar vásárlói körökben. Itt minden az ügyfélről szól! Mint ahogy a szabó az egyedi öltönyt, úgy terveit a GermanDesign is teljes egészében a megrendelőire szabja. Személyiségüket formákkal, színekkel, anyagokkal fejezik ki. Céljuk, hogy a megrendelőhöz leginkább passzoló életteret alkossanak, ezért nem a bútorokban, kiegészítőkben vagy lámpákban gondolkoznak, hanem személyiségekben és hangulatokban.

A GermanDesign nemcsak bútort értékesít, hanem lehetőséget kínál arra, hogy az üzletbe betérők leüljenek, élvezzék az otthon nyugalmát és szerelembe essenek az eleganciával, a minőséggel, a stílussal. A GermanDesign stúdiójában igyekeznek a legkülönbözőbb arculatokat képviselni, hogy minden ügyfél megtalálja a saját ízléséhez legközelebb állót.

Weboldal

www.germandesign.hu/

Elérhetőség

+36 30 813 8980
info@germandesign.hu
https://www.facebook.com/germandesigntrade

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Koinor

Minden szobának megvan a maga központja, legyen az a kanapé, a fotel vagy éppen az étkezőgarnitúra. A Koinor minden igényhez jól igazodik, hiszen nemcsak az üléskomfort, hanem a funkciók teszik igazán testhezállóvá. Minden darab kézzel készül, természetes alapanyagokból, ami megadja az egyediséget, amire otthonunkban vágyunk. 
 

 

marble