Finn Wellness

A Finn Wellness alapgondolata a „well-being”, azaz testi-lelki-szellemi „jól-lét”, illetve az egészséges életmód kialakítását segítő, támogató „lifestyle management” kultúra fogalmi és gyakorlati elterjesztése.

Céljuk, hogy ügyfeleik életminőség javulását előre mozdítsák. Ez a mozgatórugója kínálatuk és termékeik folyamatos fejlesztésének, aminek köszönhetően 2005 óta a Finn Wellness az olasz Technogym kizárólagos magyarországi forgalmazója is. Professzionális termékeik, a Finnrelax spa termékek (szaunák, infrakabinok, gőz- és sószobák), valamint a Technogym fitnesz és wellness berendezések együttesen teszik lehetővé számukra, hogy privát és üzleti ügyfeleiknek teljes wellness koncepciót tervezzenek.

Weboldal

finnwellness.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Technogym

A Technogym a fitnesz és wellness szektor vezető vállalata. A Technogym wellness koncepciójának alapja a rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozási szokások, a pozitív életfelfogás és életérzés. Szegmentált termékpalettája biztosítja a megfelelő megoldásokat a hétköznapi és professzionális felhasználók, valamint szállodák, vállalatok, intézmények, sportklubok és az egészségügy számára.

Finnrelax

A Finnrelax® a szauna és spa kabinokkal kapcsolatos teljeskörű tanácsadás, koncepció kialakítás és látványtervezés mellett a legmagasabb minőségű wellness termékek teljes skáláját tudja kínálni és beszerelni. Jelentős hangsúlyt fektet a díjmentes konzultációra, ahol az ügyfél egyedi igényei, szokásai és élettere állnak a középpontban annak érdekében, hogy a gyakorlatban valóban többszörösen megtérülő megoldások szülessenek.

 

marble