Decor Floor

A Decor Floor égisze alatt működő pointzero és pointone sok éve szerves részét képezi a hazai belsőépítészetnek. Legyen szó kiemelkedő minőségű burkolatokról, extravagáns bútorokról vagy egy ikonikus kiegészítőről, a pointzero és pointone bemutatótermei és nagy szakmai ismerettel rendelkező kollégai mindig tudnak segíteni. A lakossági ügyfelek kiszolgálása az elsődleges, ám egyre gyakrabban megtalálhatók termékeik közületi projekteken is, hiszen az építészek és belsőépítészek előszeretettel dolgoznak termékeikkel.

Fő csapásvonaluk a kerámiaburkolatok: méret, lapvastagság, dizájn, kültéri vagy beltéri felhasználás sem lehet akadály, szinte bármilyen egyedi elképzelésre van alternatívájuk. Emellett pár neves bútorgyártóval is partneri megállapodást kötöttek az évek során, így minőségi ülőgarnitúrák, székek, asztalok, kiegészítők közül is lehet válogatni. A lélegzetelállító tapétákról nem is beszélve.

Weboldal

www.pointzero.hu

Elérhetőség

pointzero@pointzero.hu / pointone@pointone.hu
https://www.facebook.com/pointzerobudapest/
https://www.instagram.com/pointzerobudapest/

ITT Találod

1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Vitra

A több mint fél évszázada alapított svájci családi vállalkozás napjaink legbefolyásosabb bútorgyártó cégévé nőtte ki magát. A klasszikus Vitra design bútorok olyan világhírű tervezők alkotásai, mint Charles és Ray Eames, Verner Panton, George Nelson, Jean Prouve, Isamu Noguchi és Sori Yanagi. A cég tevékenységi köre ma rendkívül szerteágazó és sokrétű. Múltjára építkezve kortárs, haladó szemléletű tervezőkkel együttműködve széleskörű irodai, otthoni és nyilvános helyek berendezésére alkalmas termékpalettát fejlesztett ki.

Cedit

A Florim szárnyai alatt működő Cedit koncepciója a következő: kortárs olasz művészeket kér fel kollekciói megalkotására. A jelenlegi kollekciók valójában mai, a katalógusokban részletesen bemutatott, kortárs művészek friss alkotásai. A nagytáblás kerámia lapok egyfajta vászonként szolgálnak a művészek számára. A végeredmény műtárgy kategóriába sorolható. A pointone bemutatóterem az első független CEDIT Bemutatóterem. Kizárólagosságukat büszkén hirdetik.

Inkiostro Bianco

Egy dolog biztos az Inkiostro Bianco kapcsán: hatást vált ki az emberből! Kreativitástól és művészettől túlcsorduló grafikái egytől egyig egyediséget sugároznak. A változatos kollekciókat művészek és designerek álmodják meg különböző stílusokat ötvözve. A mintákat finom struktúrájú vinylen, vagy akár a padlóra is installálható üvegszöveten (EQ) valósítják meg. Számos hazai közületi és lakossági projekt kapcsán bizonyított már a gyártó.

Moroso

A nagy múltra visszatekintő olasz családi kézműves vállalkozás felsőkategóriás Moroso kanapék és ülőgarnitúrák gyártásával foglalkozik. Termékei az egyediséget és a minőséget tükrözik. A kifinomult vonalvezetést különleges textillel borítják minden esetben, mely együttesen egy igazán magával ragadó élményt nyújt. Egyedi megjelenés mögé bújtatott komfort jellemzi minden terméküket, melyek lakossági és közületi projekteken, kültérben és beltérben egyaránt felhasználhatók.

pointone

A pointone Belsőépítészeti Központ a pointzero új bemutatóterme. Nem egy hagyományos értelemben vett showroom: szakmai helyszín, ahol a belsőépítészet legújabb burkolatait, elemeit mutatják be. Találkozóhely is egyúttal, ahol építészek, belsőépítészek, lakberendezők inspirálódhatnak, tarthatnak megbeszéléseket. Keresd az üzletet a Szabadság tér 14 alatt!

 

pointzero

A pointzero a Decor Floor Kft. burkolatforgalmazó 2005-ben elindult lakossági ágazata. Legyen szó univerzális burkolatokról, víztakarékos, design csaptelepekről, gyönyörű formavilágú radiátorokról vagy exkluzív bútorokról, a pointzero belsőépítészeti központ segítségével az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak semmi sem állhat útjában.

Magis

Az olasz bútorgyár 1976-os alapítása óta a design kultúra meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A Magis töretlenül nagy hangsúlyt fektet kutatás-fejlesztésre. Kifinomult technológiájának köszönhetően termékeivel egyre több sikert ér el a nemzetközi piacon. Különleges kiegészítői mosolyt csalnak az arcokra és egy irodába helyezett Puppy életet visz a dolgozók mindennapjaiba.

 

marble