Decor Floor

A több mint 22 éve alapított, 100 %-ban magyar kézben lévő Decor Floor Kft. a régió egyik piacvezető burkolatforgalmazó vállalkozása. A fal- és padlóburkolatok értékesítésén túl a tervezés támogatáson keresztül a technikai-, és projekt támogatásban, anyagbeszállításban, valamint a kivitelezési fázisban is aktívan részt vesz a Decor Floor csapata.

2005-ben elindították a lakossági ágazatukat is pointzero néven, amely 2017-ben bővült a pointone Belsőépítészeti Központtal. A két lakossági üzletük kapcsán fő törekvésük, hogy ügyfeleikkel sikeresen együttműködjenek otthonuk különleges és magas színvonalú belsőépítészeti kialakításában. Legyen szó univerzális burkolatokról, egyedi tapétákról, design kiegészítőkről vagy exkluzív bútorokról, belsőépítészeti központjaik segítségével az egyedi megoldásoknak semmi sem állhat útjába.

Weboldal

decorfloor.hu/

Elérhetőség

1025 Budapest , Szépvölgyi út 92/G

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Vitra

A több mint fél évszázada alapított svájci családi vállalkozás napjaink legbefolyásosabb bútorgyártó cégévé nőtte ki magát. A klasszikus Vitra design bútorok olyan világhírű tervezők alkotásai, mint Charles és Ray Eames, Verner Panton, George Nelson, Jean Prouve, Isamu Noguchi és Sori Yanagi. A cég tevékenységi köre ma rendkívül szerteágazó és sokrétű. Múltjára építkezve kortárs, haladó szemléletű tervezőkkel együttműködve széleskörű irodai, otthoni és nyilvános helyek berendezésére alkalmas termékpalettát fejlesztett ki. A vállalat szorosan együttműködik világhírű építészekkel is.

Cedit

A Cedit kezdetben önálló gyárként üzemelt, majd a Florim csoport 2016-ban felébresztette a már korábban megvásárolt történelmi márkát. Az eredeti és a jelenlegi Cedit koncepciójában az a közös, hogy mindkettő kortárs olasz művészeket kér fel kollekciói megalkotására.

Inkiostro Bianco

Az Inkiostro Bianco kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái és parkettái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve.

Milliken

A padlószőnyegek által előidézett hangulatnak csak a képzelet szabhat határt. A letisztult, visszafogott stílustól a vibráló, egyedi megjelenésig bármilyen szőnyeget megtalálhatunk a különböző kollekciók között. A sokrétű standard design mellett lehetőség van egyedi minták megvalósítására is.

Moroso

A nagy múltra visszatekintő olasz családi kézműves vállalkozás mára egy világszerte ismert és elismert márkává nőtte ki magát. A felsőkategóriás Moroso kanapék és ülőgarnitúrák minden darabja az egyediséget és a minőséget tükrözi kifinomult vonalvezetésével, kiváló textil borításával. A cég fő profilja mellett asztalokat, szőnyegeket, ágyat is gyárt, ahol a márkára jellemző minőség és design ugyanúgy felfedezhető.

Seletti

Vagány, extravagáns, sőt néha polgárpukkasztó. Egy azonban biztos: az olasz lakberendezési kiegészítőket és világítótesteket forgalmazó brand nem ismeri az ˝unalmas˝ kifejezést. Darabjaik között megtalálhatók például a kávéscsészék, amik az Űrig repítenek, ha meglátjuk vagy megtapintjuk őket egy forró ristretto kortyolgatása közben, a Machine kollekció férfiasan karakteres üvegpoharai, vagy a Kintsugi család valóban különleges, már-már művészi darabjai, melyek a japán hagyományokat idézik.

pointone

A pointone Belsőépítészeti Központ a pointzero új bemutatóterme. Nem egy hagyományos értelemben vett showroom: szakmai helyszín, ahol a belsőépítészet legújabb burkolatait, elemeit mutatják be. Találkozóhely is egyúttal, ahol építészek, belsőépítészek, lakberendezők inspirálódhatnak, tarthatnak megbeszéléseket. Keresd az üzletet a Szabadság tér 14 alatt!

 

pointzero

A pointzero a Decor Floor Kft. burkolatforgalmazó 2005-ben elindult lakossági ágazata. Legyen szó univerzális burkolatokról, víztakarékos, design csaptelepekről, gyönyörű formavilágú radiátorokról vagy exkluzív bútorokról, a pointzero belsőépítészeti központ segítségével az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak semmi sem állhat útjában.

Cerim

Sokoldalú anyaghasználat és frissesség jellemzi a brandet, a minőséget pedig a "Made in Florim" garancia biztosítja. Greslapjai jó része a természet valamilyen formájára reflektál, hol márvány- hol fa hatású burkolat formájában, s teszi mindezt trendkövető, mégis letisztult formában, hogy remekül tudjon illeszkedni bármilyen belső (vagy akár külső) térbe. Méretekben és felületekben egyaránt páratlan kínálat jellemzi, valamint egyes burkolatai alkalmasak magasabb forgalmat lebonyolító terek burkolására is.

Extremis

Az Extremis termékei a kültéri bútorok piacát erősítik. „Tools for togetherness". Ezzel a jelmondatukkal is azt jelzik, hogy nem egyszerűen bútorokról van szó, hiszen céljuk a közösségépítés, és ehhez kínálnak sokszínű eszköztárat. Design kompozícióikkal az életminőséget és az általános jobb közérzetet szeretnék javítani. Kollekciójukban a napozóágytól a szabadtéri bárasztalig minden megtalálható, ami szebbé tehet egy romantikus naplementét. Bútoraik megbízhatósága tükröződik abban is, hogy referenciáik között az Amerikai Iskola visszatérő megrendelője piknik asztalaiknak.

Florim

A Florim olasz kerámiaipari cég, amely nemzetközileg elismert porcelán kerámia felületek gyártására specializálódott azzal a céllal, hogy minden építészeti és belsőépítészeti igényt kielégítsen. A kutatás, az innováció, a környezeti fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás azok az értékek, melyeket legfontosabb alappillérei közé sorolnak. Kőporcelán termékeinek magas minősége a legfejlettebb gyártási technológiának köszönhető. A designt pedig minden esetben átgondolt és alapos tervezési folyamatok előznek meg, hogy megfeleljenek a széleskörű felhasználás okozta esztétikai igényeknek.

Floor Gres

A rendkívül sokszínű, magas designtartalmű és innovatív kínálat révén megannyi neves épületben megtalálhatóak a Floor Gres lapok, ugyanúgy mint otthonokban, üzemekben, irodákban megannyi közintézményben, és sportlétesítményben. Alkalmazták a Floor Gres termékeit már műemlék rekonstrukciónál és hipermodern irodaházban is.

Miniforms

A Miniforms vallja, hogy azokkal a gyártókkal érdemes foglalkozni, melyek mellett teljes vállszélességgel ki tud állni, melyek valami különlegeset és időtállót alkotnak, melyek a design mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek. Az olasz bútor készítő cég különlegessége, hogy mind a tervezés, mind a gyártás, mind pedig a csomagolás Olaszországban történik, ezáltal büszkén viselik a ’Made in Italy’ nevet.

Rex

A Rex kollekcióit luxus és kifinomultság jellemzi egy csipet hedonista életérzéssel. Repertoárja igen széleskörűen lefedi egy épület különböző területeinek és felületeinek burkolatigényét, s felületében is széles a skála, hiszen a magas fényű burkolatoktól a csúszásmentes felületűig széles választéka minden igénynek képes megfelelni, ezen felül pedig a remek minőségű kőporcelán nagyfokú kopásállóságának köszönhetően alkalmas közületi terek burkolására is.