Decor Floor

A Decor Floor égisze alatt működő POINT BUDAPEST sok éve szerves részét képezi a hazai belsőépítészetnek. Legyen szó kiemelkedő minőségű burkolatokról, extravagáns bútorokról vagy egy ikonikus kiegészítőről, a POINT BUDA (1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/g) és POINT PEST (1054 Budapest, Szabadság tér 14.) bemutatótermei és nagy szakmai ismerettel rendelkező kollégai mindig tudnak segíteni. A lakossági ügyfelek kiszolgálása az elsődleges, ám egyre gyakrabban megtalálhatók termékeik közületi projekteken is, hiszen az építészek és belsőépítészek előszeretettel dolgoznak termékeikkel.

Fő csapásvonaluk a kerámiaburkolatok: méret, lapvastagság, dizájn, kültéri vagy beltéri felhasználás sem lehet akadály, szinte bármilyen egyedi elképzelésre van alternatívájuk. Emellett pár neves bútorgyártóval is partneri megállapodást kötöttek az évek során, így minőségi ülőgarnitúrák, székek, asztalok, kiegészítők közül is lehet válogatni. A lélegzetelállító tapétákról nem is beszélve.

Weboldal

www.pointbudapest.hu

Elérhetőség

pointbudapest@pointbudapest.hu
https://www.facebook.com/pointbudapest/
https://www.instagram.com/pointbudapest/

ITT Találod

1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Vitra

A több mint fél évszázada alapított svájci családi vállalkozás napjaink legbefolyásosabb bútorgyártó cégévé nőtte ki magát. A klasszikus Vitra design bútorok olyan világhírű tervezők alkotásai, mint Charles és Ray Eames, Verner Panton, George Nelson, Jean Prouve, Isamu Noguchi és Sori Yanagi. A cég tevékenységi köre ma rendkívül szerteágazó és sokrétű. Múltjára építkezve kortárs, haladó szemléletű tervezőkkel együttműködve széleskörű irodai, otthoni és nyilvános helyek berendezésére alkalmas termékpalettát fejlesztett ki. A vállalat szorosan együttműködik világhírű építészekkel is.

Cedit

Az olasz CEDIT hidegburkolat gyártó minden egyes darabja egy kortárs műalkotás. Kollekcióit korunk kiemelkedő (többnyire olasz) belsőépítészei, építészei és dizájnerei tervezték, a márka gyárában pedig garantáltan a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készítik azokat. A 2022-es S/ALON BUDAPESTRE egy látványos, geometrikus formákkal fűszerezett kollekció került kiválasztásra, mely garantáltan vonzani fogja a tekinteteket.

Inkiostro Bianco

Idén az Inkiostro Bianco termékei közül egy különlegesség látható majd az eseményen, ez pedig nem más, mint a Tela. Az olasz gyártású textília exkluzív, sűrű szövésű anyagának köszönhetően nagyfokú ellenállást biztosít. Erre az anyagra pedig a tapétagyártó cég bármely mintázata, vagy akár egyedi minták is kérhetők. Az enteriőr tervezője a legújabb Light and Shadows kollekcióból választott mintázatokat, felhasználást tekintve pedig annyit elárulhatunk, hogy kiállítónk különleges megoldással készül a kiállításra.

Milliken

A padlószőnyegek által előidézett hangulatnak csak a képzelet szabhat határt. A letisztult, visszafogott stílustól a vibráló, egyedi megjelenésig bármilyen szőnyeget megtalálhatunk a különböző kollekciók között. A sokrétű standard design mellett lehetőség van egyedi minták megvalósítására is.

Seletti

Vagány, extravagáns, sőt néha polgárpukkasztó. Egy azonban biztos: az olasz lakberendezési kiegészítőket és világítótesteket forgalmazó brand nem ismeri az ˝unalmas˝ kifejezést. Darabjaik között megtalálhatók például a kávéscsészék, amik az Űrig repítenek, ha meglátjuk vagy megtapintjuk őket egy forró ristretto kortyolgatása közben, a Machine kollekció férfiasan karakteres üvegpoharai, vagy a Kintsugi család valóban különleges, már-már művészi darabjai, melyek a japán hagyományokat idézik.

Cerim

Sokoldalú anyaghasználat és frissesség jellemzi a brandet, a minőséget pedig a "Made in Florim" garancia biztosítja. Greslapjai jó része a természet valamilyen formájára reflektál, hol márvány- hol fa hatású burkolat formájában, s teszi mindezt trendkövető, mégis letisztult formában, hogy remekül tudjon illeszkedni bármilyen belső (vagy akár külső) térbe. Méretekben és felületekben egyaránt páratlan kínálat jellemzi, valamint egyes burkolatai alkalmasak magasabb forgalmat lebonyolító terek burkolására is.

Extremis

Az Extremis termékei a kültéri bútorok piacát erősítik. „Tools for togetherness". Ezzel a jelmondatukkal is azt jelzik, hogy nem egyszerűen bútorokról van szó, hiszen céljuk a közösségépítés, és ehhez kínálnak sokszínű eszköztárat. Design kompozícióikkal az életminőséget és az általános jobb közérzetet szeretnék javítani. Kollekciójukban a napozóágytól a szabadtéri bárasztalig minden megtalálható, ami szebbé tehet egy romantikus naplementét. Bútoraik megbízhatósága tükröződik abban is, hogy referenciáik között az Amerikai Iskola visszatérő megrendelője piknik asztalaiknak.

Florim

A szépségre való törekvés az emberek genetikai örökségének része. A Florimnál ez a kreatív ösztön a szenvedéllyel és a legmodernebb gyártási technológiával párosul, miközben egy új típusú terméket hoznak létre. Eszméjük, hogy ne csak szépet, fenntarthatót is alkossanak, így a szépérzék és komfort kielégítése mellett a fenntarthatóságot is szem előtt tartják a gyártás során, minden kollekció esetén. A gyártó 2 legújabb kollekciója, a Florim Nature Mood és a Florim Heritage Lux elsőként a Decor Floor & POINT BUDAPEST enteriőrjében jelenik meg előben, melyek - az eddigiekkel ellentétben - már nem egy almárka neve alatt futnak, hanem a gyártó neve képezi az újdonságok brandjét.

Floor Gres

Márvány minden mennyiségben. Idén a Floor Gres kerámiaburkolatok közül karakteres, márvány mintázatú burkolatok kerülnek bemutatásra, melyek amellett, hogy klasszikus és örökérvényű darabok igazán feltűnőek is, a szó pozitív értelmében. A merész burkolatok egységes üzenetet közvetítenek: engedjük a fantáziánkat szárnyalni, merjünk egy-egy padló - vagy falszakasz - burkolata esetén markáns burkolatokat választani!

Miniforms

A Miniforms vallja, hogy azokkal a gyártókkal érdemes foglalkozni, melyek mellett teljes vállszélességgel ki tud állni, melyek valami különlegeset és időtállót alkotnak, melyek a design mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek. Az olasz bútor készítő cég különlegessége, hogy mind a tervezés, mind a gyártás, mind pedig a csomagolás Olaszországban történik, ezáltal büszkén viselik a ’Made in Italy’ nevet.

Rex

A Florim almárkái közül a Rex egy külön életérzést testesít meg. Minden egyes kollekciója extravagáns elemeket vonultat fel, melyeken szinte tapintható az olasz jegyeket hordozó luxus. Idén olyan márvány hatású lapok lesznek bemutatva, melyek a természetben fellelhető legritkább kőzetekből inspirálódtak.

Magis

Az olasz bútorgyár 1976-os alapítása óta a design kultúra meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A Magis töretlenül nagy hangsúlyt fektet kutatás-fejlesztésre. Kifinomult technológiájának köszönhetően termékeivel egyre több sikert ér el a nemzetközi piacon. Különleges kiegészítői mosolyt csalnak az arcokra és egy irodába helyezett Puppy életet visz a dolgozók mindennapjaiba.

POINT BUDAPEST

A POINT BUDA a Decor Floor burkolatforgalmazó 2005-ben elindult lakossági ágazata. Legyen szó univerzális burkolatokról, víztakarékos, design csaptelepekről, gyönyörű formavilágú radiátorokról vagy exkluzív bútorokról, a POINT BUDA segítségével az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak semmi sem állhat útjában. A POINT PEST a márkacsalád belvárosi bemutatóterme. Nem egy hagyományos értelemben vett showroom: szakmai helyszín és találkozóhely is egyúttal, ahol építészek, belsőépítészek, lakberendezők inspirálódhatnak, tarthatnak megbeszéléseket.

artek

Az Arteket 1935-ben Helsinkiben alapította négy fiatal idealista: Alvar és Aino Aalto, Maire Gullichsen és Nils-Gustav Hahl. Céljuk nagyon egyszerű volt: bútorokat árusítani, továbbá népszerűsíteni a modern életkultúrát kiállítások és egyéb oktatási eszközök segítségével. Az alapítók radikális szellemiségének megfelelően az Artek a mai napig innovatív szereplője a dizájn világnak. Termékpalettája finn mesterek és vezető nemzetközi tervezők által tervezett bútorokból, világítótestekből és kiegészítőkből áll, melyek a világosság, a funkcionalitás és a költői egyszerűség megtestesítői.

Casa dolce casa Casamood

A Casa dolce casa Casamood esetén a minőség és a kreativitás tökéletes egyensúlyra talál. Természet ihlette textúrák, izgalmas színhasználat, mellyel kiválóan tudnak dolgozni az építészek és belsőépítészek, szem előtt tartva a belső terektől elvárt harmóniát. A 2021-es Sensi kollekció nem csupán a Föld látványát, annak tapintási élményét is hordozzák a kerámialapok kifinomult felületkezelésük révén. Letisztult megjelenésével és természetes tapintásával egy egyszerűbb, természetközeli, harmonikus életmódot sugall, és meghittséget hoz a lakótérbe.

Gessi

Az 1992-ben alakult olasz csaptelep gyártó vállalat hamar a kiváló tervezés és technológia szinonimájává vált úttörő, újító megoldásainak köszönhetően. Bár a cég fiatalnak minősül, hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt 25 évben. Ez a termékein is visszaköszön, innovatívak, de modern és hagyományos enteriőr esetén is használhatók. A TOTAL LOOK vonalnak köszönhetően szaniterek és egyéb kiegészítők is kapcsolhatók a csaptelepekhez.

modulyss

A belga szőnyeggyártó évtizedek óta bizonyítja szakértelmét, a fenntarthatóság melletti elköteleződése az évek múlásával egyre erőteljesebben reflektorfénybe kerül. A modulyss újító szellemisége mindig megmutatkozik, legutóbb átrendezte elérhető kollekcióit, melynek köszönhetően gördülékenyebben tudnak dolgozni a tervezők az egyes termékekkel és átláthatóbb a portfólió. A modulyss Gleam azokon a területeken került betervezésre, ahol kiemelten fontos a komfort.

Mutina

Az olasz Mutina minden egyes burkolat kollekcióját és 3D elemét egy-egy neves tervezővel, designerrel együttműködve tervezték meg, így a termékeik már önmagukban is művészeti értéket hordoznak. Az enteriőr kialakításánál a 3D elemek és burkolatok a megszokottól eltérő módon jelennek majd meg, ezzel inspirálva a látogatókat a hagyományos felhasználástól való elrugaszkodásra.

Tecta

A Bauhaus stílus eszméi a mai napig fontos, sőt, esszenciális elemei a belsőépítészetnek. A funkcionalitás és a tiszta színek használata mentén olyan időtálló bútorok születtek, melyek nem mennek ki a divatból, egy életen át karakteres és jól használható darabjai lehetnek otthonunknak. A Tecta bútorai között olyan lámpákat, lerakóasztalt, kabinet szekrényt, széket és étkezőasztalt kaptak helyet, amik könnyedén beilleszthetők bármely enteriőrbe, ugyanakkor külön egyéniségük révén vonzzák a tekintetet.

 

marble