Portré
  /  2022.09.21.  /  

Vigyél haza egy darab designt!

Burkolatot keresel? A POINT BUDAPESTNÉL biztosan megtalálod!

Hogyan lehet 185 Florim és 55 Mirage burkolatot hatásosan bemutatni pár négyzetméteren?

Állandó partnerünk, a POINT BUDAPEST minden évben teljesen egyedi megjelenésével varázsolja el a S/ALON BUDAPEST látogatóit. Az idei eseményre is egy igazán formabontó ötlettel, és a márkára jellemző szuperprémium kivitelezéssel készülnek. Bertóty Eszter kreativitásának és a POINT BUDAPEST széles termékpalettájának frigyéből egy olyan tálalószekrény születik, amely nem csupán a prémium felületek terén élenjáró forgalmazó páratlanul gazdag kínálatának mélységét villantja fel, hanem a téged is a szabályok újraírására ösztönöz.

Florim - Cerim - Le Veneziane - Dorsoduro

A POINT BUDAPEST grandiózus, közel 100 négyzetméteres enteriőrjében két egyedi, asztalos által erre az alkalomra készített találószekrényt találsz meg. A tálalószekrények 10x30 centiméteres, professzionális lapvágó üzemben méretre szabdalt prémium hidegburkolat lapokkal vannak megpakolva. Gondolhatnánk, hogy egy ilyen látványos, unikális megjelenésnél a “mindent a szemnek, semmit a kéznek” intés érvényesül, de nem. Mindegyik kerámiaburkolat leszedhető a polcról, kézbe fogható, sőt, haza is viheted a számodra szimpatikus darabot!

Mirage - Norr - Oken

Ezek számtalan alternatív módon használhatók otthonodban: edényalátétként egy idilli családi ebéd alkalmával, vágódeszkaként péntek esti baráti főzés során, vagy épp fürdőszobai dekorációként, ahol szintén fontos a funkcionalitás: a hűlő hajvasaló tartójaként is kiváló kiegészítő lehet prémium design-szuvenínred. Ha pedig nagyobb léptékű burkolatválasztás előtt állsz, vidd haza kedvenced és nézd meg, hogyan fest az otthonodban, miként játszik rajta a beszűrődő fény, milyen arcait mutatja meg különböző napszakokban!

Mirage - Norr - Oken

Az installáció részeként megannyi felület és stílus tárul elénk, legyen szó márványmintáról, kő- vagy betonhatásról, fényes vagy matt, strukturált vagy érdes felületről. A Florim és Mirage olasz kerámiaburkolat gyártók több száz kollekciója helyet kap a POINT BUDAPEST enteriőrjében. Köztük lesznek olyan kiemelkedő kollekciók, mint a Casa dolce casa Casamood Onyx & More, mely az elegancia és kreativitás nagyszerű egyensúlyát bizonyítja az onyx kőzet megjelenéséből merítve az ihletet.

Bal: Florim - Casa dolce casa - Casamood - Onyx _ More - Golden Blend
Jobb: Florim - Rex - Les Origines de Rex - Argent

A Cerim Le Veneziane, ami a terrazzo újraértelmezése a pezsgőbb lelkületű egyének számára. A nyers, mégis elegáns Athmosphere de Rex a Rex márkától megszokott méltóságteljes és különleges megjelenésével. A luxust és kifinomultságot megtestesítő Les Origines de Rex. Vagy épp a Mirage két közkedvelt kollekciója, a Lemmy és a Norr. A Lemmy a Mirage egyik díjnyertes kollekciója, melynek megjelenése a fémlemezt juttatja eszünkbe. A Norr kavicsszemcsés mintázata örök kedvenc azóta, hogy a gyártó piacra dobta a terméket.

Mirage - Lemmy - Nimbus

Ha építkezel, felújítasz, vagy egyszerűen szeretnél közelebbről megismerkedni ezekkel a csúcsminőségű és esztétikailag kiemelkedő gyártókkal, mindenképp látogass el a POINT BUDAPEST enteriőrjébe, ahol szakértői tanácsokkal segítenek a tökéletes darab megtalálásában!

Florim - Rex - Atmospheres de Rex - Mystere

Érezd a tapintható minőséget a S/ALON BUDAPESTEN szeptember 23-25. között a Budapest Arénában! Kedvezményes árú belépődet csütörtök éjfélig van lehetőséged beszerezni ezen a linken. Csatlakozz hozzánk addig is Facebookon és Instagramon!

2022.09.21.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!