Portré
  /  2022.06.15.  /  

Páratlan design otthon és az utakon

Porsche Centrum Budapest a S/ALON BUDAPESTEN

Csúcskategóriás autóhoz méltó garázs dukál. 

A jármű elhelyezésére rengeteg ötletes megoldást láthattunk már az évek során - lifttel működtetett, emeleti panorámás, süllyesztett vagy nyitott, minimalista vagy éppen eklektikus opciókból és inspirációkból nincs hiány, egy igazán stílusos design garázs kialakítása azonban összetett feladat. A rivaldafény általában az autón, mint iparművészeti remeken van, aminek érvényesüléséhez szükséges a megfelelő méretű, szellős tér, miközben a praktikus szempontokat sem lehet mellőzni egy ilyen speciális igényű helyiségnél.

A Porsche Centrum Budapest a legelső S/ALON BUDAPEST autós partnereként formabontó installációval nyűgözte le a design szerelmeseit 2018-ban. Idén szeptemberben hasonlóan színvonalas megjelenésre számíthatnak az eseményre látogatók: ezúttal azonban a márka első teljesen elektromos modellje kerül terítékre. Tarts velünk, és olvasd el Aradi Gézával, a Porsche Centrum Budapest márkaigazgatójával készített interjúnkat, amiből többet is megtudhatsz partnerünkről, és az eseményen megcsodálható, igazán különleges modellről!

Mivel foglalkozik a Porsche Centrum Budapest? Milyen prémium termékeket és szolgáltatásokat kínál?

Immáron második alkalommal vagyunk autós partnerei a S/ALON BUDAPEST kiállításnak, amit nagyon várunk, hiszen sportautónk az általunk forgalmazott Porsche márkához méltó környezetben jelenhet meg.

A Porsche Centrum Budapest szerémi úti szalonjában a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. telephelyeként 2009 óta exkluzív környezetben szolgáljuk ki ügyfeleinket. Aki új Porsche gépjárművet szeretne vásárolni, vagy használtat keres, nálunk megtalálja, továbbá szervizünkben is ügyfeleink rendelkezésére állunk. 2018-ban bővítettük a kapacitásainkat, mind a kiállítótér, mind pedig a szerviz területén, idén sem lesz ez másképp, így ügyfeleink folyamatosan egyre jobb és gyorsabb kiszolgálásban részesülhetnek.

Milyen autót láthatnak a következő S/ALON BUDAPEST látogatói testközelből? Mit érdemes tudni erről a modellről, mitől különleges?

A kiállításra a Porsche első teljesen elektromos modelljét, egy Taycant viszünk ki, hogy minél jobban megismerhessék az ide látogatók.

Természetesen olyan modern környezetet szerettünk volna neki teremteni, ami tükrözi azt a sok technikai újítást, ami ebben az autóban is megtalálható.

A Taycan modellcsalád három karosszériaváltozatban kapható: szedán, Sport Turismo és Cross Turismo modellek közül válogathatunk, ezeken belül pedig többféle teljesítményű és meghajtású modell található: az alapmodell, 4S, GTS, Turbo és Turbo S változatok. Ez a modell egy vérbeli Porsche, aminek akkumulátora megfelelő töltővel 5%-ról 80%-ra 22 perc alatt tölt fel, ezzel komoly hatótávot biztosítva az utazóknak. Természetesen az eddig ismert Porsche-érzés vezetés közben sem marad el – ügyfeleink mindig hatalmas mosollyal szállnak ki tesztvezetés után az autóból, hiszen a menetteljesítménye magával ragadó.

Mit érdemes figyelembe vennie annak, aki egy ilyen prémium modell megvásárlásán gondolkozik? Vannak-e megfontolandó szempontok vagy elvégzendő előkészületek, melyek befolyásolhatják a döntést vagy a modellválasztást?

A tökéletes autó kiválasztása igen összetett és személyes kérdés, nincs egy univerzális döntési fa, amin haladva eljutunk a optimális választásig, csapatunk képzett tanácsadói azonban minden lépésben támogatják a veterán és az újdonsült Porsche tulajdonosokat.

Az elektromos autózáshoz fontos a megfelelő töltési lehetőség otthon is, ehhez weboldalunkon is találnak az érdeklődők segítséget, hogy mi szükséges hybrid vagy teljesen elektromos autó esetén. Segítünk eligazodni, felmérni a helyszínt, sőt, igény esetén Porsche töltő telepítésében is állunk rendelkezésre.

Hogyan illeszkedik a Porsche márka által közvetített életérzés a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításhoz?

Mivel a S/ALON BUDAPEST kiállítói is a maguk szegmensében a legjobbak, örömmel állítunk ki másodszor is, hogy az első alkalommal bemutatott és nagy sikert aratott 718 Cayman GTS modell után egy másik modellünket, a Taycant is prezentálhassuk, méghozzá egy olyan környezetben, ami minden Porsche tulajdonosnak irigylésre méltó lehet.

Csatlakozz hozzánk 2022. szeptember 23-25. között a S/ALON BUDAPESTEN, ahol a piacvezető márkák bútorai és kiegészítői mellett kreatív koncepciók és inspiráló installációk várnak! Addig is kövess minket Facebookon és Instagramon!

2022.06.15.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!