Portré
  /  2023.09.20.  /  

Otthoni edzés stílusosan?

Tervezd meg saját fitness központodat!

Napjaink otthoni edzőtermei nem csupán az egészséges életmód szentélyei, de a lakás enteriőr koncepciójába is belesimulnak.

Az egyszerűséget és a funkcionalitást előtérbe helyező prémium Technogym termékeknek köszönhetően nem szükséges külön helyiségben rejtegetni a testünk szobrászatához használt gépeket: akár a nappaliban is elhelyezhetjük a funkcionális, mégis mutatós eszközöket. Az exkluzív kivitelű gépekkel a márkának ugyanis nem titkolt célja elmosni a határokat a fitness és a lakberendezés között.

Az új designbútornak is nevezett otthoni fitneszeszközök egyre kifinomultabbá válnak a design, az anyagok és a teljesítmény tekintetében.

A forma és a funkció együttesen fejleszti a fizikai alkalmasságot, az erőnlétet, az állóképességet, a mobilitást vagy egyszerűen a támogatja az elengedhetetlen kikapcsolódást.

Legyen szó dedikált helyiségről vagy nappaliba illesztett sportpontokról, az egyik legfontosabb tényező az otthoni edzőterem tervezésénél az elrendezés. A Technogym kínálata olyan gépeket tartalmaz, amelyek könnyen illeszthetők be bármelyik szoba vagy helyiség designjába. A Technogym Interior Design pedig egy olyan szolgáltatás, amely támogatja az építészeket és a belsőépítészeket a wellness-terek kialakításában. Az ábrák és a 3D modellezés kidolgozása segít a terület optimális elrendezésének és megvalósításának biztosításában, és részletes előnézetet nyújt az eredményről.

A tervezőkkel való szinergiából olyan testreszabott élmények születnek, amelyek minden térben egyesítik az esztétikát és a hatékonysági szempontokat.

A Technogym termékek másik nagy előnye a funkcionalitás és az innováció. Azok, akik számára fontos az edzés eredményessége és változatossága, számos lehetőséget találnak az edzőtermi gépek között. A Skillmill motor nélküli futópad például egyedi lehetőséget kínál a futó- és erőnléti edzésekhez, mivel lehetővé teszi többek között a hátrafelé végzett húzó mozgást, valamint az erősítő gyakorlatokat is, például a szántolást. Ez a gép nemcsak a maximális teljesítményt szolgálja, hanem egyedi designjával is kiérdemli a helyiség középpontját.

Mindenki, aki hobbiszerűen fut, arról álmodik, hogy az év minden időszakában, időjárástól függetlenül, mindig a kedvenc útvonalán futhasson, pontosan teljesítve az edzésprogramját. Ez a való életben gyakran akadályokba ütközik, de egy professzionális futógéppel tökéletesen megvalósíthatóak a kitűzött célok. A márka kiemelt terméke, a Technogym Run ebben segít. A készülék 27 colos, nagy felbontású digitális kijelzője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák az edzésprogramok széles skálájából a leginkább megfelelőt (kardió, erősítő ill. magas intenzitású). Igény szerint pedig akár olyan edzésvideókból is lehet választani, amelyekben profi trénerek segítik a felhasználókat. A virtuális, szabadtéri edzésprogramok pedig igazodnak a felhasználó sebességéhez.

A Technogym termékek nem csak a design és a funkcionalitás terén nyújtanak előnyöket, hanem az otthoni edzőtermek integrációjában is. Az okos technológiával felszerelt gépek lehetővé teszik az edzések követését, az edzésterv személyre szabását és az eredmények nyomon követését. Az ilyen gépek egyszerre képesek összekapcsolódni más okos eszközökkel, mint például a telefonokkal vagy a televíziókkal, így az edzés élménye is magasabb szintre kerül. A Technogym Live funkció végtelen szórakozási lehetőségeket kínál, ideértve az olyan népszerű streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix, vagy videómegosztókat, mint a Youtube. A készüléken egy-két kattintással a social média, valamint számtalan TV-csatorna is elérhető. A Technogym Run továbbá különféle, futópadon kívüli bootcamp edzésprogramokat is kínál.

A Technogym 4 évtizedes fennállása alatt immár 9. alkalommal lesz az Olimpiai Játékok hivatalos sporteszköz beszállítója.

Ez idő alatt azonban sosem tévesztette szem elől az egyéni igények sokszínűségét, valamint az otthoni wellness speciális igényeit. Egy otthoni futópaddal szemben például alapvető elvárás, hogy csendes legyen, hiszen az edzésekre gyakran akkor van idő, amikor mások a lakásban pihenni szeretnének vagy alszanak. A Technogym Run éppen ezért olyan technológiával készült, mely tompítja és elnyeli a zajokat és rezgéseket. A Slat Belt szinte észrevétlenül csillapítja a felhasználók lépéseit úgy, hogy közben nem szab határt a minél jobb teljesítmény elérése érdekében.

Tedd meg az első lépést az egészséges életmód felé: gyere el a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításra szeptember 22-24. között a Budapest Arénába, ahol közelebbről is megismerkedhetsz a Technogym termékeivel, és szakszerű segítséget kaphatsz otthoni fitness központot kialakításához! Addig is tarts velünk Facebookon és Instagramon, ahol többet is megtudhatsz a színes felhozatalról!

2023.09.20.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!