Portré
  /  2019.12.17.  /  

Kiállítói portré: Tubądzin

A lengyel Tubądzin kerámialapok az időtálló design és az elegancia jegyében teremtenek valódi harmóniát a térben. Tükörsima, egybefüggő burkolataik a legmodernebb eljárásokkal készülnek, melyek központjában az innováció áll. Dinamikus mintázatok és merész színek gondoskodnak arról, hogy a Tubądzin burkolatok valódi egyéniséggel töltsék fel az otthonokat és a tereket, mindezt ötvözve a kortalan eleganciával és minőséggel. A Tubądzin világát a S/ALON BUDAPEST 2019-en testközelből is szemügyre vehették a kiállításra látogatók, hiszen a lengyel gyártó több kiállítói enteriőrhöz is hozzájárult páratlan termékeivel. Hogy pontosan mely terekben találkozhattál a gyönyörű Tubądzin burkolatokkal, azt blogposztunkból megtudhatod. Olvass tovább és ismerd meg közelebbről a Tubądzint!

Andrzej Wodzynski és Zygmunt Kazmierski 1983-ban fogott kerámiagyártásba egy kis üvegházban. A Tubądzin Csoport azóta amellett, hogy Lengyelország vezető kerámialap gyártójává nőtte ki magát az elmúlt 35 évben, a folyamatos megújulásban és innovációban is élen jár. Megalapítása óta konzisztensen alakította saját portfólióját a vásárlói igények és a korszellem mentén, termékeik pedig a legszigorúbb európai sztenderdeknek is megfelelnek.

A széleskörű Tubądzin szortiment jelenleg négy márkát foglal magába: Tubądzin, Domino, Korzilius és Arte. Míg a Tubądzin csempék utánozhatatlan minősége és luxus megjelenése a mai napig megihleti a kompromisszummentes, prémium megoldásokat kereső építészeket és belsőépítészeket, addig a Domino szélesebb vásárlói körnek kínálja minőségi termékeit elérhető áron. Az Arte termékeket pedig kifejezetten a DIY, azaz csináld magad mozgalom híveinek ajánlják. A nagy múlttal rendelkező német Korziliust az elmúlt években vásárolta fel a Tubądzin Csoport. Jól látható, hogy az egyes márkacsaládok saját, egyedi termékválasztékkal rendelkeznek, melyek változatos stílusa, formatervezése, mérete és funkciója olyan átfogó kollekciót eredményez, ahol mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást.

Tubądzin Maciej Zień Grand Beauty

A Tubądzin termékek nem pusztán funkciót látnak el: burkolataik és csempéik a létrehozott tér elemi részévé válnak minőségükben és vizuális megjelenésükben, legyen szó a fehér gyönyörű árnyalatairól, a természetet megidéző mintázatokról, vagy a figyelmet terelő és magával ragadó színekről. A Tubądzin termékcsalád a praktikum és a design ötvözetének széles skáláját mutatja be: nagy formátumú Colour kollekciójuk mély színekkel hoz inspirációt az otthonokba, míg a Pastele termékeket kifejezetten közületi projektekhez, és az ezzel járó szigorúbb igényekhez és sztenderdekhez alakították. A Tubądzin design iránti szenvedélyét pedig mi sem mutatja jobban, mint a Maciej Zień divattervező által megálmodott felejthetetlen kollekció.

Monolith Grand Cave

Bár büszkék arra, hogy a Tubądzin neve az elmúlt évtizedekben összeforrt a legkiemelkedőbb, prémium burkolati megoldásokkal, úgy döntöttek, Monolith néven új márkacsaládot indítanak útjára kifejezetten építészek és belsőépítészek számára. A gyártó évek óta együttműködött a legkiválóbb tervezőkkel és építészekkel a Tubądzin kerámialapok tökéletesítése kapcsán - a Monolith termékekkel azonban egy új dimenziót szeretnének nyitni a nagy méretű kerámialapok gyártásában.

A piaci igényeket követve a lengyel gyártó a nagy formátumú kerámialapok készítését is megkezdte legújabb, 2016-ban megnyitott üzemében. A Tubądzin III névre keresztelt gyárban - mely 20 kilométerre fekszik az első Tubądzin üzemtől - a legmodernebb technológiákkal, környezetbarát módon állítják elő a kézjegyükké vált kerámialapokat a legkisebb, 60x60 cm-es mérettől egészen az óriási, 120x140 cm-es méretig.

A Tubądzin nem ismer kompromisszumot, ha burkolatról van szó. Széles kínálatában páratlanul ötvözi a funkciót a megjelenéssel, kényelmet a tartóssággal, az anyagokban rejlő erőt a lehengerlő látvánnyal. A Tubądzin azoknak készül, akik egyedi és felejthetetlen megoldásokat keresnek, mellyel átformálhatják az őket körülölelő teret. Nem véletlen, hogy a S/ALON BUDAPEST 2019 kiállítói közül sokan a Tubądzint választották. Fedezd fel az alábbi képválogatásunkban, hogy kik voltak ők!

A Tubądzin a következő terekbe ajánlotta fel termékeit: Blushflow / Kerko Cielo e Terra Bianco Mat, Hansgrohe / hidegburkolat, Méta Hungary / hidegburkolat, Sanotechnik / Kerko Industrio Antracit, Wellis Magyarország / Kerko Ash Gold / Kerko House of Tones, ZESTILO / Kerko Mullina Poler, Biophilia / hidegburkolat, Charmeur / Kerko Amber Vein Pol, Wabi-sabi / padlóburkolat.

A S/ALON BUDAPEST 2020. szeptember 25-27. között harmadik alkalommal is inspiráló kiállítókkal és a design világ legizgalmasabb megoldásival vár a Budapest Arénában!  Kövess minket addig is Facebookon és Instagramon, hogy naprakész maradhass a hazai és nemzetközi design szféra újdonságai kapcsán!

2019.12.17.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!