Portré
  /  2019.11.29.  /  

Kiállítói portré: MaxCity

A MaxCity Lakberendezési Áruház egy különleges színfoltja a hazai belsőépítészeti szcénának: egyedülálló kínálattal várják a látogatókat 30.000 négyzetméteren, közel száz üzlettel és több száz forgalmazott design márkával. Célja, hogy átfogó megoldást nyújtson az építkezés, illetve felújítás előtt álló vásárlóknak: az áruházból tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától és a fürdőszobától kezdve a nappalin és a hálószobán át egészen a kertig, teraszig.

A 2019-es S/ALON BUDAPEST látogatóit a MaxCity egy olyan enteriőrrel kápráztatta el, mely tökéletesen reprezentálta az áruház sokszínűségét és az otthon minden területére kiterjedő kínálatát. Hat különböző élettér - előtér, hálószoba, nappali, szivarszoba és kert - egyesült egy látványos és monumentális enteriőr formájában, melyet a Lakberendezők Országos Szövetségének tervezői, Budai Ildikó, Cseh Edit, Kiszely Beáta, Petyerák Katalin és Takách-Batta Tibor keltettek életre Ács Erzsébet és Kővári Judit projektvezetésével.

A MaxCity Lakberendezési Áruház nemcsak megkapó design koncepciójával, de az áruház által forgalmazott prémium design márkákkal is hozzájárult a kiállítás sikeréhez: számos enteriőrben fedezhették fel a látogatók a Bang & Olufsen, a BoConcept, az IDdesign, a KARE, a Parador és a TH Design egyedi és minőségi design termékeit. Alábbi blogposztunkból ezeket a márkákat ismerheted meg közelebbről, tarts velünk!

Bang & Olufsen

A világ egyik legikonikusabb audio-vizuális márkája, a Bang & Olufsen több mint 90 éve vezető szerepet tölt be a design, a technológia és az innováció területein. Minden 1925-ben kezdődött, amikor két mérnök, Peter Bang and Svend Olufsen rádiókat kezdett el tervezni és gyártani az Olufsen család házának padlásán. Az Olufsen birtokon született álmokból aztán egy folyamatos megújulásra, kiváló minőségre, egyedi formatervezésre és komoly teljesítményre épülő valóság lett, melynek időtálló és látványos eredményét a MaxCity enteriőrjében, valamint a Charmeur stílustérben is felfedezhetted.

BoConcept

A BoConcept Dánia legnagyobb nemzetközi bútorhálózata, mely trendkövető, funkcionális design bútort és kiegészítőket forgalmaz. A minimál stílusú lakberendezési koncepció palettáján nagy választékban megtalálhatóak a nappali, étkező, háló- és dolgozószobai, valamint kültéri bútorok, és azokhoz illő, divatos lakberendezési kiegészítők: lámpák, szőnyegek, művészeti tárgyak. A BoConcept bútor termékcsaládok olyan elemes rendszerek, amelyek szinte végtelen variációs lehetőséget biztosítanak, és azt, hogy mindenki egyéni ízlése szerint alakítsa ki a választott bútort. Rugalmas és változatos termékkínálata a S/ALON BUDAPEST kiállítóit is megihlette, így a BoConcepttel számos térben találkozhattál, köztük a Blushflow, The Designory, Hamu és Gyémánt, Finn Wellness és Kónya Hajnalka enteriőrjében, valamint a Charmeur, Északi nyár és Traveller stílusterekben és a Supercolor Delicates bejárati installációban.

IDdesign

Az IDdesign a legnagyobb dán lakberendezési áruházlánc, üzletei a világ számos pontján megtalálhatók. Európában Dánián kívül először Törökbálinton, a MaxCity áruházban, majd Budapest szívében, a Váci úton nyílt bemutatóterme. Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű bútorokból és kiegészítőkből áll, saját bútoraik mellett pedig több, magas minőségi kategóriát képviselő márka termékeit is forgalmazzák, mind a bútorok, mind a lakberendezés területéről. Az IDdesign újító szellemű design termékei különleges atmoszférát teremtettek a Blushflow és a PONT co.lab enteriőrjeiben, valamint a MaxCity tanácsadói térben.

KARE

A KARE több, mint márka: szimbóluma azoknak az ötleteknek, melyek egyszerre különlegesek, egyediek és mentesek a problémák megszokott, unalmas megközelítésétől. A KARE 1981 óta lepi meg rajongóit páratlan és kifogyhatatlan ötleteivel és látványos koncepcióival. Legyen szó bútorokról, lámpákról, vagy kiegészítőkről, a KARE szenvedélye a design iránt kimeríthetetlen - előremutató szellemiségük pedig tetten érhető azokban a terekben, melyekhez prémium termékeikkel hozzájárultak. A KARE minőséget megtalálhattad többek között a The Designory, Békefi Lilla, Kónya Hajnalka, a Wellis Magyarország és Zsuzsics Renáta enteriőrjeiben, valamint a Feminin, Fémnyers és Traveller stílusterekben.

Parador

A Parador rendkívül széles kínálatában készparkettát, laminált padlót, Modular ONE és vinyl burkolatokat is találhatsz, melyek a klasszikus hagyományok őrzése mellett a jelenkor modern életérzését teremtik meg otthonodban. A gyártó a prémium minőséghez a stílusos designt, a természetes megjelenést és a professzionális gyártástechnológiát társítja, ennek köszönhetően olyan tervezők együttműködését nyerte el, mint Zaha Hadid, Karim Rashid vagy Hadi Teherani. Gyönyörű padlóikat a S/ALON BUDAPEST 2019-en is megcsodálhattad a Maya Home és Kandallócentrum, valamint a SpaTrend megkapó tereiben.

TH Design

A TH Design Lakberendezési Stúdió 55 éve alakult családi vállalkozásként. A Stúdió ma már világszerte forgalmazott modern, minőségi termékeket kínál a design szcéna legismertebb márkáitól, úgy, mint a Philipp Selva, CattelanItalia, DitreItalia, Bontempi, Calligaris, Pianca és a Twils. A TH Design vezérelve a vásárlóik örömére létrehozott élvezhető életterek kialakítása a konyhában, étkezőben, nappaliban, hálószobában és akár a gardrób szobában is. Kényelmes és praktikus termékeikkel Zsuzsics Renáta enteriőrjében, valamint a Charmeur stílustérben is találkozhattál.

Ne feledd, a S/ALON Budapest harmadik alkalommal is végtelen inspirációval és a legmodernebb design megoldásokkal vár Téged 2020. szeptember 25-27. között a Budapest Arénában! Kövess minket addig is Facebookon és Instagramon, és ne maradj le a legfrissebb információkról, valamint további blogposztokról és izgalmas újdonságokról a design világából!

2019.11.29.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!