kiállítói tartalom
2018. 10. 29

Kiállítói portré: Geberit @ S/ALON BUDAPEST

Tedd izgalmassá a lakás legkisebb helyiségét!

A design ma már nem áll meg a nappali vagy a konyha küszöbén, a fürdőszobát, a vizesblokkot is átjárja, ha úgy döntesz. Nem kell megalkudnod a padlótól plafonig érő csempeburkolattal, és a semleges színek szolid egyhangúságából is bátran kitörhetsz! A szeptemberi S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon a Geberit öt enteriőrtervező segítségével ötféleképpen bizonyította be, hogy a mosdó nem mellékhelyiség többé!
A kiállítás megnyitóját követően folyamatosan újabbnál újabb elemekkel bővültek az installációk, így a látogatók részesei lehettek a legizgalmasabb kortárs mosdók megszületésének.

Twin Peaks

Egy mosdó, ami minden idők legnagyobb kultsorozatának hangulatát idézi. Terpák Mónika enteriőrtervező a méltán népszerű Twin Peaks hangulatának esszenciáját ragadta meg, eklektikus stílusú vendégmosdója egyszerre volt meghökkentő, kissé őrült és nosztalgikus. A sorozat színei visszaköszöntek a Twist mosdószekrényen és a Sigma21 üveg nyomólapon is.

Loft a mosdóban

Régi tárgyak, markáns, rusztikus felületek és első osztályú kényelem ott, ahová a király is egyedül jár? Igen, lehetséges! Varga Anikó lakberendező kiállításra tervezett mosdójában a régi ipari épületeket megidéző rozsdás fém és tégla felületek, az egykori gyári lámpák és táblák sajátos hangulatot teremtettek, amit a modern szaniterek és kiegészítők a 21. század igényeire szabtak.

Trópusi hangulat

A Budai Ildikó által tervezett trópusi hangulatú helyiségben a víz természetes frissessége a legkorszerűbb szaniter termékekkel keveredett. A kiemelkedő komfortot és megtisztulást biztosító Geberit AquaClean Mera zuhany-WC, a különleges kialakítású modern, extravagáns csaptelep és a kristályokkal övezett lámpa egyedi egyensúlyt teremtettek az őserdőt idéző díszítő elemekkel.

Kifinomult luxus

Szalay Katalin az időtlen stílus, a lágy vonalvezetés és a letisztult formák mellett tette le a voksát, amikor megalkotta a világhírű olasz formatervező, Antonio Citterio visszafogott eleganciáját idéző illemhelyét. A színes üvegek, a valódi fa, az íves porcelán bútorok és a carrarai márvány burkolat kiemelte a mosdót a mellékhelyiség státuszából, és elérte, hogy örökre búcsút mondjunk a megszokott fehér csempének.

Angol elegancia

A Gróz Liliána Manka enteriőr designer által megálmodott illemhelyiségben különböző korok keveredtek egymással. A tradicionális angol enteriőrökre emlékeztető tapéta mellett korszerű design bútorok és szaniterek kaptak helyet az iCon termékcsaládból, ezáltal egyszerre derűs és modern, mégis hagyományőrző látványvilág tárult elénk.

A Geberit és a közreműködő enteriőrtervezők közösen megmutatták, hogy sem a konvenciók, sem pedig a tér szűkössége nem kell, hogy határt szabjon a képzeletednek! Tarts velünk, hiszen további érdekességekkel jelentkezünk a következő hónapokban is!

VISSZA

#SALONBUDAPEST

Kövess minket a social csatornákon is a legfrissebb tudnivalókért és inspirációért!