Válogatás
  /  2018.09.08.  /  

Kiállítói panoráma: Kifinomult felületek

Számtalan berendezési tárggyal ékesítheted otthonodat: választhatsz különleges borítású bútorokat, egyedi vonalvezetésű világítótesteket vagy letisztult eleganciát sugárzó háztartási gépeket. Azonban minden élettér a legalapvetőbb térhatároló elemeknél, a falaknál kezdődik. Egy ízlésesen megválasztott szín, prémium felület vagy merész tapéta nem csupán díszítő funkciót tölt be: alapjaiban megváltoztathatja az adott helyiség hangulatát. A S/ALON BUDAPEST nívós kiállítóinak jóvoltából te is megtapasztalhatod, milyen elemi erővel formálják a körülöttünk lévő tereket felületeink stílusjegyei. Kiállítói szelekciónkban az iparág 5 neves képviselőjének választékából kaphatsz ízelítőt.

Farrow&Ball

Az angol festékgyártó manufaktúra megkerülhetetlen szereplője az enteriőr design szcénának. Trendirányítóként az öko-festékek közül egyedülálló, utánozhatatlan felületi struktúrával és színpalettával, valamint festékszíneivel teljes mértékben megegyező, ikonikus tapéta kollekcióval rendelkezik. 132 színből álló palettájuk merész és pasztell színei tökéletes harmóniában alkotnak lélegzetelállító színkombinációkat. Az évtizedek alatt felhalmozódott tudást a FAB Color Interior szervezésében rendezvényeken és workshopokon adják át a fogékony közönségnek, ahol festékekkel és tapétákkal kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatnak a résztvevők.

OIKOS

A kül- és beltéren egyaránt makulátlan minőséget garantáló OIKOS díszítőfestékei páratlan érzékletességgel keltik életre a felületeket. Termékeikkel megidézheted a barokk mintájú selyemtapétákat, nyers betont varázsolhatsz akár a nappalid falára, rozsdás lemezborítást kölcsönözhetsz az ajtónak, antik hatásúvá tehetsz egy bútort vagy aranylemezzel boríthatsz gipszkartont - mindezt a megfelelő festék és technika kiválasztásávall. Különleges, vizes bázisú festékeik nem csupán esztétikusak és tartósak, de környezettudatos megoldást is nyújtanak az álmodozóknak.

“Csak a képzelet szab határt

Life&Wall

A Life&Wall design tapéta néhány vállalkozó szellemű fiatal elkötelezett munkájának és kreativitásának eredményeképpen született 3 éve. A csapatban ötvöződő művészeti és technikai tudás innovatív szemlélettel keverve olyan stílusos és egyedi megoldásokat szült, melyek forradalmasítják a hazai tapétaipart. Legyen szó kül- vagy beltéri, vagy akár vizes helyiségekről, a Life&Wall egyedi szemléletmódja és stílusérzéke megfoghatatlan egyediséggel ruházza fel a tereket. Érdemes figyelemmel kísérned munkásságukat, hiszen az idei évtől kezdve izgalmas lakástextilekkel is bővül kínálatuk.

Tubądzin

A lengyel Tubądzin kortalan eleganciát képviselő kerámialapjai az időtálló luxust testesítik meg. Tervezőcsapatuk neves európai művészekkel karöltve szüntelen újabb kollekciókon és innovációkon munkálkodik. Technológiai felkészültségüknek köszönhetően hatalmas, egybefüggő burkalatokkal tükörsima felületeket varázsolnak megrendelőik otthonába, melyek izgalmas mintázatukkal a harmónia és a dinamizmus tökéletes egyensúlyát teremtik meg.

Casati Color

“A színek keltik életre környezetünket, CASATI életre kelti a színeket.

A nagy múltú, olasz Casati festékgyár titka az anyagok körültekintő kiválasztásában és visszajelzéseken alapuló folyamatos fejlesztésekben rejlik. Lenyűgözően széles termékpalettájuk a festékektől a favédő lazúrokon és lakkokon át egészen a szigetelő anyagokig terjed. A S/ALON BUDAPEST kiállításra a Casa Italia Decorative Line termékcsalád anyagaival készül a Casati Color, a Casati festékek kizárólagos hazai forgalmazója. Lehetőséged lesz több strukturált felületen is megismerni, hogyan tudsz akár te magad kedvező áron, egyszerűen kialakítani akár kő, beton, fa vagy bőr hatású dekoratív felületeket.

Szeretnél többet megtudni a festékek, tapéták és burkolatok izgalmas világáról? Csatlakozz hozzánk szeptember 21-23. között a Budapest Arénában!

 

S/ALON Budapest
2018.09.08.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
Elemi erejű hazai design&shymegoldások
/ Kiállítás

Elemi erejű hazai design­megoldások

Hello Magyar Design 2023
mutass meg mindent!