Válogatás
  /  2019.08.05.  /  

Kiállítói panoráma: formabontó fürdőszobák

A fürdőszoba különleges helyet érdemel az otthonodban, hiszen itt indul és ér véget minden nap, és ez az a helyiség, ahol igazán csak magadra fókuszálhatsz. A kortárs design megoldásoknak köszönhetően nem csupán kényelmes és funkcionális, de lélegzetelállítóan gyönyörű fürdőszobák elérhetők, és szerencsére nem kell királyi család tagjának lenned ahhoz, hogy ez a te otthonodban is kivitelezhető legyen. Szerezz inspirációt a tökéletes fürdőszobához a S/ALON BUDAPEST 2019 kiállításon, de addig is adunk egy kis ízelítőt a sokszínű kínálatból!

Roca

A Roca története 100 évvel ezelőtt, 1917-ben indult a Barcelona melletti Gavában, elsősorban háztartási öntöttvas radiátorok gyártásával. Az indulást követő bő 10 évvel később léptek be a fürdőszobai termékek piacára az öntöttvas kádak gyártásának megkezdésével. Az egyre erősödő jelenlétnek köszönhetően ma már több mint 170 országban szolgálják ki azok igényeit, akik prémium design termékekkel ékesítenék fürdőszobájukat. Szaniter megoldásaik éppúgy megállják a helyüket a letisztult, modernista enteriőrökben, mint a bohém otthonokban.

Laufen

A LAUFEN a ROCA csoport égisze alatt működő prémium márka, melynek megoldásaiban a déli, érzelmekkel teli olasz design és a pontosságot előtérbe helyező északi hagyomány találkozik. A minőség és a funkcionalitás szimbiózisát megtestesítő termékek takarékosan használják fel egyik legértékesebb erőforrásunkat, a vizet, ezzel is bizonyítva a márka elkötelezettségét a természeti erőforrások megőrzése iránt. Ha készen állsz újraformálni, amit a szaniter fogalma jelentett neked, fedezd fel a Laufen világát velünk szeptemberben!

Méta Hungary

Legyen szó stílusos fürdőszobáról vagy valóságos otthoni wellness szigetről, a Méta Hungary minőségi, megbízható termékeire számíthatsz. A páratlan választék biztosítása mellett magas szintű műszaki szaktanácsadás keretein belül segítenek a MÉTA munkatársai a megfelelő megoldás kiválasztásában. Tavaly egy igazán csábító enteriőrrel készültek a S/ALON BUDAPESTRE, és biztosak vagyunk benne, hogy idén is bebizonyítják: a vizesblokkban is szabadjára engedheted a fantáziád!

Hansgrohe

A Hansgrohe számára a dizájn nem ízlés kérdése, hanem beállítottság. Forma és funkció harmóniájának köszönhetően olyan termékek születnek, melyek nemcsak kiemelkedő minőségükkel, de modern megjelenésükkel is különlegessé varázsolják a fürdőszobát. A S/ALON BUDAPESTEN te is megismerheted a nagy múltú Hansgrohét, mely formabontó ötleteivel már 1901 óta meghatározza a fürdőszobák világát.

Arezzo Design

„Fürdőszoba kompromisszumok nélkül” – hangzik az Arezzo Design tételmondata. Nem véletlen, hiszen a márkanév egyenlő a kiváló minőséggel, a legújabb trendekkel és a gyönyörű formatervezésű, vonzó fürdőszobai termékekkel. Ha minden nap vágynál egy csipet luxusra, és hiszed, hogy a fürdőszobádból többet is ki lehetne hozni, gyere el a 2019. szeptember 20-22. kötött a Budapest Arénába, és less el formabontó ötleteket profiktól.

Maradj velünk itt, Facebookon és Instagramon, hiszen az őszi kiállításig folyamatosan izgalmas és szórakoztató csemegékkel készülünk neked a design világából!

2019.08.05.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
Elemi erejű hazai design&shymegoldások
/ Kiállítás

Elemi erejű hazai design­megoldások

Hello Magyar Design 2023
mutass meg mindent!