Válogatás
  /  2018.09.18.  /  

Kiállítói panoráma: Fiatal tervezők

A S/ALON BUDAPEST kiállítói szelekciójának megalkotásakor kiemelt figyelmet fordítottunk az inkluzivitásra, és arra, hogy a hazai design szcéna minden rétege és szegmense képviseltesse magát. Szívügyünk a hazai szakmai élet felpezsdítése a design, a lakberendezés és a tervezés frontján, így a kiállításon piac- és trendvezető design gyártók mellett fiatal tervezőknek és friss tehetségeknek is megjelenési lehetőséget biztosítunk. Legfrissebb szelekciónkból olyan ígéretes tervezőket és csapatokat ismerhetsz meg, akiknek a munkáját biztosan érdemes lesz figyelemmel követned!

Kisszériás bútorok

Ha egy igazán egyedi és karakteres darabra vágysz, akkor nem is keresgélhetnél jobb helyen, mint a fiatal hazai tervezők kisszériás katalógusai. Megidézheted a 20. század stílusát a Hunik Design Aurora karosszékével, kézműves igényességet csempészhetsz otthonodba a PDsign karakteres darabjaival, feldobhatod az étkezőt a variálható MIX karszékkel, vagy elmerülhetsz a Sette Design retrofuturisztikus kollekciójában. Ami biztos, hogy őket választva mindenképpen egy igazán egyedi bútorral fogsz gazdagodni, a tervezők pedig mindent megtesznek azért, hogy az teljesen a te ízlésed és elképzeléseid szerint készüljön.

Egyedi világítási koncepciók

Akkor is érdemes megismerkedned a legfrissebb tervezői generációval, ha speciális világítási megoldások után kutatsz. Az egyedi lámpák és világítótestek hazai piacán olyan különlegességekkel találkozhatsz, mint a beszédes nevű Modulamp - mely egységenként variálható modulokból áll össze -, az UPLUX regeneratívan tervezett lámpái - melyek nemes anyagok, főleg üveg és réz újrahasznosítása révén öltenek formát - vagy Vas Ádám tervező egyedi koncepciójú Worm lámpája. Ha még több izgalmas világítási megoldásra vágynál, ne hagyd ki a Blum & Wolf és az Adamlamp megjelenéseit sem!

Különleges kiegészítők

Az igazán értékes kiegészítők jellegzetes formavilágukkal, különleges anyagi minőségükkel, vagy épp hétköznapi funkcionalitással gazdagítják otthonod. Kiállításunk ígéretes fiatal tervezőinek és iparművészeinek kiegészítőiben változatos formák, technikák és anyagok kelnek életre: Maróti Viktória porcelán plasztikái egyedi, autonóm elemekként díszítik a teret, míg Fű Borbála természeti kötődésű és Fülöp Júlia Fruzsina kerámia remekei a tálalás művészetét emelik egy magasabb szintre, Bárány Anna pedig fine dining tálalókészletektől kezdve ékszereken át asztali dísztárgyakig üveggel, porcelánnal, betonnal és kerámiával kápráztatja el a hazai design kedvelőit.

Otthonod bármely pontját dobnád fel egy friss ötlettel, kisszériás bútorral, egyedi világítással vagy karakteres kiegészítővel, a S/ALON BUDAPEST fiatal tervezőinek kínálatában biztosan találsz kedvedre valót! Csatlakozz hozzánk szeptember 21-23. között a Budapest Arénában!

S/ALON Budapest
2018.09.18.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
Elemi erejű hazai design&shymegoldások
/ Kiállítás

Elemi erejű hazai design­megoldások

Hello Magyar Design 2023
mutass meg mindent!