Válogatás
  /  2019.09.10.  /  

Hello Magyar Design kiállítói panoráma

3. rész

Kiállítói szelekcióinkban olyan gyártókat és tervezőket ismerhetsz meg közelebbről, akik víziói és koncepciói nagy hatással lehetnek a magyar design szcénára és annak feltörekvő szereplőire. A cikksorozatban bemutatott alkotókban a design iránti elkötelezettségük mellett egy másik közös pont is van: a S/ALON BUDAPEST és szakmai partnere, a Magyar Divat és Design Ügynökség által életre hívott Hello Magyar Design program keretein belül mutatkoznak be szeptemberi lakástrend kiállításon.

A kezdeményezést az első, 2018-ban megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST kiállításon alapoztuk meg. Ahogy tavaly, idén is 26 hazai tervező és márka kap megjelenési lehetőséget az ősz legizgalmasabb eseményén - a visszatérő partnerek mellett pedig új szereplőkkel is színesedik a kiállítói csapatunk. Maradj velünk a következő hetekben, és fedezd fel azokat a hazai fiatal tervezőket és sikeres márkákat, akikre valóban büszkék lehetünk!

Sikeres hazai design vállalkozások először a S/ALON-on

Hello Magyar Design cikksorozatunk utolsó részében olyan sikeres hazai vállalkozásokat ismerhetsz meg, melyekkel a tavalyi S/ALON BUDAPEST eseményen nem találkozhattál. Olvass tovább, és ismerd meg az innovatív szemléletű hazai gyártókat, akik egyedi értékkel ajándékozzák meg a design szerelmeseit!

Shelfie

A SHELFIE a világ első és egyetlen DIY, azaz do-it-yourself design bútor családja. A “csináld magad” elvre épülő Shelfie egy új, építőszekrény jellegű polcrendszer, melynek tervezésekor a legfőbb cél az volt, hogy azok a fiatalok is tudjanak egyéni és különleges kinézetű bútort vásárolni a lakásukba, akik a design bútorok árát nem tudják vagy nem akarják megfizetni. A SHELFIE elemeit szinte végtelen variációban lehet összeépíteni, mellyel nemcsak az otthonokat, de a S/ALON BUDAPEST közönségét is elkápráztatják!

Plydesign

A PlyDesign egy új, kiterjedt gyártói háttérrel rendelkező magyar bútormárka, melynek célja a minőségi, hazai tervezésű és gyártású designbútorok és koncepciók előállítása. Bútoraik szállítása gazdaságos, összeszerelésük egyszerű, így nemcsak közületi, de magán célú projektekhez is kényelmes megoldást nyújtanak. A PlyDesign nem véletlenül elkötelezett híve a rétegelt lemez használatának: ez az anyag természetéből fakadóan erős és tartós, viszont formálásában lágy, így jól alkalmazkodik az emberi test kontúrjához.

Yoza

A Yoza felsőkategóriás termékei a slow design és a digitális kézművesség jegyében készülnek. Vásárlóik az extravagáns és kifinomult design rajongói, akik a hagyományos bútoroktól eltérő koncepcionális értékeket keresnek, valamint fontos számukra, hogy a választott bútor akár több generáción át minőségi és esztétikai értéket képviseljen. Ha te is alternatívát keresel a nagyobb szériában gyártott, ismert design márkák termékeivel szemben, mindenképp látogasd meg a Yozát szeptemberben a Budapest Arénában!

IO (Line & Round)

Az IO egy holisztikus szemléletű tervező stúdió, melyet Bella Gábor és Hevesi Annabella alapított 2017-ben. Forma- és bútortervezési, belsőépítészeti és műszaki tudásukat latba vetve alkotnak koherens és személyes tereket. Számukra a tervezés a felhasználó és a tárgy saját történetéréről, kérdésfeltevésről, problémák megválaszolásáról szól, és nem az alkotó identitását kifejező öncélú formaköltészetről. Érzékenyen közelítenek minden feladathoz, számukra nélkülözhetetlen a személyes érintettség, mely munkájukat hitelessé teszi.

A PlyDesign, a Yoza, a Shelfie és az IO mellet még számos kiállító képviselteti magát az idei S/ALON BUDAPESTEN. Hagyd, hogy téged is elkápráztasson az enteriőrdesign varázslatos világa 2019. szeptember 20-22. Között a Budapest Arénában!

2019.09.10.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
Elemi erejű hazai design&shymegoldások
/ Kiállítás

Elemi erejű hazai design­megoldások

Hello Magyar Design 2023
mutass meg mindent!