Portré
  /  2023.03.29.  /  

Egy showroom, ami mindig új arcát mutatja

Basic Collection Home

Jártál már Budapest legújabb, prémium bemutatótermében?

A setting a 2022-es S/ALON BUDAPEST kampányfotóiról is ismerős lehet: a divatfotózások milliőjét idéző képanyag a Basic Collection showroomjában készült. 2023-ban a designkedvelő közönség megismerkedhetett már a Basic Collection home üzletágának kínálatával az új bemutatóterem gyönyörű tereiben, jó hír továbbá, hogy szeptemberben ez a bemutatóterem is csatlakozik a S/ALON BUDAPEST kiállítói csapatához.

S/ALON BUDAPEST 2022, fotó: Vágó Csaba Kornél

A Basic Collection 25 éves fennállása óta több mint 6 000 sikeres hazai és nemzetközi projektben vett részt – hotelek, éttermek, kávézók, irodák és egyéb közületi terek belsőépítészeti tervezésében és berendezésében. A megrendelői igényekhez és az adottságokhoz illő, teljes körű szolgáltatást a több mint 500 gyártóval ápolt hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat, valamint a felkészült tervezői gárda teszi lehetővé.

Sokéves tapasztalatukat azonban ma már nem csak a HORECA szektorban kamatoztatják, privát vásárlók is élvezhetik a prémium termékpaletta előnyeit, és a kifinomult, mégis közvetlen, nyitott tervezői megközelítésüket. Ha egy étterembe vagy bárba lépve ábrándoztál már azon, hogy milyen jó lenne otthon egy ilyen konyha, étkező, vagy egy mesebeli spa hangulatát szeretted volna megteremteni saját fürdőszobádban, a Basic Collection Home szakértői segítségével valóra válthatod az álmaid.

2022-ben megújult Aulich utcai központjukban ez a törekvés ölt fizikai formát.

Az ajtón belépve először egy kellemes fogadótérbe érkezünk, ahol azonnal inspiráló termékminták, anyagok, katalógusok fogadnak. Ezután utunk egy meglepően tágas bemutatóterembe vezet, ahol helyiségről helyiségre haladva újabb kompozíciók fogadnak.

A Basic Collection Home 60 gondosan szelektált márka különlegességeivel vár, melyekkel úgy rendezhetjük be az otthonunkat, hogy a legmagasabb kategóriába illő éttermek és szállodák ragyogását idézzék, miközben határtalan kényelmet biztosítanak a gondtalan mindennapokhoz.

 

A multibrand concept store különlegessége, hogy mindig új arcát mutatja.

 

A Basic Collection tapasztalt tervezői ugyanis rendkívül sűrűn alakítják át a teret, új berendezési alternatívákon keresztül mutatják be az enteriőrdesign sokszínűségét és a körültekintő tervezés értékét. Így nem elég képen megnézni vagy egyszer bejárni az enteriőröket – vissza-vissza kell térni friss inspirációért.

Elsősorban olasz és skandináv gyártók prémium termékeit találod a kínálatban, például a Moroso, Gervasoni, Living Divani, HAY, MENU Space, MDF Italia, Miniforms, Moooi, Prostoria bútorait és kiegészítőit. Érdemes ellátogatni az Aulich u. 4-6. szám alatti üzletbe inspirációért és szakszerű tanácsokért egyaránt. Sőt, lehetőséged van személyes körbevezetést is kérni a Basic Collection Home szakértőitől, melynek keretein belül többet is megtudhatsz a márkáról, kollekciókról, konkrét termékekről egyaránt.

Idén első alkalommal jelenik meg a Basic Collection Home a S/ALON BUDAPESTEN. Ne maradj le a premierről és a design szcéna friss híreiről: iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon!

Fotók: Barbay Csaba, Styling: Hortobágyi Kata

2023.03.29.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!