Portré
  /  2024.05.30.  /  

Design tapéták és kiegészítők a természetesség jegyében

Bambuszmánia interjú

Az exkluzív tapétákat és textíliákat forgalmazó Bambuszmánia kínálata több stílust egyesít: megtalálható náluk a konzervatív angol stílus, a minimál design és a fiatalos, alternatív vonal egyaránt.

A Bambuszmániával több eseményünkön találkozhattál már, legutóbb a zongoraszalonban, a Lakásparfüm és a Biagini-Arte közös enteriőrjében és a stílusterekben bukkantak fel termékeik. 2024 januárjában új helyszínre költözött a márka, így már egy nagyobb showroomban gyönyörködhetünk a színes felhozatalban. Debreczeni Hajnit kérdeztük az üzletről, a forgalmazott márkákról és azok különleges megoldásairól, trendekről és tanácsokról. Tarts velünk, és ismerd meg a márkát közelebbről!

Zoffany

Januárban költöztetek új helyszínre. Mit érdemes tudni a lokációról? Miben más mint a korábbi üzlet?

A belvárosi lokáció, illetve a környék változatlan, pár sarokkal költöztünk csupán arrébb, egy gyönyörűen felújított házba az Alkotmány utca 21. szám alá, ami A21 néven ismert. Az előző üzletnél közel kétszer nagyobb showroomban kényelmesen elférünk a rengeteg tapéta- és textilkollekcióval, a galérián pedig a Rivièra Maison bútoraival, kiegészítőivel.

Rug Society

Milyen különleges megoldások elérhetők a kínálatban, melyekről sokan talán nem is tudnak?

Kínálunk natúr anyagokból készült bambusz, sisal tapétákat, fémszálas, textil, kőhatású tapétákat és projektekhez használható hangelnyelős, mosható, tűzálló anyaggal kezelt tapétákat is. Termékeink között a legújabb trendek is megjelennek, úgy mint a LED-es, Swarovski kristályos, műszőrme, bőrhatású tapéták, vagy éppen a tapétákhoz színben és mintában pontosan illő lakástextilek. Sőt, párnákat, ágytakarókat, lámpabúrákat is lehet készíteni tapétából, textilből.

Cole&Son

Emellett nem csak felületeket és textileket lehet tőlünk rendelni, hanem szolgáltatásokat is. Például teljes körű függönyfelmérést, függönyvarrást, karnis és függöny felszerelését. Ebbe nem csak hagyományos függönyök tartoznak, hanem elektromos és kézi mozgatású rendszerek, római rolók, roletták, pliszék is.

Rug Society

Tapasztalaitok szerint mely stílusirányzatok a legnépszerűbbek a vásárlók körében?

Mindig is szerettük a természetes és a természetes hatású anyagokat. Szerencsére manapság nagyon népszerűvé váltak, óriási a választék ezekből a tapétákból, textilekből. Nem csak a ruhákban divat, hogy természetes anyagokat viseljünk, de egyre gyakoribb, hogy az ügyfelek gyapjúszőnyeget vagy természetes sisal, bambusz tapétát, 100% len függönyöket rendelnek. 

Khroma

A paletta egyik ékköve a Riviera Maison. Mesélj a márkáról kérlek!

A Rivièra Maison-t Amszterdamban alapították 1948-ban virágüzletként. A márka gyorsan növekedett, új üzleteket nyitva Hollandiában. Napjainkra a Rivièra Maison egy nemzetközi lakberendezési márkává nőtte ki magát, amely világszerte értékesítési pontokkal rendelkezik. 

Rivièra Maison

Magyarországon mi vagyunk a Riviera Maison forgalmazói. Ez a cég is a természetes anyagok híve, többek között ebben is hasonlít a szemléletünk. Tömörfa bútorai, len, pamut anyagokkal behúzott kanapéi, puffjai szépen illeszkednek a kényelmes, modern otthonokba.

Rivièra Maison

Milyen tanácsot adnátok azoknak, akik lakásfelújítás előtt állnak, vagy csak szeretnék egyedi tapétával, textilekkel feldobni az otthonukat?

Hasznos tervezővel konzultálni, mert a hatalmas választékban elvesznek az ügyfelek, ha egyedül fognak neki a munkának. Igaz ez a tapéták, textilek, a burkolatok, lámpák, bútorok terén is. Emellett érdemes előre keresgélni, milyen stílus, mi az az összkép, ami a legközelebb áll hozzánk, amit szívesen viszontlátnánk az otthonunkban. Pinteresten és Instagramon is lehet inspirálódni, de természetesen mi is szívesen segítünk.

Cole&Son

Van személyes kedvencetek?

Személyes kedvencem a francia ÉLITIS márka. Elképesztően innovatív, mindenki előtt jár az anyaghasználatban, designban, szó szerint évekkel vezeti a trendeket.

ÉLITIS

Több alkalommal is részt vetettek a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon. Mik a tapasztalataid az eseménnyel kapcsolatban?

Nagyon színvonalas kiállítás! Amikor még a koncepcionális tervezés időszakában megkerestetek, kissé szkeptikus voltam, féltem, hogy ugyanolyan kommersz kiállítás lesz, mint más lakberendezéssel kapcsolatos események, de pozitívan csalódtam. Abszolút megállja a helyét a nemzetközi porondon is.

Cole&Son

Idén hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a S/ALON BUDAPEST szeptember 20 és 22. között a Budapest Arénában. Lakástrend kiállításunk olyan, mintha a Pinterest és az Instagram legszebb enteriőrjei között sétálgatnál – itt testközelből fedezheted fel a legfrissebb trendeket és inspiráló újdonságokat. Szeretettel és gyönyörű bútorokkal, burkolatokkal és kiegészítőkkel várunk ősszel, addig is csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon!

2024.05.30.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Stílusgourmand x MÜÜSKA
/ Portré

Stílusgourmand x MÜÜSKA

Interjú Pécsi Balázzsal és Vandlik Júliával
A minimalizmus kultusza
/ Portré

A minimalizmus kultusza

Roman Plyus interjú
mutass meg mindent!