Kiállítás
  /  2018.08.21.  /  

Bemutatkozik a S/ALON BUDAPEST

A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Egy olyan kiállítást álmodtunk meg, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. Küldetésünk, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassuk el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát.

A S/ALON BUDAPEST nem egy egyszerű kiállítás, hanem egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei és a szakma kiemelt hazai képviselői számára. A lakberendezési expoktól megszokott gyártói kavalkád helyett a S/ALON egy egybefüggő bemutatóterem formáját ölti magára, egyedi enteriőr koncepciók mentén mutatva be a résztvevő márkák karakteres világait. A dúsan díszített terekben a látogatóknak lehetősége nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket és innovációkat, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodnak.

A S/ALON BUDAPEST minden eddigi kezdeményezésnél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy összekovácsolja a hazai design lakberendezési erőket, és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából. Hiszünk abban, hogy a hazai design szcéna által képviselt értékek kiemelkedőek és unikálisak, ezért kiemelt célunk, hogy széleskörű párbeszédet és kollaborációt indítsunk a kiállításon résztvevő partnereink között.

A jelen értékei mellett a múltat és a jövőt is szem előtt tartjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra, munkánk során pedig olyan szervezetekkel működünk együtt, mint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Metropolitan Egyetem Design Intézete és a Lakberendezők Országos Szövetsége.

 
S/ALON Budapest
2018.08.21.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
mutass meg mindent!