Kiállítás
  /  2023.12.09.  /  

A természet utat tört magának

Flower Power tervezői pályázat 2023

Formabontó ötletek, buja növények és innovatív anyagok árasztották el a Budapest Arénát a legutóbbi S/ALON BUDAPEST alkalmával.

Idén is meghirdettük tervezői pályázatunkat, melynek keretein belül tervezőknek, stylistoknak és stúdióknak kínáltuk fel a lehetőséget, hogy a megadott téma mentén engedjék szabadjára a fantáziájukat, és alkossanak olyan enteriőröket vagy installációkat, melyek izgalmas megközelítésben mutatják be a virágok, illetve tágabb értelemben véve a természet térszervezésben betöltött szerepét. Olyan terveket vártunk, melyek kényeztetik a szemet, inspirálnak vagy párbeszédet indítanak a szélesebb közönség és szakmabeliek körében egyaránt. Több, mint hetven fantasztikus ötlet és pályamunka közül végül 12 nyertest választottunk ki, akik mind más-más oldalról fogták meg a Flower Power tematikát.

A megvalósult tervekben helyet kaptak élő és szárazvirágok, fenntartható, újrahasznosított és természetes anyagok, absztrakt koncepciók, kézzel készített, egyedi virágköltemények és dekorációk, mesterséges intelligenciával generált műalkotások, sőt, még egy búzamező is nőtt a kiállítói tér közepén. Ismerd meg a nyertes koncepciókat, és a mögöttük álló tervezőket, csapatokat cikkünkből!

Fotó: Fürjes Viktória

DREAM COME TRUE – FREEFORM X SZAUDER DÁVID

Bolgár Eszter és Csitári Tímea a freeform alapítótagjai és kreatívjai, akiknek szerteágazó tudása és háttere a belsőépítészetben ér össze. Eszter művészettörténész, kulturális menedzser és szakújságíró, Timi munkatér specialista és gazdasági tanácsadó. Szabad alkotói formációjuk egyik célja és motivációja az együttműködés hozzájuk hasonlóan sokoldalú és nyitott gondolkodású alkotókkal. Koncepciójukat Szauder Dávid, Berlinben élő magyar médiaművész munkáihoz hangolták. 

Fotó: Fürjes Viktória

A DREAM COME TRUE installáció megtervezéséhez a mesterséges intelligenciát hívták segítségül, ami egy egyedi tapétában öltött testet.

A koncepció alapvető kérdésfelvetése a ma rendelkezésünkre álló technológia időtlen környezetbe emelésének lehetőségeit feszegette. Szauder Dávid rokokóból kiinduló, bizarr, szürreális alkotásait vették alapul, és ezeknek teremtettek adekvát környezetet. Az antikvitás és a kortárs design­ kultúra közötti átjárhatóság értékteremtő igényességgel került bemutatásra. Címválasztásuk arra az élményre utalt, amelyet az alkotás során tapasztaltak: tudatos tervezői elképzeléseik a mesterséges intelli­gencián átszűrve, az álmokhoz hasonlatosan rejtett, nem akaratlagos tartalmakkal bővültek.

Fotó: Fürjes Viktória

Közreműködő partnerek: TECNOGRAFICA egyedi tapéta gyártása, DESIDEA székek, fotel, tárolóasztalka, állólámpa, HISENSE QLED Smart TV, KARE kisasztal, váza, tányérok, müzlis tálak, bögrék, evőeszközök, szőnyeg, LIFE IS COLOR asztali dekor, függesztett dekor, NAGYHÁZI GALÉRIA ÉS AUKCIÓSHÁZ étkezőasztal, NORA BY INTERFACE padlóburkolat, SZAUDER DÁVID digitális műalkotások, egyedi tapéta tervezés kollaboráció.

PIXELVIRÁGOK – BAGER NORA INTERIOR X FILOCONCEPT

A Pixelvirágok tér Bager Nóra okleveles építész-tervezőművész és Haberland Filoména lakberendező és stylist közös munkájának eredménye volt. Nóra tervezésére a felfedező attitűd jellemző: keresi az izgalmas színeket, anyagokat, textúrákat, régóta foglalkoztatja a belsőépítészet és a kerttervezés kapcsolata. Filoména inspirációjának legfőbb forrása a természet, így fontosnak tartja környezettudatos szemléletmódot, ami nem csupán az időtálló berendezésben, a felhasznált vagy újrahasznosított alapanyagok magas minőségében mutatkozik meg, hanem a funkcionalitást, modularitást szem előtt tartó tervezésben is.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Gosztom Gergő / New Void

A Pixelvirágok kettejük tervezői attitűdjének ötvözeteként egy kertet szimbolizált. A 21. század belsőépítészetének anyagait az innovatív technológiai vívmányok uralják, a digitalizációnak köszönhetően pedig a virtuális terek az életünk szerves részeivé váltak. A verbalitás helyett egyre gyakrabban képekkel kommunikálunk és fejezzük ki érzelmeinket.

Az életünket elborítják, benövik a burjánzó pixelek.

A beltéri elemek szimulált kültéri környezetben való alkalmazása össze­mosta a határokat enteriőr és kert között. A klasszikus beltéri színes fali csempe bokrokat, virágokat és bogyókat imitáltak, a színes mosdótálak pedig madáritatókká íródtak át. A madáritató fölött madarak repkedtek, a lounge­ pihenősarok fölött pedig a térhatárolóként is funkcionáló fehér ingek felhőket idéztek.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Gosztom Gergő / New Void

Közreműködő partnerek: ACROMAT KFT. burkolatok és szaniterek, SARAKELE STUDIO Cotangens fémvázas kerti bútorok, FILL SHOP Ferm Living kaspók és kiegészítők, Gestalten könyvek, OÁZIS KERTÉSZET növények, ANDYOURSTORIES illatok, BAKOSFA BARKÁCSÁRUHÁZ kapuk faanyaga, BASIC COLLECTION kerti dohányzóasztalok, BERBER BUDAPEST Berber szőnyeg, NATURALii CONCEPT STORE Farrow & Ball színes falfesték, CHEZ DODO ARTISAN MACARONS & CAFÉ macaronok, MELDE KFT. biztonságtechnika, villamosság, JURIDA PÉTER / 5LET - 1LET KFT. asztalos munkák, TILKA TEXTILKÁBEL ÉS LÁMPA MANUFAKTÚRA zöld mázas asztali lámpa, mosdók fölötti len textilkábel, FARKAS LÁSZLÓ / ONIX DESIGN KFT. burkolatok vágása, gérbe csiszolása, POGÁTSA ZOFIA építés, szerelés, MUREXIN ragasztóanyagok.

BODROGI FANNI

Bodrogi Fanni belsőépítész, enteriőrstylist, aki számára különösen fontos, hogy harmóniát hozzon a terekbe színekkel, formákkal, felületekkel, tárgyakkal és növényekkel. Munkája sokrétű, az egészen aprólékos fotóstylingtól a nagy közületi terek komplett megtervezésén keresztül a privát otthonok belső tereinek a megtervezéséig terjed.

Fotó: Erdőháti Áron

Installációjának célja a vizuális élmény- és örömszerzés volt az esztétika, valamint a belsőépítészet eszközeivel.

A tükrös szoba egy fantáziavilágba repítette a látogatókat, ahol a játék és az önfeledtség uralkodott. A tér igyekezett rámutatni arra, hogy egy vizuális kompozícióval milyen pozitív érzelmeket válthatunk ki, hogy mire képes egy egyszerű, mégis izgalmas arány-szín-felület játék egy mesés növénykompozícióval ötvözve.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél

Közreműködő partnerek: OIKOS HUNGARY design festék, BOTTA ZSUZSI - BV DESIGN felületképzés, SOLINFO GROUP belső felületek és mobiliák, BLOOM BY SOLINFO növénydekoráció, KERAKOLL padló felület, SÁGI ZSÓFIA FLORIST növénykompozíció, ZENGŐVÁRI ATTILA 3D látványtervek, P&T PLASZTIK tükör plexi.

MYSTIC WOODLAND – THE POETRY OF THE FOREST – BALLA PÉTER FLORIST X SZŰCS KAMILLA

Balla Péter virágkötő, dekoratőr, régiségkereskedő 8 éve kezdett el rendezvénydekorálással foglalkozni. Idővel egyre több felkérést kapott és a hobbiból vállalkozás lett. Társa, Szűcs Kamilla életének gyerekkora óta fontos részét képezi az alkotás. Az anyagok és textúrák közötti összhang keresése a lakberendezés irányába vezette, jelenleg is ezen a területen folytatja tanulmányait. Az erdélyi duó tagjait a hasonló gondolkodásmód, az elhivatottság és a perfekcionista munkamorál kovácsolta egy csapattá.

Fotó: Vlado Vojtela

Koncepciójuk inspirációjaként az erdő rejtelmes, misztikus világa szolgált.

Egy díszfüvekkel, lehulott falevelekkel, páfrányokkal, náddal és dísznövényekkel szegélyezett misztikus erdei tisztásra invitálták a látogatókat. Az installáció rendkívül izgalmas háttere Kováts Jázon fotóművész képe alapján készített tapéta volt. A Grüner See környékén készült fénykép megszüntette a kint-bent fogalompárját, a természetbe teleportálta a befogadót. Ehhez hozzájárultak a falra rögzített faágak, mohás rönkök és az ezekről zuhatagszerűen leomló kúszó növények. A tér központi elemei a Thomas Heatherwick által a Magis számára tervezett Spun design forgószékek voltak.

Fotó: bal: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél, jobb: Vlado Vojtela

A pörgettyűt idéző székek kipróbálásával újra előtérbe kerülhetett gyermeki mivoltunk.

A sötétzöld árnyalatú, puha, mohaszerű kárpittal bevont vintage kanapé egy része vízben áll, belepte a növényzet. Felette három kézműves marokkói réz csillár lógott, sejtelmes fényt kölcsönözve. A térrészlet a környezettudatosságra, a felelősségteljes vásárlásra és az időtálló darabok felkutatására ösztönözött. Ilyenek például a Manfred Bhredohl által tervezett réz papucsos dohányzóasztal, a bambusznád lábú, Carrara márvány tetejű étkezőasztal és a vintage Ceska székek is.

Fotó: Vlado Vojtela

Közreműködő partnerek: HEEMSKERK FLOWERS virágok, növények, SOYSOY CANDLES illatkoncepció, illatviasz, KOVATS JAZON PHOTOGRAPHY háttérfotó, MASTER DATA logisztika, DIANDRA IMAGES tapéta, WOODELIER Ceska székek, szekreter, TINICHIGERIA aluminium tálca.

TIMELESS UNITY – TÓTH MARTINA / ETREA INTERIORS

Tóth Martina lakberendező és látványtervező, akit az élet sokszínűsége, a művészetek szeretete és a kihívások inspirálnak. Szenvedéllyel keresi a rendkívüli tárgyakat, melyek mások számára láthatatlanok. Martina művészetek iránti szeretetéből született meg az Etrea Interiors lakberendezési stúdió. Magas szintű kreativitással, a funkcionalitást figyelembe véve, egyedi bútorok tervezésével hoz létre figyelemre méltó belső tereket.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Barbay Csaba

A Timeless Unity installáció organikus és modern elemek összefonódásával szemléltette, miként alkothat egységet a természet és az innovatív design.

Az enteriőr atmoszféráját meghatározó alkotóelem a növényeket idéző dekoráció volt, a papírból, kartonból vagy újrahasz­nosított és kreatívan újraformált anyagokból készült fák és növények. Emellett megjelentek élő­ és szárított növénydekorációk is. A háttérben a fatörzseket imitáló hullámzó alakzatok kétdimenziós dekoráció­ként rétegesen egymásra épültek, a mélység optikai illúzióját keltve, így érzékeltetve a kint és bent határvonalainak megszűnését.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél

A fehér, törtfehér, bézs és fás árnyalatokat felvonultató színpaletta bár modern és időtálló, mégis megidézte a múlt hangulatát. A megvilágítás kiemelten fontos szerepet kapott, a fény és az árnyék játéka tovább fokozta az atmoszféra varázsát. A finom, lebegő, meleg fények kihangsúlyozták az egyes bútorok egyedi formáit és különleges részleteit.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Barbay Csaba

Közreműködő partnerek: SPIRITHOME bútorok és kiegészítők, SIL DESIGN lámpák és kiegészítők, NAGY SÁNDOR Delta dohányzóasztal / komód / sziluett dekoráció, TULOK WOODART Libro3 könyvespolc, FLOW ART DECOR papír növények és virágok, S.P.AN INSTRUMENT Snowball lerakóasztal / dekorfal / Hangdob / kiegészítők, SZIRMAI NÓRA Collectible design lámpa, FÖLDI KINGA egyedi selyem burkolatú ajtó frontok, TOP TRADE kézi szövésű szőnyegek, ANDRÁSI EDINA STÚDIÓ Luminóza függeszett porcelánlámpák / Pizsamás Idill plasztika.

TERMÉSZET A BELSŐ TEREKBEN – THE INTUITIVE SPACES

A The Intuitive Spaces alapítója és kreatív tervezője Kriskó Andrea építészmérnök. Munkája során olyan funkcionális és felhasználóbarát belső terek és építészeti koncepciók létrehozására specializálódott, amelyek a természetes, könnyed esztétikumot képviselik. Nagy hangsúlyt fektet a színkompozícióra és a prémium anyaghasználatra, amelyek egyedülálló stílust eredményeznek a harmónia és az időtlen design jegyében.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Gosztom Gergő / New Void

Természet a Belső Terekben installációja egy testnek és léleknek egyaránt kellemes enteriőrt mutatott be, ami az aktuális belsőépítészeti trendekre is reflektált.

Belsőépítészeti térkompozíciójában lágy tónusok és természetes textúrájú felületek jelentek meg organikus formában, amelyek felváltják a korábbi évek rideg, minimál stílusjegyeit. Ez kellemes, lágy érzetet adott a térnek, aláhúzva a szimplicitás fontosságát a látogatók számára. A harmonikus összhatást egzotikus, dús beltéri nö­vényzettel kombinálta, amit Katona Anna mester virágkötő egyedi, művészi virágkompozíciói egészítettek ki.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Gosztom Gergő / New Void

Közreműködő partnerek: ANNART VIRÁGSZALON BUDAPEST beltéri növények, egyedi tervezésű virágkompozíciók, ATRIUMDESIGN kaspók, HOLI’S BUILDING falfestés helyszíni kivitelezése, NATURALii CONCEPT STORE mészfesték falfelület + függesztett lámpatestek, NATURFLOR egyedi gyártású kör szőnyegek, ONYXDESIGN egyedi gyártású asztal és komód, POINTBUDAPEST kanapé, fotelek.

AUTUMN ALFRESCO – FONCIÈRE STORE BRAND X KOLONAAD

5 hazai alkotó - Hertzka András, Dénes Petra, Kecskés Orsolya, Schuller Mária, Uzsaly Márton, Varga Flóra - inspiráló együttállásából született meg a Foncière Art and Design Studios 2021-ben Budapest szívében, az Andrássy úton. A helyszín 2023-ban store branddé alakult, aminek célja, hogy határfeszegető kínálattal hozzon új színt a hazai design és képzőművészeti életbe. A KOLONAAD Designt 2021-ben alapította Berkes Ádám Csanád és Berkes Áron Kolos. Ikertestvérekként munkájuk és érdeklődésük az átlagosnál mindig is jóval szorosabban összefonódott. Több közös projektben vettek részt, tervezőként és kivitelezőként egyaránt.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Barbay Csaba

A pályázat alkalmából a Foncière store brand és a KOLONAAD olyan archaikus, egyszerű, de nagyszerű növényt keresett, amely minden kultúrában megjelenik – így jutottak el a búzához. A növényhez, ami végigkísérte a civilizációnkat: már a suméroknál is az élet forrásának szimbóluma volt, szalmából évszázadokon át készültek beltéri díszeink, koszorúink, ráadásul az aratás, valamint a gabona alapú ételek készítése és fogyasztása időtlen idők óta közösségszervező erővel bír.

A Foncière és a KOLONAAD egy képzeletbeli alfrescóra invitált a simogató búzamezőben, ahol a hangsúly a természetes alapanyagokon, az ökotudatosságon és persze a felhőtlen szabadtéri étkezésen volt.

Az Autumn Alfresco installáció a Foncière és a KOLONAAD tervezőinek egyedi termékeiből, a Daken Studio jóvoltából biztosított vintage kínálatból, valamint a Magyar Állami Operaház által felajánlott, újrahasznosított díszletből állt össze.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Barbay Csaba

D1 STUDIO

A D1 STUDIO egy design- és ügyfélorientált tervezőiroda, melynek tulajdonosa és vezető tervezője Koós-Fischer Dóra. Főként lakossági projektekben, építészekkel és saját kivitelező csapattal együttműködve vállalják a megrendelők álmainak megvalósítását. Céljuk élhető otthonok, fenntartható, funkcionális terek harmonikus megalkotása.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / New Void

A D1 Studio koncepciója a virágokban rejlő életerőt mutatta be.

Az enteriőrben megfigyelhető a virágok harmóniája a különböző belsőépítészeti megoldásokkal, az anyagokkal és az egyedi bútorokkal, melyek kiválasztásánál fontos szempont volt a fenntarthatóság és az aktuális trendek követése. A növények organikus formájához igazodva az íves kialakítások domináltak a térben. A helyiség egyik oldalán homogén árnyalatú bútorok és dekorációs elemek teremtettek sivatagi érzetet, míg az enteriőr másik oldalán helyet kapó fürdő­szoba oázis hangulatot teremtett, ahol a víz szimbolizálta az életet és a megújulást. A dekorációhoz használt élő növények valódi kapcsolódást jelentettek a természethez, míg az örök életű művirágok állandóságot hoztak a berendezett térbe.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél

Közreműködő partnerek: AMBILIGHT kör alakú függesztett lámpa, asztali lámpa, növények megvilágítása, BASIC COLLECTION Hay kanapé, kisasztal, étkezőasztal, KARE kisasztal, zsúrkocsi, puffok, fotel, zöld műnövények, ATLAS CONCORDE mosdópult, íves kőtábla, DANNO BÚTOR faldekor burkolatok, fürdőszoba tükör, fürdőszoba szekrény, LAUFEN csaptelep, fali wc, MULTISTONE kő dohányzóasztalok, íves falburkolat, gyémánt kisasztal, PÁLMAHÁZ KERTÉSZET növények, SAN MARCO HUNGARY dekorfestés, LE TIL KÚRIA - SZÁLKU ISTVÁN művirág dekoráció falon és a belógatott körön, MURASPEC tapéta, PERGO vinyl parketta.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / New Void

IMPRESSION OF A ROSE – BALI / BARA DESIGN

Barabás Henriett és Bali Bettina a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem harmadéves formatervező hallgatói. Számos közös tervezési feladatot tudhatnak maguk mögött az elmúlt évekből. Henriett egyéni projektjei között főként terméktervek szerepelnek, legutóbbi megvalósult munkája az IKO kültéri csobogó. Bettina érdeklődésének fókuszában a kiállítás- és tértervezés áll, emellett pedig építészettörténeti kutatással foglalkozik.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél

Impression of a Rose installációjuk a rózsát, a virágok királynőjét helyezte fókuszba, melyhez komplex asszociációs mezők kapcsolódnak.

Olyan szituációt teremtettek, ahol a nézőnek interakcióba kell lépnie az alkotással. A közelről alig kivehető virágok pár lépéssel távolabbról már egyértelműen bontakoztak ki a látogatók előtt. A rózsák lenyomatait változó hosszúságú fa pálcákból állították össze, így minden szögből más arcukat mutatták.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél

GARDEN VIBES – FLOWERHANDS

Hantos Eszter szabadúszó virágkötő és csipkekészítő. Kerezsi Anita virágkötő és festő. Partick Réka Noémi virágkötő mester, tanár, a Namu Flowerstudió megalkotója. Strassz A. Ciri virágkötő mester, Magyar Bajnok, a Ciri szerint a Virág és a Sevengrass megalkotója. Vrskovetz Maja szabadúszó virágkötő mester. Blum Dávid grafikus, képzőművész. Az egymást régóta ismerő, jelenleg vagy a múltban kollegiális viszonyban álló alkotókat – akik közösen Flowerhands néven indultak a 2023-as tervezői pályázatunkon – az Arioso Budapest virágüzlet kötötte össze.

A Garden Vibes installációban felhasznált dekorációk egyedi darabok voltak, melyeket a Flowerhands csapata készített.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél

A kék és fekete háttér luxust, eleganciát kölcsönzött az installációban helyet kapó természetes anyagoknak. A bézs színű homok, a kaspók barna árnyalatai, a lámpák fakó zöldje és a lampionok homályos csillogása körbeölelte a színes, dinamikus virágdekorációt, mely az asztalról leomolva kapcsolódott a térbe. A lampionok a Lunaria annua (kerti holdviola) terméséből készültek, mely a finom nőiesség, a hold ezüstös fénye, a teljesség szimbóluma. A két nagy lámpatest a nád leveléből készült, ami könnyen elérhető és sokrétűen felhasználható, egyszerű, letisztult növényi forma.

A kaspók karton alapanyaga az a papír, mellyel a virágkötő szakma nap mint nap találkozik először csomagolás, majd hulladék formájában.

A vegyes virágkompozíciónknál a legfőbb szempont az volt, hogy hazai termelőktől beszerzett, illetve a csapat által gyűjtött növényi anyagokat használjanak, vegyesen élő és száraz virágokat, reflektálva ezzel az élet körforgására.

Közreműködő partnerek: NOVACOLOR HUNGARY mikrocement padló, háttérhez szükséges festékek, VIRÁGOS PAGONY vágott virágok, NOVACOLOR / WELLWALL-DEKORFAL mikrocement padló és festékek, Kivitelezők: Mera Dekorfal & Bútorfelújítás Szanza László Olivér E.V.

FUSION X LILISLILLIES

A Lilislillies egy multidiszciplináris design brand, melynek középpontjában a fenntartható, virágokkal való tervezés áll. Liliane nem csupán virág designer, hanem színkoordináció specialista, esztétikai irányultságú kreatív problémamegoldó. A Fusion tervezőstúdió mikro-, kis- és közép-léptékű tervezési és kivitelezési projektek során a szükséges elégséges szemléletet az esztétikai értékteremtéssel kombinálva törekszik az asszertív megoldásra. Koprodukciójuk eredménye a fenntarthatóságot támogató progresszív gondolkodás.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / Vágó Csaba Kornél

Installációjuk a kettősségen, kontrasztokon alapult, ami a különböző kiállítói terek által generált vizuális ingerektől és információktól megtelt látogató számára letisztult, ada­lékmentes élményt nyújtott.

A minimális forma­, szín-­ és anyaghasználat érvényesítette a pezsgő viráginstallációt.

A sorolható monolitikus tömb bútorok, a kenderbeton és fém anyaga tovább erősítették a kontrasztot, szembeállítva a törékenyt az iparival, a színeket a monokrómmal, a harsányt a visszafogottal.

Közreműködő partnerek: HORESNYI BÉLA KENDERÉPÍTŐ kenderbeton, kenderrost, KRUPPA LEVENTE asztalosmunka, MONIC-TREND kenderbeton kivitelezés, vakolás, NATURILLO vályog vakolat, VIRÁGOS PAGONY virág.

BÁLINT FANNI

Bálint Fanni teljes körű lakberendezéssel és számítógépes látványtervekkel segít lakásból otthont varázsolni. Stúdiójának saját varrodájában egyedi alkotásra is lehetőség nyílik: megismerhető a méretre készített függönyök varázsa, a kárpitok által nyújtott luxus érzése és a tapéták mindenható ereje.

Csak úgy alkothatunk jót és maradandót, ha egyeztetünk a természettel.

Fanniban a természet teremtett harmóniát – ezt az élményt osztotta meg a látogatókkal a legutóbbi S/ALON BUDAPESTEN egy olyan enteriőr berendezésével, melyet mindenki saját otthonának érezhetett. A térben megjelenő tárgyak nem egy adott kort vagy trendet idéztek meg, hanem szakemberek odaadó munkáját képviselték. A bensőséges menedékben a testet öltött nyugalom várta az érdeklődőket.

Fotó: S/ALON BUDAPEST / New Void

Közreműködő partnerek: KULCS BELSŐÉPÍTÉSZ STÚDIÓ barlang falpanel, velencei étkezőasztal, kis asztalok, harmónia kuckó, fa lámpák, fa mart képek, függöny, karnis, ágytakaró, MYO HOME DESIGN függöny, karnis, kárpit, ülőkék és babzsák puffok, szőnyegek, kör poszterek, képek, növények és dekoráció.

Tarts velünk a következő S/ALON BUDAPESTEN 2024. szeptember 20-22. között, ahol hasonlóan inspiráló összeállításokkal készülünk. Addig is iratkozz fel hírlevelünkre, csatlakozz hozzánk Facebookon és kövess minket Instagramon!

2023.12.09.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
mutass meg mindent!