Wendy Morrison

"Nem szimpla szőnyegek - valódi művészeti alkotások az enteriőrben."

Üdvözlünk Wendy Morrison design szőnyegeinek világában. A szőnyegkészítéshez Wendy kíváncsi természetével a legkülönfélébb forrásokban kutatja inspirációját, köztük a Távol-Kelet szimbolikájában, Kína kulturális örökségében, a művészettörténetben, színekben, és persze a természet és az ember kapcsolatában.

Wendy tervei új életet lehelnek a szőnyegkészítés ősi hagyományába. Ezek a tradíciók egyidősek a civilizációval, és a mai napig fontos kifejezési formái érzelmeinknek, gondolatainknak, kulturális lenyomatunknak és az életünket érintő események összességének. Wendy a legmagasabb minőségű anyagok és nepáli, valamint indiai mesterek segítségével gyárt luxus szőnyegeket az örökkévalóságnak.

A művészetek, szépség, történelem, kézművesség és a tartósság minden szőnyeg részét képezik. Wendy az ösztöneit követi minden történet során, melyet szőnyegek formájában elmesél, s ez elvitathatatlanul személyessé teszi művészetét. Minden design fontos számára, s ezzel az őszinteséget és az érzelmeket helyezi a fókuszba.

Weboldal

www.wendymorrisondesign.com/

Elérhetőség

+44 01 3128 59824
info@wendymorrisondesign.com
https://www.instagram.com/wendymorrisondesign/
https://www.pinterest.co.uk/wendymodesign/_created/

ITT Találod

20-22 Torphichen Street, Edinburgh, Scotland, EH3 8JB

 

marble