Viaplant

A Viaplant egy magyar márka, amely egy növényi alapú, kreatív anyagot alkotott a belsőépítészet és a bútoripar számára: ez a Viaplant. A márkát alapvetően határozza meg filozófiája, az úgynevezett történet koncepció, melyben a forma és funkció kettősségét történettel egészítik ki, ami a növények származási helyéből és a hozzá tartozó emlékekből fakad.

Elsődlegesen Viaplant anyagot gyártanak táblák formájában, több mint tizenötféle növény felhasználásával. Ezek legfőbb felhasználási területe a különböző fal- és bútorburkolatok. A víztisztaságú kötőanyag és a növényi részek fényáteresztő tulajdonságát kihasználva pedig egy teljesen újszerű élményt kínálnak a világítás piacán.

A jelenleg alkalmazott műgyanta lebomlási tulajdonságai miatt a jövőben olyan burkolóanyag fejlesztése a cél, ami a jelenkori igényeknek megfelelően, részben vagy egészben lebomló, illetve újrahasznosítható. A márka elsődleges célcsoportja azok a belsőépítészek, akik nemcsa a HORECA szektorhoz, de a magánszektorhoz is el tudják juttatni a termékeket.

Weboldal

viaplant.com

Elérhetőség

+36 20 257 7040
viaplant@viaplant.com
andras.szabo@viaplant.com
https://www.facebook.com/viaplantdesign/
https://www.instagram.com/viaplantdesign/

ITT Találod

1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 15.

 

marble