interiorlines

Varga Luca munkái között rengeteg izgalmas projekttel találkozunk. Dolgozott már például több ezer m2-es kórház, iskola, uszoda és hotel építészetén; de mégis a belsőépítészeti projektek állnak hozzá a legközelebb, mert ezek minden részletükben személyre szabott terek. Legyen szó meglévő vagy új építésű épületek belsőépítészeti tervezéséről, vagy akár műemléki környezettel fűszerezett iroda kialakításáról, ez az igazán inspiráló terep számára.

Munkáit nyugodt, letisztult stílusvilág jellemzi, mely az emberi érzelmekre és vágyakra koncentrál, reagál. Az esztétikai megjelenés mellett a műszaki megvalósíthatóságra, gazdaságosságra és a minőségi, időtálló anyagok használatára is kiemelt hangsúlyt fektet. Ösztönös kíváncsisága, folyamatos kísérletezési vágya tervezési munkáiban is visszaköszön, projektjeiben innovatív technológiákkal, egyedi anyaghasználattal találkozunk.

Meghívott előadóként a KREA Kortárs Művészeti Iskolában tanít, konzulensként a BME Építészmérnöki Kar Lakóépülettervezési tanszék tantárgyainak oktatásában vesz részt.

Weboldal

interiorlines.hu/

 

marble