Unilin

A Unilin Group az enteriőr design és építészet kiemelkedő képviselője. A csoport laminált padlók, prémium vinil burkolólapok, parketták, szőnyegek, padlószőnyegek, funkciós és dekorációs panelek, ipari padlózati, fali és mennyezeti megoldások, valamint szigetelések tervezésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A vállalat 7500 alkalmazottat foglalkoztat 105 helyszínen világszerte, melyből 30 helyszín gyárként működik.

A vállalkozást vásárlói és partnerei Unilin, IVC, illetve Godfrey Hirst néven ismerhetik, vagy éppen valamelyik márkájukon keresztül, úgy, mint a Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm vagy a ClicWall. A szenvedélyes emberekbe, innovatív márkákba és fenntartható technológiákba való befektetés az Unilin számára természetes.

Az Unilin Group a Mohawk Industries, a világ legnagyobb padlóburkolati cégének része.

Weboldal

www.unilin.com/en

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Pergo

A Pergo több mint 40 éve az ellenállóság jegyében tervez. Mindenkinél jobban ismerik a praktikus, mégis gyönyörű padlóburkolati megoldások jelentőségét, és folyton keresik az új kihívásokat. Az évek során az innovatív gondolkodás kiszélesítette a márka portfólióját, így ma már a faparketták és a vinil burkolatik és részét képezik. A Pergo ennek köszönhetően a világ egyik legszélesebb termékkínálatával rendelkezik.

 

marble