Trilak

A Trilak célja a lehető legkorszerűbb, megbízható festékek előállítása. A PPG tulajdonosi háttér biztosítja a gyár folyamatos fejlődésének perspektíváját, hiszen a cégcsoport központi laboratóriumaiban több mint 300 dolgozó foglalkozik a kor követelményeit kielégítő termékek fejlesztésével. Piacvezetőként kiemelten fontos számukra, hogy rendre innovatív termékekkel bővítsék portfóliójukat, ahol egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatos szemlélet is.

Kiemelt törekvésük, hogy színesebbé tegyék az emberek életét, ezért fontos szerepet kap valamennyi termékkörnél a színpaletta kidolgozása. Tovább évente színszakértőik meghatározzák a következő év színtrendjeit és az Év Színét.

A vállalat a szakmai oktatás, továbbképzés területén is rendkívül aktív. Saját Festőakadémiájukon egyedi lehetőséget nyújtanak szakembereknek, lakberendezőknek, szakiskoláknak és képző intézményeknek a gyakorlati továbbképzésre, a termékismeretek elmélyítésére, valamint a legmodernebb alapanyagok és technikák elsajátítására.

Weboldal

ppgtrilak.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/ppgtrilak
https://www.instagram.com/ppgtrilak/
https://www.youtube.com/@ppgtrilak
https://hu.pinterest.com/ppgtrilak/

 

marble