Timkett

A Timkett Kft. fő profiljaként melegburkolati anyagok forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik. 1995 óta importálja és forgalmazza Európa legnagyobb gyártóinak padlóburkolatait. A legjobb megoldásokat javasolják minden olyan beruházásnál, ahol extrém kopásálló, esztétikus, környezetbarát és könnyen tisztítható burkolatra van szükség. Az általuk forgalmazott padlóburkolatok megfelelnek a mai kor legszigorúbb környezetvédelmi előírásainak, valamint a Magyarországon is egyre inkább alkalmazott BREEAM és LEED rendszerek által támasztott követelményeknek is.

A Timkett nemcsak a burkolatok értékesítését, hanem a szőnyeg, parketta, pvc, linoleum és sportpadló burkolatok kivitelezését is vállalja. Az elvégzett munkára teljes körű garanciát vállalnak, munkatársaik pedig ingyenes szaktanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Weboldal

timkett.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/melegburkolat
timkett@timkett.hu

ITT Találod

Pallag utca 17, Dunakeszi

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Balsan

A Balsan egy neves francia márka, amely közel 300 éve foglalkozik kiváló minőségű szőnyegek és padlóburkolatok gyártásával. Az évtizedek során a Balsan a design és az innováció terén szerzett hírnevet, kínálatukban megtalálhatóak a lakossági és kereskedelmi célra szánt termékek egyaránt. A cég elkötelezett a környezetvédelem iránt, és nagy hangsúlyt fektet az ökológiai lábnyomuk csökkentésére, fenntartható anyagok és gyártási folyamatok alkalmazásával.

 

marble