Stylfa

A prémium ülőbútorokat előállító hazai vállalkozás elsősorban a klasszikus vonalvezetésű termékek mellett tette le a voksát, melyek kivitelezésükben is a klasszikus szellemiséget hordozzák. Az itt megtalálható bútorok hosszú távra készülnek, erről a kézműves előállítás, a tömörfa tartószerkezet vagy a gondosan válogatott kárpitválaszték tanúskodik. Ahogy filozófiájukban is vallják: az innen kikerülő bútoroknak szinte már „lelkük” van.

A Stylfa egyik nagy előnye, hogy a megrendelő itt teljes egészében testreszabhatja a kiválasztott termék megjelenését a legutolsó cérnaszálig, legyen szó az ülőfelület komfortfokozatáról, egyedi méretezésről vagy akár teljes átszabásról.

A végfelhasználók kiszolgálásán túl a bútorgyár kiemelt szerepet szentel a lakberendezőknek a különböző együttműködési lehetőségeivel, illetve az úgynevezett „WhiteLabel” szolgáltatásaival, melyen keresztül más bútorboltok számára is magas minőségű, sajátmárkás termékek bérgyártásával emeli a magyarországi ülőbútorok színvonalát.

Weboldal

stylfa.hu

Elérhetőség

+36 70 210 6261
stylfa@stylfa.hu
https://www.facebook.com/stylfa/

ITT Találod

1139 Budapest, Fáy utca 7.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Képakasztó.hu

A művészeti kiállítások lebonyolítása során elengedhetetlenné vált képfüggesztési sínrendszerek specialistája, számos hazai intézmény állandó beszállítója. A képakasztó.hu kínálatában található sínrendszerek már az otthonokban is teret nyertek maguknak, amikor a felhasználók praktikus módon szeretnék lecserélni a tulajdonukban lévő festményeiket, a falak és tapéták rongálása nélkül.

 

marble