Style&Home Lakberendezési Központ

A Style&Home egy olyan egyedülálló lakberendezési központ, mely amellett, hogy neves gyártók termékeit foglalja magába, kiemelkedik szakértelmével. Magas minőségű, design tekintetében széles skálán mozgó termékeket kínál, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. Ügyfeleik rengeteg hideg- és melegburkolat közül válogathatnak, fürdőszoba szalon, konyhastúdió, lakberendezési üzlet, sőt okos otthon rendszerekkel foglalkozó cég is megtalálható közöttük. A Style&Home célja, hogy a lakberendezés ne egy megfizethetetlen vágy legyen ügyfeleink számára, hanem egy olyan plusz, amire mindenkinek szüksége van, mely által az álmok beteljesülnek.

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Weboldal

www.styleandhome.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

L'Antic Colonial

A L’Antic Colonial, a Porcelanosa Groupo spanyol, burkolat és fürdőszoba termékek gyártásával foglalkozó vállalatcsoport tagja. Kizárólag prémium minőségű, exkluzív mozaikok gyártására specializálódott. A különleges mozaikok természetes anyagok felhasználásával készülnek. Kínálatukban elérhető márvány, fém, fa, üveg, kő és ezek kombinációiból alkotott számos gyönyörű felületű, 3D-s mozaik, amellyel kifinomult enteriőröket alkothatunk. A L’Antic Colonial mozaikok elérhetők a Palatinus Fürdőszoba üzleteiben.

Urbatek

Az Urbatek, a legújabb trendnek megfelelő, óriási méretű hidegburkolatok gyártásáról híres. A prémium minőségű kerámialapok 120x120, 120x250 cm-es terjedelmük ellenére, mindössze 6-10 mm vastagságúak. Selyemfényű, vagy polírozott lapjaik mérete még elegánsabb, letisztultabb belső terek megalkotását engedi meg, hiszen minimálisra csökken a fuga használata. Ezt támogatja a burkolatok egyedülálló, tengelyesen tükrös, vagy akár négy lapon folytatódó különleges mintázata is, melyet nemcsak beltéren, hanem a kültéri homlokzaton is alkalmazhatunk. A Porcelanosa csoporthoz tartozó gyár termékei elérhetők a Palatinus Fürdőszoba üzleteiben.

Porcelanosa

A spanyol Porcelanosa gyár piacvezető a prémium minőségű burkolatok gyártásában. Világszerte több mint 400 bemutatóterme van 5 kontinensen, Madridtól Milánón és Párizson át, egészen New Yorkig. A cég hajtóereje az innováció és a tökéletességre való törekvés. Olyan időtálló szépségű, elegáns burkolatok megalkotója, amelyek minőségben és dizájnban egyaránt kiállják az idő próbáját. A cég környezettudatossága kora előtt jár nemcsak termékei gyártásában, de a gyárak tervezése, építése során is. A Porcelanosa exkluzív burkolatai elérhetők a Palatinus Fürdőszoba üzleteiben.

DESIGNFLOORING

A DESIGNFLOORING felismerte az egyedi iránti igényt, ennek köszönhetően alkotta meg design vinyl padlóit. A gyár termékei igen különleges helyet foglal el a melegburkolatok piacán, aki ismerte az egyedi iránti igényt, ennek köszönhetően alkotta meg design vinyl padlóit. A Vinyl padlók magában hordozzák a melegburkolatok minden előnyös tulajdonságát. Ha DESIGNFLOORING burkolatot mellett dönt, megteheti azt is, hogy kő hatású padlót választ, az említett melegburkolati tulajdonságokkal. Számos kő, beton és fahatású vinyl padlót kínál a gyártó, elérhető áron.

EGGER

Az EGGER német gyártó több szempontból is különleges. A gyár igazán magas minőségű padlókat gyárt, emellett 3 évente teljesen megújítja padló kollekcióját. A stílus nem csupán ízlés kérdése, az alakításában a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. A termékek strapabíróságukat robosztus felületüknek köszönhetik, melyek ellenállnak a horzsolásoknak, karcolásoknak.

HARO

A HARO igazán vonzó és sokoldalú valódi faparketta választékának minden egyes darabján az idő múlásának hangulata jelenik meg.  A gyár a több mint 150 éves tapasztalatával a faparkettákon és laminált padlókon túl számos melegburkolat extrával örvendezteti az érdeklődőket. Formatervezett Disano padlók, az egészség jegyében, parafa padlók az egészség jegyében, és a kőhatású fapadló a Celenio.

DiVAS

Itt az ideje, hogy olyan kanapéja legyen, ami minden elvárásának megfelel. A megoldás: DiVAS tervezhető kanapé. Elképzelései mentén, személyre szabottan tervezik meg álmai kanapéját egy tablet készülék és egy egyedülálló alkalmazás segítségével. Tervezéskor több mint 40 alap modell közül választhat és Ön határozhatja meg a kanapé méretét, színét, bevonó anyagát, a lábak típusát és színét, illetve tetszőlegesen adhatja hozzá a különböző funkciókat.

 

marble